• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

Benimki diktir. Hem de maximum dik. Herseyi o bilir her lafa maydanoz olur. Yonetici olmayi sever. Neymis efendim lider ruhluymus. Valla karsimda koyun bulursam ben de lider ruhlu olurum. Bulmus bizim gibi koyunlari güduyo iste.
diyicen ki herkes kendi evinde lider ruhunu göstersin, hadi anam hadi evineeee

o avukatsa ben hakimim,, evin hakimyim :)) kocama diyorum ki, bir evin huzuru kadının huzuru kadardır.Ben mutlu olmazsam evimizde mutluluk olmaz.O yüzden dilime vuruyor anacuğunun ettüklerüüüü
Bu lafi watsappima yazayim da kocam gorsun:)) gerci burdan da gorebilir uyelik almis merakindan:))))

Benimki 33 yaşında kaynımı 3 kez evlendidrid...Şimdi galiba 4. için hazırlanıyrmuş
aaa o nedemek ya. hepsinide bu cadaloz bozmuştur. yazık kaynına. gerçi muhtemelen kaynında annesiyle yaşaya yaşaya ona benziyordur. benimkide 33 yaşında ve kvdemin erkek versiyornu lakin az biraz büyüklerine saygılı bana bi laf ettiği olmadı hiç. ama asabi bi tip.

aaa o nedemek ya. hepsinide bu cadaloz bozmuştur. yazık kaynına. gerçi muhtemelen kaynında annesiyle yaşaya yaşaya ona benziyordur. benimkide 33 yaşında ve kvdemin erkek versiyornu lakin az biraz büyüklerine saygılı bana bi laf ettiği olmadı hiç. ama asabi bi tip.
aynen asabidir...hepsini kv bozdu.hatta ikinciyi ben ve eşim gidip babasının evinden aldık geri getirdik..bunndyan sonra karışmicaz.Kaynım profesyonel damat oldu.3 SÖZ, 3 NİŞAN, 3 HOCA NİKAHI,2 RESMİ NİKAH,2 DİNİ BOŞANMA,1 RESMİ BOŞANMA OHOOOOO

aynen asabidir...hepsini kv bozdu.hatta ikinciyi ben ve eşim gidip babasının evinden aldık geri getirdik..bunndyan sonra karışmicaz.Kaynım profesyonel damat oldu.3 SÖZ, 3 NİŞAN, 3 HOCA NİKAHI,2 RESMİ NİKAH,2 DİNİ BOŞANMA,1 RESMİ BOŞANMA OHOOOOO
ayy hala bu adamla evlenenede şaşarım. adam normal değil demekki.

Sultan sülümanin haremi gibi:))

ama şimdi melek anasına (!) laf atmışız yani azıcık sinirlenir filan cevap verir nebilieyim
benim görümcem bi ara çıkıştı, annem iyi anne fedakar anne v.s. diye...dedim ki analığını sen bilirsin, kaynanalığını ben bilirim.İyi anne olması iyi kaynana olacağı anlamına gelmez.Senin annen iyi bir annedir ama kötü bir kaynanadır...sustu

benim görümcem bi ara çıkıştı, annem iyi anne fedakar anne v.s. diye...dedim ki analığını sen bilirsin, kaynanalığını ben bilirim.İyi anne olması iyi kaynana olacağı anlamına gelmez.Senin annen iyi bir annedir ama kötü bir kaynanadır...sustu
Ayyy cevaplara bakkkk:))) senden iyi kaynana olcak:)))

oyy oyyy oyy yeminle süper cevap. bunu eşlerimizede söylemeliyiz. sen bu işi çözmüşsün. gelinlerin ustadısın vallahi. önünde eğiliyorum usta. :KK31:

Back
X