• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide_kaynana

Polyannax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
8
2
1
33
Kızlar aranıza yeni katıldım. 2senelik evliyim kayınvalide yüzünden sürekli büyük tartışmalar yapıyoruz. Hatta evliliği bitirmeyi bile düşünüyorum. Kocam yaptıklarını görmüyor. Ve artık esimin düzelmeyecegini anladım. Bu kadın büyü mu yaptı diye düşünüyorum artık. Gercekten cok bunaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli huzurumuz bozuluyor. Bu gün cok rahatsızım diye kabul edemedim diye birbirimizi yedik esimle

Ya aslında şundan dolayı büyü aklıma geldi eltime cok az bir baharat götürmüş ki elimle hiç anlasamaz kaynanam. Bunu bütün yemeklerine koy demiş içinde ne var demiş eltim hamileyim zararlı olabilir olsun sen cok azda olsun at demiş ve diyo ki cok az bişey bide sürekli ısrar etti. Ve benim mutfağına koyarken yakaladım o ne diye sorunca söyledi diyo. Ki esimi 10senedir tanıyorum evlenmeden once ne ünvdede ne askerde ailesi arayıp sormadım da onları alamazdı evlendik. Sürekli gelmek istiyorlar esim sürekli gidelim diye ısrar ediyor o yüzden

Böyle insanlarla uğraşmak zor Allah yardımcın olsun
Sagolasın Aylin cim ama inan cok kötüyüm suan birbirimizi yedik esimle resmen ayrılığa kadar geldi konu gelme madem annenin yanında kal dedim. Ya gecenin bir yarısı 12de arıyor kaynanam en benim canım cok sıkkın ne oldu hayırdır diyorum ehliyeti yokmuş. Araba kullanmasını engellemiş kayın babam anne bencede yok diyorum olsaydı simdi çıkar gezerdim diyo elime diyorum annen namaza calısıuordu diyorum gülüyorum böyle bi kadın kafayı yedirmek bana iyi olunca gece gece arıyor araya mesafe koymaya calışıncada esimle birbirimizi yiyoruz. Görmüyor annesinin yaptığı hiç birsey ve cok sinsi oğlum ben namusum kızımı özledim gideyim dedim annene cok mu görüyorsun falan diyo hep ikili pynuyo

Aldatan eşler de olduğu gibi yine suçlanacak bir kadın bulunmuş :) kayinvalideni korumuyorum ama esin annecigini koruyor ,seni sallamiyor
..

Aynen bende ona bu durumu anlatmaya calısıyorum. Annem senin hakkında bişey söylese orada seni savunurum ama birsey demiyor diyo. Bende çünkü annene karsı saygısızlık yapmıyorum ondan diyorum. Ya inanırmısın oğlunun yanında cok degişiyo

Sen sadece eşine odaklan onunla mutlu olmaya çalış. Çevreye çok aldırma. Sen de eşin yanınızdayken kaynananı pohpohla. Eşin yokken de cadı gelin ol. Öyle kıymete binersin belki. Onu kendi silahıyla vur :D

Oğlunun yanında yapsa yapacaklarını söyleyeceklerini eminim esim karsı cıkar bu sefer anlatamıyorum derdimi. Annemi sen yanlış anlıyorsun bence diyo. Yok arkadas direk yüzünü gösterse daha kolay ama sanki ben hep fesat düşünen taraf oluyorum ben. Karnım herkesin farkında ve annesine artık sınırı koyuyor ama bizimkisi. Yok

Sen sadece eşine odaklan onunla mutlu olmaya çalış. Çevreye çok aldırma. Sen de eşin yanınızdayken kaynananı pohpohla. Eşin yokken de cadı gelin ol. Öyle kıymete binersin belki. Onu kendi silahıyla vur :KK70:
Kız yapamıyorum valla denedim kendime yakıştıramıyorum. Benim içim dışım bir kalbimdeki dilimde bundan kaybediyorum hep.

Kız yapamıyorum valla denedim kendime yakıştıramıyorum. Benim içim dışım bir kalbimdeki dilimde bundan kaybediyorum hep.
Ayy canım ya sen de aynı benim gibisin ama yerine göre ağırlığını koy bak yoksa kaybeden hep sen olursun. Bu kadar hassas olma. Dünya hassas insanlar için bir cehennemdir unutma. Biraz felsefik konuştum ama acı gerçekler canım. Yerinde olsam boşanmayı düşünmezdim çünkü boşanıncı hiçbir şey çözülmeyecektir. O zamanda bir başka dert çıkacaktır emin ol. Çok çok büyük içinden çıkılmayacak problemler yaşamadığın sürece boşanma derim. Sen bol bol dua et. Eşine de güzel bir dille anlat sana kötü hissettiren şeyleri. Baktın olmuyor her şeye gül geç. Sen takan bir tipsin belli. Biraz umursamaz ol tavsiyem

Ayy canım ya sen de aynı benim gibisin ama yerine göre ağırlığını koy bak yoksa kaybeden hep sen olursun. Bu kadar hassas olma. Dünya hassas insanlar için bir cehennemdir unutma. Biraz felsefik konuştum ama acı gerçekler canım. Yerinde olsam boşanmayı düşünmezdim çünkü boşanıncı hiçbir şey çözülmeyecektir. O zamanda bir başka dert çıkacaktır emin ol. Çok çok büyük içinden çıkılmayacak problemler yaşamadığın sürece boşanma derim. Sen bol bol dua et. Eşine de güzel bir dille anlat sana kötü hissettiren şeyleri. Baktın olmuyor her şeye gül geç. Sen takan bir tipsin belli. Biraz umursamaz ol tavsiyem
Ah Aylincim ne yapıyorsam kendime yapıyorum adama gelme dedim. Aradı birseyde ihtiyacın var mı diye sen gelme yeter dedim. Gelmiyor simdide kime yaptım kendime oturdum agladım tüm gün ne bişey yedim ne içtim. Yediremiyorum kız kendime valla kaynanam ruhu bile duymuyordur eminim eltim geldi oturduk aynı seyler oda yasıyorum ama onun kocası görüyor. Bizimki onlar sorun yaşadığında bakardı herhalde iyi işledi benim kocayı Çünkü eltim abim beni ve eşimi hep suçlu görüyordu. Çünkü annesinden dinliyordu herşeyi oğlum ben hiç öyle yapar mıyım diye doldurdu hep diyo

Ah Aylincim ne yapıyorsam kendime yapıyorum adama gelme dedim. Aradı birseyde ihtiyacın var mı diye sen gelme yeter dedim. Gelmiyor simdide kime yaptım kendime oturdum agladım tüm gün ne bişey yedim ne içtim. Yediremiyorum kız kendime valla kaynanam ruhu bile duymuyordur eminim eltim geldi oturduk aynı seyler oda yasıyorum ama onun kocası görüyor. Bizimki onlar sorun yaşadığında bakardı herhalde iyi işledi benim kocayı Çünkü eltim abim beni ve eşimi hep suçlu görüyordu. Çünkü annesinden dinliyordu herşeyi oğlum ben hiç öyle yapar mıyım diye doldurdu hep diyo
Sen böyle yaptıkça kocan senden uzaklaşır. Onu kendi tarafına çekmeye çalış. Annesi bugün var yarın yok ona her zaman böyle hissettir. Ne olursa olsun o senin hayat arkadaşın, kaderin. Bana düşmez belki sana bu tarz akıllar vermek ama emin ol biz kadınlar hep alttan almaya mecbur olan tarafız. Kocan sana şiddet uyguluyor mu, senin kadınlık gururunu incitiyor mu? Bunları yapmıyorsa üçüncü şahıslar yüzünden yuvanı yıkma

Oğlunun yanında yapsa yapacaklarını söyleyeceklerini eminim esim karsı cıkar bu sefer anlatamıyorum derdimi. Annemi sen yanlış anlıyorsun bence diyo. Yok arkadas direk yüzünü gösterse daha kolay ama sanki ben hep fesat düşünen taraf oluyorum ben. Karnım herkesin farkında ve annesine artık sınırı koyuyor ama bizimkisi. Yok
Eşinizin yanında yapmıyorsa , birşey yaptığında cevabını verin susturun. Bu size daha hırslanıp belki eşinizin yanında da yapmaya başlar. Başlar ki cvp verin bak oğlum karın nasıl cvp veriyoru gözüne sokmaya çalışır.Eşinize söyleyip kavga çıkarmaya gerek yok madem ki adamın tavrı belli.siz kendi işinizi kendiniz görün. Zamanla görür , anlar eşiniz sizi.

Back
X