ben kötü bir muamele veya saygıszlık yaptığımı düşünmüyorum
arkadaşım olumsuz yorum yazmak için yorum yapma lütfen ama ya yapmadığımı nerden biliyorsun beni tanıyomusun sürekli boş boş yorum yazıyorsunZaten bu kültür nemenem bir şeyse bir nişan bohçalarında,bir bileziklerde bir de torun bakmada hatırlanıyor.Ama kayınvalide cam silip temizlik yapmayı bırak,hazır yemeği yemeye çağırsa burada konu açılıyor,ben ona yemeğe gitmeye mecburmuyum diye.Kültürümüzü yaşatacaksanız,bugünden tezi yok,kayınvalidenizin camlarını silmeli,evini temizlemeli,gece baklava açmalı,yarında 5 tencere sarma sarmalısınız.4 gün bayramda misafirlere güleryüzle hizmeti de unutmayın.Malum,kültürümüz yaşatılmalı.
Bekarlıkla ne alakası var,evliyim,3 çocuğum var.Ve bende torun bakma taraftarı değilim.Babaannem, tırnağın varsa başını kaşı derdi.Ben ne anneme,ne de kayınvalideme baktırmadım.Ben bir ev fazla alacağım ya da daha.iyi şartlarda yaşayacağım diye,insanların kalan ömrüne ipotek koymak doğru mu?Bizim kendi işimizdi,hem çocuklarıma baktım,hem çalıştım.Kendi işimiz olmasaydı,oturup kendim bakacaktım.Kayınvalidem gönlünce yaşıyor,bazen sebze ekiyor,bazen komşularıyla toplanıyor.Annem bizi büyütürken mahrum kaldığı kurslara katılıyor,gezilere gidiyor.Bence en doğrusu...
oğlunun yanında söylemez ki oğlundan çekinir
teşekkür ederim yorumunuz için post kapatmayı biliyormusunuz ? nasıl kaldırabilirm ?ben sizin gibi dusunuyorum.babaanne de olsa sizin cocugunuza bakmak gibi zorunlulugu yok.gonulden isterse olabilir.ben kendi cocuguma baktirsam kesinlikle istemese de parayi veririm.siz ona mecbursunuz o size degil.baska birine baktirsaniz iciniz bu kadar rahat olmaz.en azindan guvenilir.bence para verebilirsiniz
Mune yi etiketleyin konunun kapatılmasını istiyorum diye..postu açtığıma bin pişman oldum ve çok gerildim biri postu nasıl kapatabilirim yardımcı olabilir mi ? lütfen
postu açtığıma bin pişman oldum ve çok gerildim biri postu nasıl kapatabilirim yardımcı olabilir mi ? lütfen
postu açtığıma bin pişman oldum ve çok gerildim biri postu nasıl kapatabilirim yardımcı olabilir mi ? lütfen
teşekkür ederim
Sen boşver olumsuz yorumları. Kv ile de bu konuda diyaloğa girme. Birdaha imada bulunursa maddi konulara ben karışmıyorum oğlunla hallet anne de geç. Eşinle de konuş ben bu durumdan rahatsiz oluyorum geriliyorum annenle otur konus bi para vereceksek aranizda halledin bana bidaha bizey demesin de.nasıl yapıcam ?
Bi arkadaşımın annanesi çocuguna bakıyor annanenin durumu çok iyi kızın ihtiyacı var ve her ay annesine 1000 tl para veriyor Birgün anne annaneye para verirken görür ve derki annane sen bana para ile bakıyorsun ya sen yaşlanınca bende sana para ile bakıcam der annanenin bu durum çok gücüne gider siz bunu yazınca aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?