kayınvalidem de anahtarımızın olması normal mi ?

canım bende söyleyeceğim ama korkuyorum "sen benim annemi istemiyor musun ne yapıyor o kadın sana " falan derse kavga ederiz diye çekiniyorum sadece

Sen benim dedigimden vazgecme :))

Bu olayın başarısı tecrübe edilmiş ve onaylanmistir :))

Evlendikten sonra ikinci hafta koy bu planı isleme gerisini merak etme :))

Kilidi bi araştır ama mutlaka yani gidip siradan bi kilit taktirma...en iyi marka multilock...85 tl falan :))))

Çok fenasın benimde bir sıkıntım olursa direkt seni bulcam

bida ben de sorucam ne sorucam bilmiym ama zamano gelir herhalde..

ah canım benimmm çok teşekkür ederim gerçektende Allah senden razı olsun yaaa :))) peki sen bu planı uygulayınca ne tepki verdi eşin hiçbirşey anlayamadı dimi :)

Bizde durum farkliydi..benim kaynim gitmis yaptirmis anahtari..neymis benim evim ayni zamanda onunmus...ben bu olayi uyguladim..hatta esime dedim ki yeni evliyiz evde altin falan var iyi bi kilit yaptiralim ben arastirdim en iyisi buymus dedim tamam dedi. .icinde 3 anahtar var..birini kasla goz arasinda saklamak sana kaliyo :)))) belki iki tane olani da vardir bi arastir onu :)) annemler kalenin ayni tarz kilidini aldilar sanirim onda iki taneydi :)))

ayy canım çok üzüldüm kaynının tavrı çok çirkinmiş gerçektende ama tebrik ederim çok akıllı bir kadınsın bu gece banada harika bir fikir verdin gerçektende çok sağol mutlaka bu kilidi araştırıp bu şekilde birşey yaptıracağım :))

Bendeki kayin 7 kaynanaya bedeldi :))

Planin özünü anladin kendi sartlarina durumuna uyarlamak senin bilgi ve becerin artik sekerim :))

Yani 3. Anahtari da senin yerine ben kaybederdim ama sanalda bu kadar yardim :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Nişanlına de ki "aşkım anahtar senin veya benim annemde olursa ben rahat edemem sonuçta yeri gelicek birlikte olucaz, çat kapı biri anahtarla girer diye ben hep diken üstünde olucam kendi evimde yanlış anlama ama anahtarın ailelerimizde olması bu konuda beni huzursuz ediyo zaten isteyen istediği zaman gelir evimize" deNişanlının dilini bilirsin nabza göre şerbet

tatlım çok haklısın çokta iyi niyetlisin ama kayınvalidemin gülen yüzü hep oğluna dönük bir şekilde bana karşı ise hep hakimiyet kurma çabasında kandırıverir oğlunu tanıyorum hemen ben yalnızım beni kırıyorsunuz kötü birşey yapmıyorum diye ağlıyor ilk baslarda bende kanıyordum ama yaptıkları birleşe birleşe bana sağolsun kendini tanıttı. oğlu su an onun evindeyken kandırılmaya müsait ama düğünden sonra böyle bir şans tanımayacağım kayınvalideme

Ailesi söz konusu olunca hic bir adamin nabzi şerbet kabul etmez tatlim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Vahh canimmm benimm...eşin koloni halinde yasamaktan hoşlanıyor sanirim ...hele sen ver biraz detay..bi de ne istiyon onu de bakiimm buluruz bi hal caresi :)))

babaanneleri ve babaları rahmetli oldu eltim alt katta ama daha yeni çekti elini ayağını sabah 8 akşam 11 di anlayacağın. evin işleri özel hayat falan anlayın nerdeeeeee bende anahtar kaygısıııııı

Allah yardımcın olsun tatlım nasıl dayanıyorsun bilmiyorum ama gerçektende sabrın bol olsun dilerim en kısa zamanda kendi evinize çıkabilme durumunuz olur

ya çok zor tabi şimdi gülebiliyorum hallerime (bazen, sinir olmadığım zamanlar) bu devirdede varmıymış. VAR MAALESEFFFF insanlar iserse kanatsız melek olsun ama kimse aynı evde yaşamasın. EV ÜSTÜNE EV OLMUUUYYYYOOOORRRRR örümcek kafalar anlamıyorlar ama sonuçta ben haksız oluyorum ama yapacak bir şey var arkama bile bakmadan kaçmakk..
bazen hareket halindeki arabadan fırlayıp atlamak gelir içimden. aslında coğu zaman. düşünsene her yere hep bereber gidilirr 5 kişi biz kaynanamla 4 kişide onlar bit kadar araba.... çocuk zırıltıları sürekli ahkamm kesen beyler hiç memnun olmayan kaynana süreklli seninle yarışan elti çekişip duran veletlerrrr oooooofffffffff

Ailesi söz konusu olunca hic bir adamin nabzi şerbet kabul etmez tatlim :))

babaanneleri ve babaları rahmetli oldu eltim alt katta ama daha yeni çekti elini ayağını sabah 8 akşam 11 di anlayacağın. evin işleri özel hayat falan anlayın nerdeeeeee bende anahtar kaygısıııııı

Yarin sabah erkenden kalk ve in eltinin evine. ..ayy canimm de evde afakanlar basıyor bende kendimi sana attim de... kahvaltı oglen kusluk 5 cayi aksam yemegi..Allahım ne verdiyse...bunu rutin 1 hafta yap bakalım ne olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…