- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Vay be kocani doldurup sslmiyolarmi ustune :)Yürüyerek 15 dk uzaklıkta oturuyorum hem annemlere hem kv ye .
Annemlere bazen 2 haftada 1
Bazen 3 haftada
Kv ye senede 4_5 defa ikisi zaten bayram ..
Hicbir sorunum yok
Ama mic mic ikide birde gidemem
Biliyorlar ve sorun etmiyorlar .
Eşim haftada 1 gider her iki tarafada bensiz :)
Kendi ailemden 7 saat uzakta, esimin ailesi ile ayni sehirde oturuyorum. Haftada 1 kez esimle beraber, bir kez de gunduz saatlerinde ben kendim gidiyorum. Sag olsunlar guzel agirliyorlar. Esimin kendi aileme nasil muamele etmesini ustiyorsam ben de onlara oyle muamele ediyor, o sıklıkta gidip gorusuyordum. Esime kalsa 2 vesatit arti 15 dk yurumeye gerek yok her hafta. Ama ben israr ediyorum. Esimin ailesi ile ciddi bir sorun yasaydim kendim gitmesem de yine de haftada bir onu yollardim
Vay be kocani doldurup sslmiyolarmi ustune :)
esim kendi ugruyor . ben devamli ugramak istemiyorum . kendi annemlere bile o kadar sık gitmiyorum .2 3 ay cok fazla degil mi?
Peki bir şey soracağım, bu ziyareti yaparken gerçekten bu ziyarete ayıracak vaktiniz var mı kendinizi zorluyor musunuz ?
Neden gelip gidip işlerini yaptınız. Herkes kendi işini yapsın.Hanimlar ben 1 seleik evliyim. Evlendigimiz gunden beri 3 4 gunde bir gitsekte hala gelip gitme sıkntilarimz oldu banada cok iyi davrandiklari icin sorun etmedim gittim geldim her islerini yaptim. Hala sorun ettiler yaşlarina verdim bu konunun haricinde 6 tane gorumcem var aramizda sogukluk var esimle olan mutlulugumu kiskaniyo gibiler yani ben oyle hissediyorum. Hatta esimin ailesini doldurduklarini bile hissettim ve gervek oldu . Ben onlari evime her gelisinde padisah gibi agirladim onlar annensene hep aglamislar kardesimiz evlendikten sonra degisti gelinimiz kardesimle olan mutlulugunu bize nispet yapiyo vs aglamis zirlamislar kayinbabami doldurmuslar. Daha sonra benim ustume geldiler yine gelip gitmiyon konusu acildi acaba ben mi buyutuyorum her gun mu gitmem gerekiyor yakin oturan gelunler sizler kac gunde gorusuyosunuz esinizin ailesiyle
Esım gıdelım demıyodu ama ben kucuktum ve yurtdısına gelın gelmıstım cok korkuyodum kadındanda adamdanda,kadın cok yalancıydı kocasını doldurup bızım ustumuze salıyodu sureklı,beraber otururken bıle kocası evı arayınca yanlızmıs gıbı konusuyodu ,sırf gelın gelmedı demek ucın,neler neler anlatsam roman olur.14 yıllık evlılıgımde ögrendıgım tek sey ne kadar yumusak olursan o kadar cıddıye alınmıyorsun,herkes tepende oluyo.Kocandan seni korumasini bekleme sen kendini koru,allta kalma bizimde evimiz isimiz var de,aradiklarinda hep bi is uydur boyle boyle mesafe olusurCanim sende sıkıntılı donemler gecirmissin o donemlerde benim esim gibi senin kininde akli basinda degikmis herslde. Ailesine karsi nasil tepki gosteriyordu nasil dayandiniz
Valla ben işsizim
Calissam elbette bu kadar sık gidemezdim
Eşimin erinmesinin sebebi de bu zaten
Belirtmem lazımdi haklısınız
Ama calissam da hafta da 1 ziyaret etmeye calisirdim sanirim
Bizim evlerimiz uzak, 2 vesait
Esimim kardesinin arabasi var ve daha yakin oturuyorlar kv ile
Onlarin ikisi de calisiyor olmalarina ragmen bizden daha sık gidiyorlar
Sanirim aksam yemegi aradan cikiyor diye .s
ya bunu nasil basariyorsunuz bizde yakin oturuyoruz ben gitmesem kvalidem catkapi cikip geliyor iki gunde uc gunde birYakın oturuyorum bayramdan bayrama ya da aile Toplantısında falan . Çağırmıyorum da gitmiyorum da
onlar nasil gelmiyor benim kvalide iki uc gunde bir gelip gidiyor catkapi sibir oluyorum bu durumaOn küsür yıldır evliyim. Kv ile yürüme mesafesi 15 dk. İlk zamanlar sık giderdik. Yine de gelmiyorsunuz derlerdi. Ara açıldı, yine gelmiyorsunuz dendi, şimdi bayramdan bayrama giriyoruz hala gelmiyorsunuz diyorlar. Onlar hiç arayıp sormazlar, yılda bir ya gelir ya gelmezler. Eşim de anladı o da gitmek istemiyor. Canıma minnet
Aile yapısıyla ilgili.ya bunu nasil basariyorsunuz bizde yakin oturuyoruz ben gitmesem kvalidem catkapi cikip geliyor iki gunde uc gunde bir
Arayıp haber vermeden mi geliyor yani?ya bunu nasil basariyorsunuz bizde yakin oturuyoruz ben gitmesem kvalidem catkapi cikip geliyor iki gunde uc gunde bir
geçen aya kadar aynı sorunla ugrasıyodum simdi haftada 1 gidiyorum bazen geçiyo bile..
mesafe koymayı başardımmm
ne kadar sık gidersen o kdar fazlasını bekliyola bence. bn en son kv den 'eve gidip napcaksınız oturun burda' cümlesini bile duydum
kv kp lere göre biz aile değiliz bizim evimizde de ev değil, onlar bi aile ve biz onlara katıldık sürkli diplerinde olmalıyız. ben böyle düşündüklerini düşünüyorum şahsen
size torun yapcaz
bnm fırsat bile vermemiştiler ilk ay cünkü sürekli bize yemege geliyodular ve bizi cagırıyolar bizimde cahilliğimizden hiç sesimiz cıkmıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?