Kayınvalideden Gelin'e Bayramlıkkk...

bir şeyler alır getirirlerse veya beraber alışverişe çıktığınızda kızım sen de al üstüne başına bir şeyler derse kabul edersiniz ama öteki türlü biraz garip geldi bana bütçe sınırlı olabilir tabi düşünmüş olması yeter dersiniz ama ne bileyim çocuk gibi bence kabul etmeyin nazikçe teşekkür edip geri çevirin.

Annem sana para vericek gel al derken? Biraz görgüsüzlermi bunlar, herşeyin bi adabı var..Bence hiç gidipte alma parayı..Böylemi denir..

Ben pahalılığında büyüklüğünde gösterişliliğinde değilim ki benii kücük bi hediye iki çift güzel söz bile mutlu ederrr.

İki güzel çift söz = 100Tl işte şekerim ona göre.

aynen öylee.. bana para teklif edeceklerini bile bile oraya gitmekk gittikten sonrada hayır gerek yok istemiyorum diyincee yanlış anlayacaklarr parayı begenmedi gibii..

Zaten kayınvalide naparsa yapsın iyi geln yapınca yanlış anlamalar dedikodular surat asmalar.
Oysa para verene kadar alaydı şık bir hediye vereydi.
Sen beğenmezsin diye almadı belkide.
Ama sorun seni çağırıp gel parayı al demeleri .
Sende verdiklerinde aa ne parası bu borcun mu vardı ilahi annecim de gülerek anlasın hatasını

Borcunmu vardı denir mi ki laf sokar gibi :S

Bu tip konulara takılmayın.Bayramlık almak çocuklukta kalmadı mı ? Ne bileyim bana anlamsız geliyor.Ben kabul etmezdim .

Onu denmez bu denmez diyosun.daha önce yaptığın gibi sessiz kalarak sana istedikleri gibi davranmalarına izin ver o zaman

bende nasıl davranacağımı bilmediğimden olabilir mi ? insanları kırmadan birşeyleri halletmeyi düşünüyorum ama bakalım akışına bırakacağımm olaylar nasıl gelisecek o gün.. gerek yok ben kendime bayramlık almıştım demeyi düşünüyorum..

canim senin dusuncen guzel kimseyi kirmak istemiyorsun ama boylede seni cok kirarlar

Bu tip konulara takılmayın.Bayramlık almak çocuklukta kalmadı mı ? Ne bileyim bana anlamsız geliyor.Ben kabul etmezdim .

bana görede öylee ama kendileri konuyu acıyorlarr gecen bayram unuttukk sende hiç söylemedin dediler bu bayramda para teklif ettiler... bende kabul etmeyi düşünmüyorummm karşı tarafta inş. anlayışla karşılarr fitne fesatlık düşünmezler inş.

bizimkilerde gelin kizimiza bayramlik almak istediler, hatta el optugu zaman gelinin eline para verilirmis bu adeti yeni duydum, boyle birseyi kendim gormedigim icin ama simdi bizimkiler tamamen iclerinden geldigi gibi yapiyorlar.

konu sahibi arkadasim senin kayinvalide filan biraz yapmacik davranmislar...gecen bayram unutmuslarda simdi akillarina mi dusmus??? birde kaldiki bazilarinin dedigi gibi eline para verilir tamam, ama al su parayida bayramligini al demeleri hos olmaz bana kalirsa.

Aynen öyle birde kalkıp sende hic demedin hatırlatmadın dediler... çarşıda biryerde cafede bulusup beraber alısveriş yapsak tamammm yada ne bileyimm telefonda para konusmayıpp misafirliğe davet etmek gibi ne bileyimm

abes bir durum:26:

bana dense 100 tl vericez sana gel al bayramlık alırsın diye,

teşekkür eder benim ihtiyacım yok giyecek kıyafetim var,

hayrıma ihtiyacı olan bir çocuğa verin derdim

ben çocuğu bile ayağıma çağıramam para vermek için, gider yanına veririm

Şuan Kendimi aşşağılanmış hissettimmmm :2:

Aynen öyle birde kalkıp sende hic demedin hatırlatmadın dediler... çarşıda biryerde cafede bulusup beraber alısveriş yapsak tamammm yada ne bileyimm telefonda para konusmayıpp misafirliğe davet etmek gibi ne bileyimm

yuh sen gidip bana bayramlik alin mi diyecekmissin siyirmislar herhalde...boyle birsey kabul edilemez. adetse adam gibi yerine getirsinler..sonra sen alacaksin giyeceksin biz aldik diye boburlenecek gerizekalilar.

Şuan Kendimi aşşağılanmış hissettimmmm :2:
öyle hissetmene gerek yok arkadaşım. almazsın olup biter. asıl almak durumunda kalırsan aşağılanmış olmayı kabul etmiş sayılırsın...

yarın gitme; arasalar da işim var de gitme. datlu can arkadaşın dediğini söyleyebiliyorsan söyle . söyleyemezsen de ihtiyacım yok sağolun param da var kıyafetim de, demen yeterli bi mesaj bence.

İlk başta kötü düşünmemiştimm belki onların yanında rahat alışveriş yapamayacağımı düsünüp böyle bir karar aldılar diye düşünmüştümm ama buradaki herkesinn fikri aynıı olunca ben kendimi "saf" "salak" hissettimm... ve o parayı kesinlikle kabul etmeyeceğimmm

ben zaten 1 hafta önceden kendime pantolon tayt,gömlek,babet,çanta herşeyimi almıştım yani bayramda giyecek kıyafetim hazırr onun parasına kalmadımm çok şükür beni düşünen bi ailem varr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…