- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Valla bende yakın oturuyo sayılırım. Yürüme 10-15 dk ama haftada 1 gün gidiyorum. Bizimkilerde bazen dertlenir gelmiyosunuz da gelmiyosunuz. Bir keresinde sizi özlüyoruz daha sık gelin dediler bende o zaman siz gelin özlüyosanız dedim. Kayınvalidemd e biz çalışıyoruz dedi. Eşimde e bizde işten geliyoruz aynı şey dedi konu kapandı. Arada fazla kalmıyosunuz gelmiyosunuz muhabbeti yaptıklarında siz en son ne zaman geldiniz hatırlıyomusunuz diye üste çıkıyorum. Valla haftada iki üç onlara gitsem kendi aileme ne zaman gidicem onada gittik diyelim hiçmi işim gücüm olmıcak kalan günlerde onları yapsam eee biz genç değilmiyiz ne zaman gezicez. Kayınvalidemin evinden çıkmıcaksam niye masraf edip ayrı ev tuttuk dimi ? Hastalık düğün bayram olaylarını ayrı tutuyorum bu durumdan .Hanimlar ben 1 seleik evliyim. Evlendigimiz gunden beri 3 4 gunde bir gitsekte hala gelip gitme sıkntilarimz oldu banada cok iyi davrandiklari icin sorun etmedim gittim geldim her islerini yaptim. Hala sorun ettiler yaşlarina verdim bu konunun haricinde 6 tane gorumcem var aramizda sogukluk var esimle olan mutlulugumu kiskaniyo gibiler yani ben oyle hissediyorum. Hatta esimin ailesini doldurduklarini bile hissettim ve gervek oldu . Ben onlari evime her gelisinde padisah gibi agirladim onlar annensene hep aglamislar kardesimiz evlendikten sonra degisti gelinimiz kardesimle olan mutlulugunu bize nispet yapiyo vs aglamis zirlamislar kayinbabami doldurmuslar. Daha sonra benim ustume geldiler yine gelip gitmiyon konusu acildi acaba ben mi buyutuyorum her gun mu gitmem gerekiyor yakin oturan gelunler sizler kac gunde gorusuyosunuz esinizin ailesiyle
Ben kv ye hafta da bir yada iki haftada bir gidiyordum ki benim evimden onlar iki vasıta ile gidiliyor eltimler karşı sokaklarında ayda bir gidiyorlarmış bende artık mesafe koydum gitmek için aradığımda kabul etmedi birde konuşmaya bile tenezzül etmedi zaten bende bıraktım artık kızıyla mutlu olsun diyeHanimlar ben 1 seleik evliyim. Evlendigimiz gunden beri 3 4 gunde bir gitsekte hala gelip gitme sıkntilarimz oldu banada cok iyi davrandiklari icin sorun etmedim gittim geldim her islerini yaptim. Hala sorun ettiler yaşlarina verdim bu konunun haricinde 6 tane gorumcem var aramizda sogukluk var esimle olan mutlulugumu kiskaniyo gibiler yani ben oyle hissediyorum. Hatta esimin ailesini doldurduklarini bile hissettim ve gervek oldu . Ben onlari evime her gelisinde padisah gibi agirladim onlar annensene hep aglamislar kardesimiz evlendikten sonra degisti gelinimiz kardesimle olan mutlulugunu bize nispet yapiyo vs aglamis zirlamislar kayinbabami doldurmuslar. Daha sonra benim ustume geldiler yine gelip gitmiyon konusu acildi acaba ben mi buyutuyorum her gun mu gitmem gerekiyor yakin oturan gelunler sizler kac gunde gorusuyosunuz esinizin ailesiyle
yaw he he...Evin tek oglu oldugu icin butun ilgi esimin ustunde isyorlarki hep onlarla birlikte vakit gecirelim ama bende evimde oturmak istiyorum gerektiginde gidiyoruz zaten diyom sen bizi sevmiyon ozaman mesafelisin diyolar 3 4 gunde bir gittigim icin :)
Bende bazen 3 haftada bir ugruyorum x nerde niye gelmiyo diyolar eskiden haftada 2 gün gidiyordum :) sonra canim gitmek istemedi eltimleri görmek zorunda degilim... 3 haftada bir ugra veya ayda 1 kez ugra zaten fazla yakin olmak ixi degil maalesef o zaman cok sıkıyolar bizleriHanimlar ben 1 seleik evliyim. Evlendigimiz gunden beri 3 4 gunde bir gitsekte hala gelip gitme sıkntilarimz oldu banada cok iyi davrandiklari icin sorun etmedim gittim geldim her islerini yaptim. Hala sorun ettiler yaşlarina verdim bu konunun haricinde 6 tane gorumcem var aramizda sogukluk var esimle olan mutlulugumu kiskaniyo gibiler yani ben oyle hissediyorum. Hatta esimin ailesini doldurduklarini bile hissettim ve gervek oldu . Ben onlari evime her gelisinde padisah gibi agirladim onlar annensene hep aglamislar kardesimiz evlendikten sonra degisti gelinimiz kardesimle olan mutlulugunu bize nispet yapiyo vs aglamis zirlamislar kayinbabami doldurmuslar. Daha sonra benim ustume geldiler yine gelip gitmiyon konusu acildi acaba ben mi buyutuyorum her gun mu gitmem gerekiyor yakin oturan gelunler sizler kac gunde gorusuyosunuz esinizin ailesiyle
dogru soyluyorsun bunlar tam tersi cok baglilar ve inanilmaz duskunler birbirlerine..hem aile olarak hem akrabalik olarak ama cok bunaltici bende boyle bir aileden gelmedigim icin cok bunaliyorum ama soyleyemiyorum ornek kvalidem dun yuruyus sonrasi bize ugradi bugun saat dortte tekrar cikti geldi kadin bikmiyorAile yapısıyla ilgili.
Bizimkiler öyle çok birbirine bağlı bi aile değil. Senede 2-3 kere buluşurlar hep beraber. O Yüzden bizde az Görüşürüz.
tabi ki aramadan geliyor. 8 senedir boyle catkapi ne sabah ne aksm ne haftasonu bilmezler.esimde onlardan yana birsey diyemiyo ama ben biktim artik mesela dun ugramisti bugun yine cikti geldi bisey diyemiyorum.belli etsemde anlamiyor isine gelmiyor cunku.uc sokak var aramizda kadin ekmek almaya diye cikiyor bize ugruyor dusunun artik.siz belli ki uzak oturuyorsunuz ama tabi o durum iyi olmus en azindan utanmayi biliolarArayıp haber vermeden mi geliyor yani?
Bizde yalnızca bir kere yaşandı bu durum. Site güvenliğinden hgs ile direkt geçiyorlar, yani kendileri aramazsa haberimiz olmaz geleceklerinden. İlk kez habersiz geldiklerinde esnada MEŞGUL :) olduğumuzdan kapıyı geç açtık, eşimin halinden anladılar tabi, çok utandılar bence. Bir daha da aramadan gelmediler. Oh olsun :)
tabi ki aramadan geliyor. 8 senedir boyle catkapi ne sabah ne aksm ne haftasonu bilmezler.esimde onlardan yana birsey diyemiyo ama ben biktim artik mesela dun ugramisti bugun yine cikti geldi bisey diyemiyorum.belli etsemde anlamiyor isine gelmiyor cunku.uc sokak var aramizda kadin ekmek almaya diye cikiyor bize ugruyor dusunun artik.siz belli ki uzak oturuyorsunuz ama tabi o durum iyi olmus en azindan utanmayi biliolar
Benim evlenmeden önceki ailem öyleydi. Anneler babanneler vs. Annem babam ayrıldılar babannem hala anneme gider o kadar içiçeler.dogru soyluyorsun bunlar tam tersi cok baglilar ve inanilmaz duskunler birbirlerine..hem aile olarak hem akrabalik olarak ama cok bunaltici bende boyle bir aileden gelmedigim icin cok bunaliyorum ama soyleyemiyorum ornek kvalidem dun yuruyus sonrasi bize ugradi bugun saat dortte tekrar cikti geldi kadin bikmiyor
Tamam eşin gitsin sen gitme. Konuşup dursunlar. Sana yazık valla üzüldümYaaa hic trip falan yapmiyorlarmi. Zaten esime kalsa 2 hafta da gitcek ben zorla goturuyom onada bana da asiri baski yapiyolar az bir mesafeyi uzatsaj yine ben suclu oluyorum. Esime karin gelmese bile sen gel o mu gondermiyo vs cok bunaldim bunun icin esimle kavga yapiyorum ailenden bıktm yaranamiyom diye o da laf soyletmiyor . Ailesinin yaninda da ikili oynuyor
Bence gec kalmissiniz ama yinede is isten gecmemis. Esinize hic durumdan sikayet etmeyin hatta sanki siz memnunsunuz sansin. Cat kapi geldiginde birgun bornozla ac kapiyi dustaydim sen buyur otur de gir banyoya cikma 1 saat. Birgun montonu al hemen ustune tuh bende acil cikiyordum istersen gec sen otur gelirim 3 4 saate de. Birgun agda yapiyodum sen gec buyur otur de. Yani siz kapiyi acip buyur etmis oluyorsunuz sonucta esinize sikayet etse bile ne diyecek ? Size bir sey derse tuh anne keske arasaydin otururduk ne guzel ama isim var goruyorsun de cik isin icinden. Liste uzar gider bulun bir seyler. Yalniz kala kala bunalir keser bu aramadan gelme isini. Ne ayip bir sey. Daha bir gun ne annem ne kayinvalidem aramadan gelmedi. Evli insanlarin evine cat kapi gidilmez hele ki gelini zirt pirt boyle taciz etmek nedir. Evlilikte entrika sevmem ama boyle insanlar baska dilden anlamiyor malesef.tabi ki aramadan geliyor. 8 senedir boyle catkapi ne sabah ne aksm ne haftasonu bilmezler.esimde onlardan yana birsey diyemiyo ama ben biktim artik mesela dun ugramisti bugun yine cikti geldi bisey diyemiyorum.belli etsemde anlamiyor isine gelmiyor cunku.uc sokak var aramizda kadin ekmek almaya diye cikiyor bize ugruyor dusunun artik.siz belli ki uzak oturuyorsunuz ama tabi o durum iyi olmus en azindan utanmayi biliolar
ne guzel yazmissiniz ama bu saatten sonra bunlari yapmam cok zor bastan yapmaliydim hata benim zaten..suan bu dediklerinizi de yapsam birsey degismez gecer iceriye iki torunuyla guzel guzel vakit gecirir sikayetci olmaz canida sikilmaz..tabi bastan anlayacak sekilde davranislar sergileseydim belki daha farkli olurdu onuda ben yapamadim iste.Bence gec kalmissiniz ama yinede is isten gecmemis. Esinize hic durumdan sikayet etmeyin hatta sanki siz memnunsunuz sansin. Cat kapi geldiginde birgun bornozla ac kapiyi dustaydim sen buyur otur de gir banyoya cikma 1 saat. Birgun montonu al hemen ustune tuh bende acil cikiyordum istersen gec sen otur gelirim 3 4 saate de. Birgun agda yapiyodum sen gec buyur otur de. Yani siz kapiyi acip buyur etmis oluyorsunuz sonucta esinize sikayet etse bile ne diyecek ? Size bir sey derse tuh anne keske arasaydin otururduk ne guzel ama isim var goruyorsun de cik isin icinden. Liste uzar gider bulun bir seyler. Yalniz kala kala bunalir keser bu aramadan gelme isini. Ne ayip bir sey. Daha bir gun ne annem ne kayinvalidem aramadan gelmedi. Evli insanlarin evine cat kapi gidilmez hele ki gelini zirt pirt boyle taciz etmek nedir. Evlilikte entrika sevmem ama boyle insanlar baska dilden anlamiyor malesef.
oyle bu saatten sonra ne ben farkli davranabilirim nede o degisebilir..8 sene olduysa artık yapacak birşey yok, bu saatten sonra alışkanlığı değiştiremezsiniz de.
ona kalsa cok anlayisli ve dusunceli o kendini boyle goruyor ama cok bunaltiyor ikinoglu var kizi yok o yuzden bize sarmis durumdaBenim evlenmeden önceki ailem öyleydi. Anneler babanneler vs. Annem babam ayrıldılar babannem hala anneme gider o kadar içiçeler.
Bende tam tersi o kadar aşırı samimiyeti hiç sevmem. Aile de kalabalık. Insan kendine zaman ayırmak istiyor. Kv nin de anlayışlı olması gerek.
Demek ki onun Kültür'ünde asırı gidip gelmek samimi olmak Düşüncelilik.ona kalsa cok anlayisli ve dusunceli o kendini boyle goruyor ama cok bunaltiyor ikinoglu var kizi yok o yuzden bize sarmis durumda
Detaycı insanları seviyorum :)BİR ONCEKİ KONU : "Bu sorunlar evliligne yaşadı eşimle tartıştık sonra geri barıştık baktım yine değişmemiş ablalarima tavır alması gerektiği yerde ablalarini arayıp onların dolduruşa geldi. Onlar yuzunden bana şiddet uyguladı."
Ve Şimdi ki.
Allah'tan eşinle çok mutlusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?