- Konu Sahibi oyunbozan8
-
kayınvalidem de evimizin anahtarı var ben temizlikçi falan getireceğim demişti evlilik hazırlıklarında,ben temizlikçi istemediğim halde getirdi durdu defalarca neyse hazırlıklar şu an hala devam ediyor düğün henüz olmadı daha zaman var ama ben onda anahtar olmasından rahatsızım bu bana hiç normal gelmiyor çünkü o evde biz 2miz yaşayacağız bizde anahtar olması yeterli değil mi
oğluna ve evimize çok müdahale ediyor daha şimdiden onu mu aldınız,bunu neden almadınız sürekli bir burun kıvırması var anneme onda anahtar oldugunu söylersem çok kızar geri alın der çünkü kayınvalidemin bazı tavırlarından annemde çok rahatsız
ben şimdi nişanlıma kırmadan ne söyleyebilirim de o anahtarı geri alabilirim
anlaşılan kaynanan şimdiden yularınızı eline almış..sabır diliyorum sana
Ben olsam düğüne bikaç gün kala kapının kilidini değiştiririm geldiğinde açamaz kendindeki anahtarla ve de anlamış olur bu durumdan rahatsız olduğunuzu.Dile getirmenize de gerek kalmaz
eşimle hallettim canımalıcam canım çok sağol gerçektende uzun zamandır herşeye sabrediyorum ama düğün yaklaştıkça ben gelin olarak panik yapacağıma o oğlum gidiyor beni bırakıyor diye sürekli ağlamalar sürekli herseye müdahale etmeler gerçekten bugüne dek sınırlarımı cok zorlasada gıkımı cıkarmadım ama çok yordu beni anahtarımın olmasını istemiyorum sonucta o bizim evimiz değiştiricem kilidi peki bişey sorucam siz aynı benim kayınvalidem demişsiniz nasıl kurtuldunuz bu tavırlarından ?
Canim simdilik bisey deme..hele o eve gir..bi kac gun donra anahtarimi kaybettim ortam kotu belki de kapinin ustunde unuttum oradan aldilar kilidi degistirelim de eşine..ve multilock kilit taktir çünkü onlar anahtarcilarda cogaltilmiyo fabrikadan seri numarası ile geliyo. ..böylelikle kayinvalideni de ekarte etmiş olursun :)))
gizliden de bu mesaj gider ona ""el mi yaman bey mi :))))"""
eşimle hallettim canım
çünkü anlamışsındır kayınvalideler pek pes etmezler hep farklı yolları deneyip gelirler karşna
eşimle dedigim gibi eger anahtarın olmsını istemiyosam eşime tatlılıkla anlattım
cagırıyo mesela bize gelin gitmek istemiyosam eşim devreye koydum
yani şunu dmek istiyorum
eşinle anlaş eşinle konuş ne olursa olsun eşine tatlı dille izah et
çünkü karşına alırsan veya eşinide kvnide bu iş zor ilerler hep hır gür olur
ve senin adın hep gelin yaptı gelin etti olur
ama eşin oglu oldugu için ona hiç bişey diyemez
nedemek canımcanım çook teşekkür ederim gerçektende pes etmediğini bana nişanlılık sürecinde bile gösterdi kayınvalidem düğün yaklaştıkça oğlum gidiyor kaprisleri artarak devam ediyor. nişanlıma söyleyipte tartışma çıkmasını "sen benim annemi istemiyorsun" demesini gerçektende istemiyorum ama o ev bizim annesinde anahtarımızın olması saçmalık buna onu sinirlenmeden kavgasız gürültüsüz güzelce anlatmam gerekli,çok teşekkür ederim umarım kayınvalidem pes etmese bile kendini pasif konuma alır artık çünkü alışverişlerde bile beni yordu ozamanlarda hep ikna ettim nişanlımı bu bizim evimiz bizim istediğimiz olacak diye kendiside hep dedi annesinin beğendiklerini almadık şimdi bu anahtar konusunuda çözmeliyim,sağolun :))
Canim simdilik bisey deme..hele o eve gir..bi kac gun donra anahtarimi kaybettim ortam kotu belki de kapinin ustunde unuttum oradan aldilar kilidi degistirelim de eşine..ve multilock kilit taktir çünkü onlar anahtarcilarda cogaltilmiyo fabrikadan seri numarası ile geliyo. ..böylelikle kayinvalideni de ekarte etmiş olursun :)))
gizliden de bu mesaj gider ona ""el mi yaman bey mi :))))"""
anahtarı değiştirmekte çok acele etme çünkü eşya götürme temizlik yada o bu bahaneyle yeni anahtarı oğlundan alabilir. sen kopyalanmaz kilit yaptırsan bile sonradan eşin annesinden isteyemeyebilir veya sonradan daha çok sorun çıkar anahtarı istediler diye küslük yapar kırılır falan evlenince falan yap bu olayı ki sonradan anahtar istemeye bahanesi kalmasın. bir arkadaşımın kv de vardı anahtarı paldır küldür giriyordu eve insan bi zili çalar kız ağda yaparken gelmiş bi gün çok sinir olmuştu.
nedemek canım
benim kvde biz evlenirken dediki annemlere .'''sizin kızınız gelin oluyo ama benim oglumda evimizden uçup gidiyo diye diye''aglardı ayy allahım
kayınvalidelerin politikası hiç bitmez hep ogullarını tatlı dille göz yaşı ile elde etmeye çalışırlar
ama sende aynısını yap dediğim gibi eşine sıgın hep eşine güzellikle tatlılıkla istediğini yap
kendinden asla taviz verme
hem sen kırılma hem eşin hemde kayın validen
allah yardımcın olsun
kaynanalarla baş etme planları diye topik açmanı istiyorum
çirkinördekyavrusundan yeni gelinlere gelin adaylarına fikirler:13::13:
gerçekten çok ihtiyacım var ama :)))
farkettim kızlar harika fikirler vermiş zaten
ama benden de bir abla tavsiyesi ne yap ne et o anahtarı ele geçir
burda daha önce böyle bir konu vardı ama kadın evliydi
kaynanası pat diye dalıyormus eve
sonun Allah korusun onun gibi olur
ama kötü olarak alma o anahtarı
saf ayagına yat öyle al
eyvah daha siz evlilik arifesindeyken böyleyse sanki çekeceğin var gibi bu kayınvalideden aman diyim.. mesafeni koru pek izin verme her dk eve damlamasından bu ne ya sizin cicim aylarınızdadamı eve damlıcak bi de anahtarı da sağlama almış temizlikçi ayağına bilemiyorum cnm bana sanki önceden yaptıraym ben nolur nolmaz demiş gibi geliyor temizlikçi hikaye sanki.. nişanlınla da konuşsan bu durumu hani evlenince gelir mi çok sık malum anahtar onda diye çok kırmadan? evlendikten sonraya bırakma bence bir de herşeye karışıyor diyosun hiç kurtuluş yok bence ev de yakınmış.. Felaket telallığı yaptm belki ama gerçekleri söyleyim dedim şimdiden al önlemini sen yavaştan.
hiç bu konularda taviz vermem direk sölerim nişanlımahatta butarz bişey olmuştu dedim 2mizden hariç kimsede anahtar olmicak bukadar basit
kaynanalarla baş etme planları diye topik açmanı istiyorum
çirkinördekyavrusundan yeni gelinlere gelin adaylarına fikirler:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?