• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem beni delirtecek! Part3

densiz...yatak odasına girilir mi yahu
pislik işte. bizim doğal yolla çocuğumuz olmadı evlat edindik çok şükür anne oldum. hani 30 sn cazgır oldum dedimya. arkamdan doğurup anne olsaydı anlardı anneliği dedi duydum. mutfaktan salona bir uçtum eşim korktu. senin oğlun yüzünden anne olamadım bunu bil dedim. ve bir dahada yüzüne bakmadım. ilerde oğlumuda üzer bu pislik kadın. anan kim belli değil der bende katil olurum :(

Eh cazgirligi var biraz. Mesela bi magazaya dukkana gireriz kasiyerle tezgahtarla kavga eder cikar yerin dibine sokar beni. Eve gelen tesisatciyla kavga etti yahu adam yapmadan birakip gitcekti. Yalvar yakar araya girdim.

Gemileri çok yakmadan verin ağzının payını. Varsın saygısız desin 30 yaşında kadınsınız. Saygıyı kimseden öğrenmeyeceksiniz ya. Böyle içinize dert olacağına dökülün gitsin.

pislik işte. bizim doğal yolla çocuğumuz olmadı evlat edindik çok şükür anne oldum. hani 30 sn cazgır oldum dedimya. arkamdan doğurup anne olsaydı anlardı anneliği dedi duydum. mutfaktan salona bir uçtum eşim korktu. senin oğlun yüzünden anne olamadım bunu bil dedim. ve bir dahada yüzüne bakmadım. ilerde oğlumuda üzer bu pislik kadın. anan kim belli değil der bende katil olurum :KK43:
Cok terbiyesiz ve vicdansiz bi kadinmis!
Insanin cigeri erir o lafi ederken el bile olsa. Allah baska turlu sinar adami. Allah bagislasin bebegini:)

Gemileri çok yakmadan verin ağzının payını. Varsın saygısız desin 30 yaşında kadınsınız. Saygıyı kimseden öğrenmeyeceksiniz ya. Böyle içinize dert olacağına dökülün gitsin.
Buyugun bana sevgi gostermedigi yerde ben zorla saygi gosteriyorum ya disimi sika sika. O beni delirtiyor. Sen benim yuvama saygi duyuyor musun? Yokkkkk!!

Ya bu gibi durumlarda ben hatayı sizlerde de buluyorum kızlar.Çok taviz veriyorsunuz bunlara.Birazcık diş gösterseniz böyle yapamazlar.Susmakla olmuyor işte hala bunu anlayamadınız mı? Sustunuzda madalya mı taktılar? Tamam terbiyesizlik yapmayın ama haddinide bildirin yani.Okurken bana daral geldi cidden ya.Mesela o kumandayı alıp kanalı değiştirdiğinde anne ben izliyorum o kanalı,lütfen alabilir miyim kumandayı de hamle yap al elinden.Kuzu kuzu bakma suratına yani.O utanıyor mu o hareketi yaparken de sen susuyorsun? Doktora girerken kapı çal demiş mesela,anne ben kaç yaşında kadınım,nerde ne yapmam gerektiğini gayet iyi biliyorum,senden öğrenecek değilim diye bozsana.Evine düzenine mi karıştı? Benim düzenim böyle anne,sen kendi evine gidince istediğini yaparsın desene.Offf kızlar of daral geldi bana ya susmayın artık lütfen:KK12:
çoook haklısın işte annelerimiz edepli olun saygılı olun diye diye böyle ettiler. gerçi benim susma nedenim yılda en fazla 10 gün gördüğüm için kalp kırmamaktı. ama tayinimiz aynı ile çıkınca ister istemez sık görüştük ve ben cadı kaynanayı ancak tanıdım. hatta eltim anlatıyordu yok ya öyle değil fian diyordum anaaaam betermiş beter.

Konunuzu okuyunca problemlerin genellikle maddi olduğunu gördüm. Insanın beklentileri olunca hayal kırıklığı Yaşaması daha kolay oluyor. Çamaşırın Parasını vermedi , onu yapmadi , bilet aldırdı, buzdolabını doldurmadı... Bunları düşünmek yaşlandırır insanı. Ayrıca herkes bir değildir. Anneniz ince ruhludur kv değildir. Oğlan anneleri ne kadar Varlıkları olsa da oğulları onların umududur. Biletlerini almanız gayet normal bence. Konunuzda tek can sıkıcı Kısım annenize bilet almamanız. Kv biletini oğlu alıyor, annenizinkini de siz alın.
Önemli olan , Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Aslinda sorun maddi degil de salak yerine konmamiz. Ve bunu surekli yasiyo olmamiz.

Cok terbiyesiz ve vicdansiz bi kadinmis!
Insanin cigeri erir o lafi ederken el bile olsa. Allah baska turlu sinar adami. Allah bagislasin bebegini:)
amin,teşekkür ederim. inan bu lafı etmeseydi yine onca lafına birşey demeyecektim. tayinciyiz geziyoruz görmüyoruz yılda 10 gün bile. ama şimdi bayramda bile gitmeyi düşünmüyorum. kırıldım kızdım oğlumada yanaşsın istemiyorum.

Buyugun bana sevgi gostermedigi yerde ben zorla saygi gosteriyorum ya disimi sika sika. O beni delirtiyor. Sen benim yuvama saygi duyuyor musun? Yokkkkk!!

Siz kimseye saygı duymuyorsunuz. Siz resmen eziyet çekiyorsunuz. :)Yukarıda bi arkadaş yazmış. Ben izliyorum neden değiştirdin kanalı diye bir sorun. Size sormadan gelmesinden rahatsızsanız eşinizle konuşun, şekerlileblebitozunun işi var desin. E bi zaman sonra sizi aramak durumunda kalacak

:))))) :))) bu kayınvalide böyle yatakta bizi soğutacak aklınca. buraya geldiğinde sen hiç evden çıkmazmısın dedi durdu nereye gidecem ufacık çocuğumla üstelik eşimde izinde evde kapı kapı mı gezeyim. muhtemelen bir haltlar yiyecekti. kaynım 1 yıllık evli hala eşiyle gerdek yaşamamışlar. eltim söyledi. doktora gidiyorlar sorununuz yok deyip yolluyormuş. ama birlikte olamıyorlarmış eltim diyorki kesin büyü yaptı oğluna yanaşmıyor bana dedi. olabilir dedim. yatağının ötesine berisine bakmış yatağının kenarı yırtılmış içinede pamuk konmuş. daha yeni eşya neden yırtılsın ki yaylı yatağın içinde pamuğun işi ne günahı boynuna.pis kadın.
Ayyyyyy evlerden irakkkk.. bazilari o islere de giriyor Allah esirgesin yaa

Siz kimseye saygı duymuyorsunuz. Siz resmen eziyet çekiyorsunuz. :)Yukarıda bi arkadaş yazmış. Ben izliyorum neden değiştirdin kanalı diye bir sorun. Size sormadan gelmesinden rahatsızsanız eşinizle konuşun, şekerlileblebitozunun işi var desin. E bi zaman sonra sizi aramak durumunda kalacak
Aile esrafini kiracagina kafasini kirsin.

çoook haklısın işte annelerimiz edepli olun saygılı olun diye diye böyle ettiler. gerçi benim susma nedenim yılda en fazla 10 gün gördüğüm için kalp kırmamaktı. ama tayinimiz aynı ile çıkınca ister istemez sık görüştük ve ben cadı kaynanayı ancak tanıdım. hatta eltim anlatıyordu yok ya öyle değil fian diyordum anaaaam betermiş beter.
Ya edepli olmak farklı bir şey,haddini bildirmek farklı bir şey.Ortada hiçbir şey yokken durup dururken saygısızlık yapılmaz zaten.Ama böyle insanlarada haddini bildirmek hiç saygısızlık olmaz korkmayın.Ayıp denen bir şey var yahu.Yeter şu gelinlerin çektiği,içim şişiyor bdv yi okurken bazen.Gerçekten kayınvalidelerde işin suyunu çıkartıyor bazen.Benim anlamadığım olay çıkartmak için,laf sokmak için resmen efor sarfediyorlar ya neden yani amaç ne? Ben kayınvalide olsam hiç umursamam kimseyi cidden.Aman herkes takılsın kendi halinde derim,giderim seyahatlere dünyayı gezerim ya.Ne işim var oturup gelinin televizyonunu izleyeceğim,bir de dolabındaki eksikleri hesaplayacağım saçmalığa bak.

alakası yok.sizi birbirinizle yarıştırıp kendini önemsetiyor.Öteki eltiye de seni övüyordur.Bu tiplere kimse yaramaz emin ol.sen neysen eltin de odur gözünde
burdan gittikten sonra eltime gitmiş demişki benim ne kızım ne gelinim var iki oğlum var. ohh dedim öyleyse benimde kayınvalidem yok çok şükür kurtuldum. eğer neden gelmiyorsun filan diye arayıp hesap sormaya kalkarsa aynen bunu söyleyeceğim. yok olan birşey sana neden gelsin :)

burdan gittikten sonra eltime gitmiş demişki benim ne kızım ne gelinim var iki oğlum var. ohh dedim öyleyse benimde kayınvalidem yok çok şükür kurtuldum. eğer neden gelmiyorsun filan diye arayıp hesap sormaya kalkarsa aynen bunu söyleyeceğim. yok olan birşey sana neden gelsin :)
Hiççççç:KK53:

Hic.. bi kere bisey soyledim yillarca saygisiz dendi ustune ustluk.
banada ana olarak hiç saygı görmedim deyip duruyordu. ne yapacaktım yaaa daha ne yapacaktım evine geldiğimde pislikten kokan evini bal dök yala yaptığım için akrabalarını ağırlayıp ikramlar hazırladığım için mi saygısız oldum. tüm akrabaları benim için çok bilgili çok hamarat maşallah dilli güler yüzlü diyor diye kıskandığına eminim ki ağzıyla dedi herkes böyle diyor bilginde yaptığında kendine bana sökmez dedi. ne alaka yahu. okumuş kızım ekmeğimi kazanıyorum oğluna gül gibi bakıyorum daha ne yapayım anlamadım.

bu kadar kolay kurtulamazsın.....bulur bir yolunu.sen suçlu çıkar sın

Back
X