- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
:)))) valla beni o kadar acıttı ki napiyim bacım yaaaa......oyy oyyy oyy yeminle süper cevap. bunu eşlerimizede söylemeliyiz. sen bu işi çözmüşsün. gelinlerin ustadısın vallahi. önünde eğiliyorum usta.
Ilk ben egildim, saymammm:))))oyy oyyy oyy yeminle süper cevap. bunu eşlerimizede söylemeliyiz. sen bu işi çözmüşsün. gelinlerin ustadısın vallahi. önünde eğiliyorum usta.
yola devam süpersin.:)))) valla beni o kadar acıttı ki napiyim bacım yaaaa......
kv artık benle hiiiç tartışmaya girmez.kadın korkuyor şimdi ne diyecek diyeyola devam süpersin.
arkadaşım sen ben mi var artık gel birlikte eğilelim :) biz bu arkadaşın peşini bırakmayalım çok şey öğreneceğiz belli.Ilk ben egildim, saymammm:))))
öp onu benim yerimeHanimlar bebegim agliyor
inşallah benimkide son hamlemde benden korkmuştur. aaa dövecek beni diye kenara çekilmişti :) elimi bile sürmem uyuza elime yazık.kv artık benle hiiiç tartışmaya girmez.kadın korkuyor şimdi ne diyecek diye
hadi öp benim yerime göüşürüz yine dett bitmez bizde iyi geceler.Hanimlar bebegim agliyor
iyi geceler muhabbetin çok güzeldi. görüşürüz yine.öp onu benim yerime
tabii tabii.göürşüzü...ben de kkeyif aldım sevgili arkadaşlar.çok memnun oldum iyi geceleriyi geceler muhabbetin çok güzeldi. görüşürüz yine.
Her erkegin annesi kendilerine gore melek zaten.keske bir dokup dusunse de anlasa..Kocama sorsan anasi melek:)))
Oglunu iade et ona. Bilemedim,ben ettim sen etme deKayinvalideye bisey soyleyemezsin sen onun soylediginin cevabini dusunurken, o 10 hamle sonrasini hazir etmistir coktan. Ben de yillardir susuyorum iste ama hasta oldum artik.
He he ona bakarsak şeytanda bir melek özünde haksızmıyım...benim kaynanada bir seye elini sokmadi..ama 3 sene evvel kaynima kendi sulalesinden kız kacırttı oglan 19 koz 17 yasinda..bu yaz askerden gelince kredi cekip esya aldi onlara..maas kartinida onlara vermis...ki benim esim kredi cekip emekli etmis babasini sogukta birkacsene isyerinin hangarinda uyumus zahmetler cekmis..kardesini yanina almak istemisti o uapamaz hemen kayinvalide ama benim esim 18 inden beri yapiyo ya..kucuk ogluna 19 unda kiz kacirtti benim esim 26 yasindaydi dugune 1 ay kala herseyi tamamlamisiz gun sayiuoruz ortada birsey yok durup dururken dugunu iptal edelim demeye gelmis..oglu icin 30 una daha varmismis..ay sinir kadin benimkide evime gelir ama oglunu arar ben oglundan duyarim..eltime kredi cekip esya aldi ama daha evinde gidip yatmak degil poposunu koyup oturmamistir..evlat ayrimi cok yapar..bize gelince hic yardim yok bulsa bizden ister..Kocama sorsan anasi melek:)))
Seni col iyi anliyorum. Evlenince kocalar icin anneler , anneler icin ogullar daha bi kiymetli oluyo nedense. El kizina gostermelik mi bilemedim.. Bu kaynana derdi hep oldu hep de olacak.. Kanserin cozumu bulundu.. Yaslilik da estetikle durduruluyo.. Yarin obur gun ölumun de caresi bulunur ama kaynananin caresi bulunmadi bulunmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?