Kayinvalide ye gitme sıkligi

Vay be kocani doldurup sslmiyolarmi ustune :)

Peki bir şey soracağım, bu ziyareti yaparken gerçekten bu ziyarete ayıracak vaktiniz var mı kendinizi zorluyor musunuz ?

Neden sordum derseniz...Kv ile çok yakınım ama haftada 1 bile beni zorluyor yeri gelince çünkü eve çok geç gidiyorum. Haftada 3 gün 9 da diğer günler 19:30 diyelim bazen toplantı şu bu olunca daha geç bile olabiliyor. Haftasonu geç kalkılıyor evde bile çoğu şeye yetişemiyorken gidip kv-kp nin gönlünü eylemek için sürekli kendimi zorlamak zor geliyor. Mesela geçen hafta bir çağırdı kapıdan uğradım, bir de pazar sabah kahvaltıya pankek yapmıştım boş tabağına koyup götürdüm kapıdan verdim kusura bakma kahvaltıya oturacağız dedim, aaa daha yeni mi yiyeceksiniz.

Vay be kocani doldurup sslmiyolarmi ustune :)

Yooo ..Niye salsın üstüme beni ıyi biliyor istemedigim hiçbir şeyi yapmam.
Arada özledim falan der kv bana
Kp yok zaten
Tek kaliyo kayinvalidem .
Öyle bir kadın değil,üstüme salmalar,trip yapmalar .
Gitmediğim halde yumurtamdan ,tursuma,salcamdan bulguruma ne varsa eşimle beraber yollar :)

Bizde mi anormallik var. Yoksa normali bizimki gibi mi? 20 dk mesafemiz var. Kendisi 1 aydir hic gelmedi. Oncesinde de cocuk baktigi icin geliyodu. Dogum iznine ciktigimdan beri gelmedi.Bizde ayda bir gitsek niye gelmiyosunuz demez. Ama onlar 2 oglu ve kiziyla aile apartmaninda oturuyolar. Bunun da etkisi var sanirim.

Peki bir şey soracağım, bu ziyareti yaparken gerçekten bu ziyarete ayıracak vaktiniz var mı kendinizi zorluyor musunuz ?

Valla ben işsizim
Calissam elbette bu kadar sık gidemezdim
Eşimin erinmesinin sebebi de bu zaten
Belirtmem lazımdi haklısınız
Ama calissam da hafta da 1 ziyaret etmeye calisirdim sanirim

Bizim evlerimiz uzak, 2 vesait
Esimim kardesinin arabasi var ve daha yakin oturuyorlar kv ile
Onlarin ikisi de calisiyor olmalarina ragmen bizden daha sık gidiyorlar
Sanirim aksam yemegi aradan cikiyor diye .s

Neden gelip gidip işlerini yaptınız. Herkes kendi işini yapsın.

Konu sahibinin daha onceki nicki 6 gorumceli biseydi sanirim bu nicki de acele almis
Surekli ayni konuyu anlatiyorsunuz
Yasiniz kac bilmiyorum ama surekli ayni seyleri kafayi takarak kendinizi yipratirsiniz

Canim sende sıkıntılı donemler gecirmissin o donemlerde benim esim gibi senin kininde akli basinda degikmis herslde. Ailesine karsi nasil tepki gosteriyordu nasil dayandiniz
Esım gıdelım demıyodu ama ben kucuktum ve yurtdısına gelın gelmıstım cok korkuyodum kadındanda adamdanda,kadın cok yalancıydı kocasını doldurup bızım ustumuze salıyodu sureklı,beraber otururken bıle kocası evı arayınca yanlızmıs gıbı konusuyodu ,sırf gelın gelmedı demek ucın,neler neler anlatsam roman olur.14 yıllık evlılıgımde ögrendıgım tek sey ne kadar yumusak olursan o kadar cıddıye alınmıyorsun,herkes tepende oluyo.Kocandan seni korumasini bekleme sen kendini koru,allta kalma bizimde evimiz isimiz var de,aradiklarinda hep bi is uydur boyle boyle mesafe olusur

Anladım yani vakit sıkıntınız yok. Onlar akşam yemeği için gidiyorlardır büyük ihtimal.

Ben genelde eşimle aynı saatte evde olamıyorum gitsem bile tek gitmek ve eşimi beklemek zorunda kalıyorum, dolayısı ile gitmemle kalkmamız arasında en az 2-3 saat geçiyor ve gece saat 10-11 oluyor, yani h. içi akşamları gitmek bana hiç uygun değil. Bu sefer h. sonuna kalınca bir gece mutlaka orda geçiriliyor gene gitti haftasonu ne bileyim ya belki de mecburen görüştüğüm için

On küsür yıldır evliyim. Kv ile yürüme mesafesi 15 dk. İlk zamanlar sık giderdik. Yine de gelmiyorsunuz derlerdi. Ara açıldı, yine gelmiyorsunuz dendi, şimdi bayramdan bayrama giriyoruz hala gelmiyorsunuz diyorlar. Onlar hiç arayıp sormazlar, yılda bir ya gelir ya gelmezler. Eşim de anladı o da gitmek istemiyor. Canıma minnet

onlar nasil gelmiyor benim kvalide iki uc gunde bir gelip gidiyor catkapi sibir oluyorum bu duruma

ya bunu nasil basariyorsunuz bizde yakin oturuyoruz ben gitmesem kvalidem catkapi cikip geliyor iki gunde uc gunde bir
Aile yapısıyla ilgili.

Bizimkiler öyle çok birbirine bağlı bi aile değil. Senede 2-3 kere buluşurlar hep beraber. O Yüzden bizde az Görüşürüz.

aman ne yapsan yaranamazsın
haftada bir görüş eşinle git gel
eşin birşey derse de "ne yapsam yaranamıyorum, ne kadar iyi olsam laf ediyorlar en azından böyle kafam rahat olsun canımı onlar mı verdi" de
ama çocuk falan olduktan sonra 15 güne düşüyor genel olarak etrafımda gördüklerim

ya bunu nasil basariyorsunuz bizde yakin oturuyoruz ben gitmesem kvalidem catkapi cikip geliyor iki gunde uc gunde bir
Arayıp haber vermeden mi geliyor yani?
Bizde yalnızca bir kere yaşandı bu durum. Site güvenliğinden hgs ile direkt geçiyorlar, yani kendileri aramazsa haberimiz olmaz geleceklerinden. İlk kez habersiz geldiklerinde esnada MEŞGUL :) olduğumuzdan kapıyı geç açtık, eşimin halinden anladılar tabi, çok utandılar bence. Bir daha da aramadan gelmediler. Oh olsun :)

arabayla 15 dk bile yok aramız. haftada 1 veya 2 gideriz oda çalışıyrm akşamları gideriz. başta çok gittim bende ama sonradan başka şeyler oluşmaya başlayınca geri çekildim. şimdi rutine bindirdim öyle gidiyor. bazen haftada 3 te olur ama nadir durumlarda özel bişi olur falanda ancaa yanii.mecbur değilsin gitmeye çok yakınsan 5 dk gündüz uğra bazen evine geç bence.annem 3 dklık mesafede yürüyerek onada aynı şekilde gider gelirim. ama kv sanar ki hep ordayz :) çok suratlar astı sürekli gelinip gidilip yiyelim içelime girildi ama umursamıcam dedim öylede oldu. sende umursama. benm görümce varla yok arası Allahtan bi tane. sen yine insanlığını yap kalp kırma ama çek kendini baştan böyle olursan yarın bebeğin olsun falan zorlanırsınn

ne kadar sık gidersen o kdar fazlasını bekliyola bence. bn en son kv den 'eve gidip napcaksınız oturun burda' cümlesini bile duydum bu cümle en gıcık olduğum cümleydi insan her defasında onu der mi yaaa :)
ama artık demiyor kv alıştı. eğerki bir daha deseydi zaten dicektim sen evde napıyorsan ne yapılırsa onu yapcaz sen evinde napıosun dicektim :) ama sormuyor bu ara :)

size torun yapcaz
bnm fırsat bile vermemiştiler ilk ay cünkü sürekli bize yemege geliyodular ve bizi cagırıyolar bizimde cahilliğimizden hiç sesimiz cıkmıyodu

evlendm balayından geldim bi hafta sonra ramazandı. eşimde çalışıyor bende eşim kim müsait olursa ona gideriz dedi minübüs şöferiydi annesin yakın çalışırsa ona anneme yakın çalışırsa anneme dedik 2 kere anneme denk geldik ilk günden kıyameti kopardı inanamştm öyle biri olduğuna yani nasılda iyi anlaşırdık. çaya sana gelelim dedim yok gelmeyn benm işlerm var teraviye gidicem die beni azarladı kapattı teli daha 15 gğnlük gelinken eşimde yemeği yedi arabayı yıkatayım geliyim dedi onada sitemkar konuşmş ona uğramş benzinlik yakın die. artık orda ne dediyse eşime ne anlattıysa yalnızımda işte ben şöyleyimde böylede demş. annesyle çaya geldiler bizim eve o gün. eşim annem darılmş orda yemek yicez falan dedi. tabi ne sinirler geçirdim canım sıkıldı bozuldum kaç kere ağladım yeni evlenmişim hanfendinin keyfinden orda yemek yedim hadi gidin die kovaladı bizi hemen yemekten sonra. hani işinize bakın gibisinden tövbe tövbee. bide bi konuşması vardı ah yavrularım yoruluyosn böylede zor oluyor size falan diyordu. çıldırıyodm artık. eşimle kavga ettiğimizle kaldık o zamanlar sesim ona çıktı keşke kaynanama deseydim ama neyseee diyorum.. bunlar unutulmuyor işte sineye çekiosun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…