Kayınvalidem bebeğime para ile bakmak istiyor

Anneanneler babaanneler eskiden gayette güzel bakar geline oğullarına destek olurlardı onar işten gelene kadar ve hiç böyle para lafları dönmezdi ortalıkta.

Gelinin oğlanın aklı çocukta kalmazdı aile büyükleri mutlu olurdu yada en azından bebeğe kreş bulana kadar illaki yardımcı olunurdu.Ne bileyim ben bunları hatırlıyorum eskilerden ve para ile bakmak garibime gidiyor.

İlla ki maddi olarak destek olunabilinir ama bakım karşılığı ilginç.Ailelerin herzaman maddi manevi birbirine destek olması gerektiğini düşünüyorum.Aile bir ağaç gibidir kökü ne kadar sağlam olursa dalları o kadar çok olur.

ben kötü bir muamele veya saygıszlık yaptığımı düşünmüyorum

Dusunmediginiz belli zaten.
Kayinvalidenize bakici muamelesi yapiyorsunuz. Bakmak zorundaymis gibi davraniyorsunuz. Ona guvenip cocuk yapmamissinizdir eminim.
Ben ogluna destek oluyorum o da cocuguma baksin diyorsunuz ama bakmak zorunda degil. Kadin cocuklarini buyutmus. Kac yasinda bilmiyorum ama tekrar cocuk bakmak istemeyebilir. Tahammul edemeyebilir.

arkadaşım olumsuz yorum yazmak için yorum yapma lütfen ama ya yapmadığımı nerden biliyorsun beni tanıyomusun sürekli boş boş yorum yazıyorsun

ben sizin gibi dusunuyorum.babaanne de olsa sizin cocugunuza bakmak gibi zorunlulugu yok.gonulden isterse olabilir.ben kendi cocuguma baktirsam kesinlikle istemese de parayi veririm.siz ona mecbursunuz o size degil.baska birine baktirsaniz iciniz bu kadar rahat olmaz.en azindan guvenilir.bence para verebilirsiniz

Eee siz o zaman direk konu sahibine memursan istifa et, özeldeysen kendi ayakların üstünde durma (çalışmak 3 5 fazla para kazanmak için değildir kadın için), otur çocuğuna bak diyorsunuz..

Konu sahibinin kv'si de bakamam bakıcını bul dese zorla eline verecek değildir çocuğu..

teşekkür ederim yorumunuz için post kapatmayı biliyormusunuz ? nasıl kaldırabilirm ?

nasıl yapıcam ?
Sen boşver olumsuz yorumları. Kv ile de bu konuda diyaloğa girme. Birdaha imada bulunursa maddi konulara ben karışmıyorum oğlunla hallet anne de geç. Eşinle de konuş ben bu durumdan rahatsiz oluyorum geriliyorum annenle otur konus bi para vereceksek aranizda halledin bana bidaha bizey demesin de.

Benim annem yıllarca abilerimin çocuklarına baktı. Karşılığında gelinlerden tek gördüğü nankörlüktü.

Annemin durumunu yaşamak istemem. Doğuran baksın anacım. Ben de bakmam torunlarıma.

Ama sağlık sorunu olur ya da başka birşey o zaman sahip çıkarım. Ama normalde asla bakmam. Ne paralı ne de parasız.

O da bakmak zorunda değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…