valla bunlara gelin biz de yiyin için sürekli beraber oturalım desen itiraz etmezler o derece oldu yani düşün...
[/QUOTE9]
bence de itiraz etmezler yani anlamıyorum kendilerine ait bir hayatları yokmuş gibi ne öyle sürekli dibdibe
kendi hayatlarını bize endeksliyorlar sorunlar bu noktada başlıyor zaten eşimle sinemayaa gitsek sonra gitmek zounda kalıyoruz çünkü istiyor.....
Ayyyyy annelerimizz aynıymışşşş

benim annem böyle fitne fücur bilmez kötülüğü sevmez onunda etkisi var bu hallerimde
bizdede durum aynı.kvalidemlerle yakın ama kendi aileme uzak oturuyorum ailem ayda bir iki kez gelir ve ailem sırf k.validemlerin yüzünden gelmek istemiyorlar çünkü benim ailem her geldiğinde kvalidemleride çağırmam gerekiyor çağırmayınca tavır yapıyorlar..benim ailemde biz her geldiğimizde onları görmek zorundamıyız diyolar.onlarda haklı.bende istemiyorum çünü ailemle başbaşa vakit geçirip sohmet etmek istiyorum..buda nen doğal hakkım sanıyorum..
anlamıyprum bu eş aileleri neden her konuda baskın davranıyorlar.herşeyin içinde olmak istiyorlar neden biraz geride durmuyorlar..insanları bunaltıyorlar..
seni çok iyi anlıyorum evet evimizde istediğimiz kişiyi istediğimiz şekilde ağırlamak doğal hakkımız ama maalesef öyle görülmüyor valla ben bıktım usandım bbu durumdan bi gün pis patlayacağım