Daha önce kayınvalideyle iletişimi kesseydiniz muhtemelen eşiniz sizi desteklemeyecekti. Olmuş olan hayırlı olandır deyip verdiğiniz yerinde karardan dolayı tebrik ediyorum.Merhaba kızlar 1.5 yıldır evliyim dügün öncesi herşeye karışmak istediler bende izin vermeyince bana kinlendiler dügünde sürekli agladılar kınamayan kalmadı öyle söyleyim, dügünden bu tarafa görümcemin tutumu haraketleri annesiyle olan mesajlarını gördüm( annesi bizdeyken çantanı neden yanından ayırıyorsun gibi bir mesaj sanki hırsızlık yapacagım,sonra benden için hanım yok burda diye dalga geçmeler ve en önemlisi görümcem mesajında çarkına s.. gelirsem oraya demesi) tamamen iletişimi kestim görümcemle her yerden sildim,kaynanamla mecbur görüşüyordum. Dün kızına reels videosu atacakken hikayesinde paylaşmış videoda diyorki Gelinin ögretmenler gününü kutlayan kaynana diye işte videoda hakaret var sen bize susmayı ögrettin annnenden çıkmamayı ögrettin ki annem 1 saatlik şehirde yazın 4 gün gittim, oğluma 4 işte çalışmayı ögrettin falan... eşimle otururken gördük ve eşim bir sürü şey dedi annesine kapattı, o sırada annem izlemiş kaynanama bir ton mesaj yazmış bende eşime bir daha onun evine gitmiyorum aynı bacınla oldugu gibi görüşmüyorum dedim tamam dedi mahcup oldu, diyebilirsiniz hepsinin sebebi eşin hatası var illaki ama eşimin gazabından korkmama ihtimalleri yok çok arsız insanlar kaynanamı damatı evden kovduğu halde evine giden birisi öyle söyleyim tutumum hakkında ne düşünüyorsunuz geç mi kalmış bir karar sizce? bundan sonra siz olsanız ne yaparsınız
o an sinirle gördügü an yazmiş keşke arasaydım diyor korkusundan degildi...Kimse kimsenin yüzüne bir şey demiyor ama biri masajla laf söylüyor, öbürü sosyal medyadan laf carpitiyor sanırsın anaokulu. Ne değişik bir aile.
size hirsiz etiketi yapmalari cok kötü ama telefonunu gizlice aşirip mesajlari karistirdiginiz icin hakli olabilir kadinannesiyle olan mesajlarını gördüm( annesi bizdeyken çantanı neden yanından ayırıyorsun gibi bir mesaj sanki hırsızlık yapacagım,
o an sinirle gördügü an yazmiş keşke arasaydım diyor korkusundan degildi...
koltugu süpürürken mesaj geldi öyle gördüm özellikle alıp balmadım telefon bagımlısı zaten yapma ihtimalim yoksize hirsiz etiketi yapmalari cok kötü ama telefonunu gizlice aşirip mesajlari karistirdiginiz icin hakli olabilir kadin
evet eşimle halletmek istedim herşeyi kendileri gelinlik alırken bile igneleyen tiplerdenNasıl bu hale geldiniz anlamadım ama herkes bir yerden bir şey söylemiş hoş olmamış. Sırf düğünde karışmak istediler siz müsade etmediniz diye mi böyle oldu? Yoksa başka şeyler de mi yaşandı?
koltuğu süpürürken gördüm ama keşke okusaydım neler çıkardı ortaya kim bilir onlar terbiyesizlik yaparken birşey yok ben yapınca mı ayıp olacaktıKayınvalidenizin telefonundan kızıyla olan yazışmalarını mı okudunuz?
evet eşimle halletmek istedim herşeyi kendileri gelinlik alırken bile igneleyen tiplerden
Kız damadı niye kovmuş merak ettimMerhaba kızlar 1.5 yıldır evliyim dügün öncesi herşeye karışmak istediler bende izin vermeyince bana kinlendiler dügünde sürekli agladılar kınamayan kalmadı öyle söyleyim, dügünden bu tarafa görümcemin tutumu haraketleri annesiyle olan mesajlarını gördüm( annesi bizdeyken çantanı neden yanından ayırıyorsun gibi bir mesaj sanki hırsızlık yapacagım,sonra benden için hanım yok burda diye dalga geçmeler ve en önemlisi görümcem mesajında çarkına s.. gelirsem oraya demesi) tamamen iletişimi kestim görümcemle her yerden sildim,kaynanamla mecbur görüşüyordum. Dün kızına reels videosu atacakken hikayesinde paylaşmış videoda diyorki Gelinin ögretmenler gününü kutlayan kaynana diye işte videoda hakaret var sen bize susmayı ögrettin annnenden çıkmamayı ögrettin ki annem 1 saatlik şehirde yazın 4 gün gittim, oğluma 4 işte çalışmayı ögrettin falan... eşimle otururken gördük ve eşim bir sürü şey dedi annesine kapattı, o sırada annem izlemiş kaynanama bir ton mesaj yazmış bende eşime bir daha onun evine gitmiyorum aynı bacınla oldugu gibi görüşmüyorum dedim tamam dedi mahcup oldu, diyebilirsiniz hepsinin sebebi eşin hatası var illaki ama eşimin gazabından korkmama ihtimalleri yok çok arsız insanlar kaynanamı damatı evden kovduğu halde evine giden birisi öyle söyleyim tutumum hakkında ne düşünüyorsunuz geç mi kalmış bir karar sizce? bundan sonra siz olsanız ne yaparsınız
e hangisini koltugu supururken gördün? bin tane sey yazmissin hepsi o an mi denk geldi?koltugu süpürürken mesaj geldi öyle gördüm özellikle alıp balmadım telefon bagımlısı zaten yapma ihtimalim yok
yakinda konu sahibinin annesini de damat kovacak haberi yok.Kız damadı niye kovmuş merak ettim
Valla ben de o vibe ı aldım. Kocası kızmış zaten kvninde atarlanması gereksiz olmuş. Milletin kaynanası neler yapıyor bu tepkinin yarısını göstermeyen hödükler var damadın hatrına sessiz kalabilirdi. Ama aklım hala damadı neden kovmuş orda kaldıyakinda konu sahibinin annesini de damat kovacak haberi yok.
bacını sildim, anneni sildim diye adama ultimatom verip duruyor kendi annesi de sevmedigi dünürünü stalklayip paylastigi komik videoda gelini eleştirdi diye mesajla agzina geleni sayan biri
kocasi yakinda "kendi ailem bu eve gelemezken neden kaynanam geliyor bas koseye oturuyor" diye dolup "sen anneme söyle dedin boyle dedin" diye kovacak bence kvyi
ben kkda hep böyle okudum olay orgulerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?