bence yorum tuhaf değil , ben zaten hep çalışıyorudm bana sen işe git biz bakarız dediler hem evim kira zaten ihtiyacım var sırf o bakıcak diye yakın evde tuttum ayrıca kv çok güzel bakıyor çocuga tahammülsüzlük söz konusu değil sadece bana çektiriyor
kesinlikle öyle aynen bakarım deiler onlara güvendimBekar olanların çoğu da anlamamış zaten sizi..
Bakmak mecburiyetinde değil diye yazıp geçmişler..
Mevzu öyle olmuyor işte.. Bakarım diye güven veriliyor, izin bitiyor çalışmaya başlıyorsun, o yan çiziyor, şapadanak ortada kalıyorsun..
o zman sen çalış ben bakarım demeseydi yorumunuza gülüyorum hiç öyle bir niyetim yokHayatta bakmazdım sizin laflarınızın üstüne. Hem pastam dursun hem karnım doysun mantığındasınız bence. Bizim babanne de kızıma hiç bakmadı. Bak desem de bakmazdı büyük ihtimalle. Resmen kadın bakmak zorundaymış gibi laflar etmişsiniz.hiç de bakma o zaman bakıcı tutarım vs toplarına da girmemişsiniz...
sizin sanırım çocugunuz yok yada çalışmıyorsunuz biraz empati yapın lütfen kayınvalide en iyi bakıcıdan iyidir bakma ve sevgi konusunda benim hiç süphem yokÇok ilginç bir tavrınız var gerçekten.O daha iyi bakıyor o baksın,parada istemesin.Sanki mecbur kadın.Tutun bir bakıcı kimsenin lafı sözüylede uğraşmayın.
Öyle dedi, diyelim ki kadın vefat etti, bakan da yok. Ne olacak çocuğu iade mi edecektiniz? Başkasına güvenip çocuk yapılmaz.o zman sen çalış ben bakarım demeseydi yorumunuza gülüyorum hiç öyle bir niyetim yok
gülüyorum size başkasına güvenip niye çocuk yapayım yahu... böyle saçma şey olurmu biz bunları konuştuk başta diyorum yazılanları okuyun ...Öyle dedi, diyelim ki kadın vefat etti, bakan da yok. Ne olacak çocuğu iade mi edecektiniz? Başkasına güvenip çocuk yapılmaz.
gülüyorum size başkasına güvenip niye çocuk yapayım yahu... böyle saçma şey olurmu biz bunları konuştuk başta diyorum yazılanları okuyun ...Öyle dedi, diyelim ki kadın vefat etti, bakan da yok. Ne olacak çocuğu iade mi edecektiniz? Başkasına güvenip çocuk yapılmaz.
Sen çalış ben bakarım demesine dayandırıyorsunuz bakmak zorunda olmasını. Fikri değişti belki zor geldi. Hiçte zorunda değil kadın.gülüyorum size başkasına güvenip niye çocuk yapayım yahu... böyle saçma şey olurmu biz bunları konuştuk başta diyorum yazılanları okuyun ...
başvurudm çıkmadıDevlet veriyordu torun bakan nenelerin maaşını.
Araştırsanıza onu,
pekiSen çalış ben bakarım demesine dayandırıyorsunuz bakmak zorunda olmasını. Fikri değişti belki zor geldi. Hiçte zorunda değil kadın.
aslında sürekli hediye alıyorum maddi açıdan beklentisi olduğunu anlayamadımBen olsam az da olsa bir miktar para verirdim açıkçası o söylemesen siz dusunseydiniz keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?