Kayınvalidem bebeğime para ile bakmak istiyor

anneannein durumu cok iyise vermesede olur ama durumu kotuyse mecbur vercek o insan degil mi

Eger durumun varsa al ver krese bırak oda ne hali varsa görsün ben hiç verme taraftarı degılım vermemde kendım bakarım calısıo olsam krese verırım yınede vermem ona

Fikriniz de direten sizsiniz yalnız konu sahibi..bakın bakalım kaç kişi sizi haklı bulmuş. Kayınvalide bakmak istemiş ama sonra belli ki zor gelmiş..bir de hediye alıyorum falan demişsiniz. .biz de ailemize alıyoruz hem de çocuk baktırmadan..hediyenin lafını edip karşı taraf para lafı edince atarlanmanız da ayrı bi ironi olmuş.

Aynen katılıyorum insan kendi çocuğunu büyüttükten sonra elbette torundu torbaydı baş şişiremez
Bi rahat edeceğim gelin diyecek elin boşta çocuk bak
Öyle bir dünya Yok istiyorsan kendin bak bırak işi o zaman ...otur evinde bak çocuğuna
Haklı oğluda maaş versin
Bakıcı tutsanız dünya para
Her ay bi meblag koyun yanına
Hediye alıyorum diye sıyrılmak ne
Ücretini verin gönlünce alsın belki aldığın hediye
Ona hitap etmeyecek insanın gönlünce alması başka şey

ben zaten belli bir meblağ verme taraftarıyım

Kesinlikle bakmak zorunda değil, para istemesi de çok normal. Ununu elemiş eleğini asmış. Rahat edeceği zaman çocuk bakıyor. Ama konunun muhattabı eşin olmalı. Oğlundan iste versin de. Çocuk onun da çocuğu. Ya da bakıcı bul hiç olmazsa başın ağrımaz

pes yani durumlarımı kötü öyle ise her ay bir miktar yardımda bulunabilirsiniz 1500 olmazda 500 olur hem yardım amaçlı.ama durumu iyiyse istiyorsa o gerçekten ayıp.eşler böylerdir boşver takma söylesin derler

Oglunun ne icin ihtiyaci var?

Eskiden kurdugu isi batirmissa ve borcuyla evlendiyseniz mesela tamam. Oglunun ihtiyaci var gelin destek oluyordur.

Ama kiraya faturaya yeme icmeye ev masraflarina cocuga yetismek icin oglunun ihtiyaci var derseniz bu olmaz.
Bir yuvayi iki kisi kurar sorumlulugu da iki kisinindir. Oglunun ihtiyaci degil her ikinizin ihtiyacidir. Ev gecimi tek kisinin saglamasi gereken bir sey degildir.
Eve sagladiginiz katki bir lutuf degil.

Bu bakis acisindan ve bu zihniyetten kurtulun bence.

Oglunun ihtiyaci var ne demek?
Ev duzen sistem egemenlik oglunun. Siz de iste kenarda kalmis bir aktor... siz kendinize bunu yakistirirsaniz kayinvalideniz de cocugunuzla ilgili kararlar vermeyi kendine yakistirir.

Ama her ne olursa olsun baktirmaya gelince "ama torunu" karismaya gelince "karismasin" iste bu olmuyor.

arkadaşlar postu kapatma konusunda yardımcı olurmusunuz nasıl kapatabilirim ? gerçekten morelim çok bozuk ve çok fazla olumsuz yorum gelmiş kapatmak istiyotum postu

Ayy boyle goruslu insanlar ve boyle kultur dusman basina...

Zaten bu kültür nemenem bir şeyse bir nişan bohçalarında,bir bileziklerde bir de torun bakmada hatırlanıyor.Ama kayınvalide cam silip temizlik yapmayı bırak,hazır yemeği yemeye çağırsa burada konu açılıyor,ben ona yemeğe gitmeye mecburmuyum diye.Kültürümüzü yaşatacaksanız,bugünden tezi yok,kayınvalidenizin camlarını silmeli,evini temizlemeli,gece baklava açmalı,yarında 5 tencere sarma sarmalısınız.4 gün bayramda misafirlere güleryüzle hizmeti de unutmayın.Malum,kültürümüz yaşatılmalı.

Kimse çocuga zorla bakmak zorunda değil benim kv de diğer torunlarına bakar mecbur gibi tutulur üstelik ne hediye ne para ne bir şey eve dahi yardım etmezler fatura dahi ödemezler.Benimde çocugum var çalışmak istiyorum ama bakım yğüzünden çalışamıyorum sürekli olmuyor yaşlıların da kafası kaldırmıyor bir noktadan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…