Kayınvalidem eltim ve ben

Oyle oyle zaten esim de farkinda herseyin davet mavet etmez. Hos onlar davet beklemez diye korkuyorum. Bi aksam yemege geldiler diyelim iki gece kalmadan gitmezler ki yeni gelinin gozune batmasinlar

Hem de psikolojik olarak beni diger diger seferlere alistirsinlar. Kanlarini bilirim kanlariniiiii

Mesafeye niye kizayim. Bizdeki mesafe degil insani yok saymak yokmus gibi davranmak..

Buna kizarim bu cok saygisizca. Bak iste gun geliyor mecbur yuzyuze bakiyoruz. Yuzyuze bakacak kadar yuz birakmali diye dusunuyorum.

Vicik vicik iliskinin illaki suyu cikar bunu bilirim ve mesafeden yanayim. Ama dedigim gibi bizdeki olay baska mesafeyi asiyor

Elti başına gelecekleri bildiği için gelip gitme yapmıyor aferin valla
Şu Kvlerin kışın çocukların yanına gelme ayağına kapağı gelinin evine atması ne çirkin birşey bitmedi gitti şu itici hareketler. Otur oturduğun yerde, sonra gelinle dalaşıyorlar resmen rahat batıyor!
Bence siz de mesafeli olun elti gibi. Eltiden taktik alın o işi çözmüş

Istesem de oyle samimi olamam zaten. Mesafeli olurum olmasina da tam resmimi yari resmi mi ona karar veremedim
Tam resmi yoksa her geldiğinde sende kalacak
Yeni gelin şimdiden tavrını almis madem öyle kendi kiraya gelin gelseymis kayinvaliden de gelir kendi evinde kalırdı paşa paşa kimseye yük olmazdi

Sen oldugun gbi davran kim ne düşünürse düşünsün umursama çocukların küçükse daha çok onlarla ilgilen her lafa atlama saygını eksik etme yeterli

C
Cok basit eltin gibi mesefeli olacaksin kimseye yuz vermeyeceksin

Şu kvlerin kışın göç etmesine bi sinir oluyom.bizimkide aynı bizimki bide kızlarının kv kprine kızar evlerinde niye oturmuyolar da geliyolar.soguksa kapısını penceresini örtusnler diye soylenirde söylenir benim yanımda felan kendı de kasım girdimi cıkar koyunden.hayır madem öyle tut bi ev yada al istediğin zaman gel git.

Eltinin benden korkacagi birsey yoktuki haftasonlari onun basinda bitecek halim yoktu..

Simdi bak cocuklari birakmayi filan dusuyorum normalde asla boyle bir dusuncesizlik yapmam. Ama etki tepki iste. Ben de istemezmiydim iyi bir elti olmayi nalet olsun hayat sartlari

Tam resmi yoksa her geldiğinde sende kalacak
Yeni gelin şimdiden tavrını almis madem öyle kendi kiraya gelin gelseymis kayinvaliden de gelir kendi evinde kalırdı paşa paşa kimseye yük olmazdi

Aynen evlerini bozdular simdi siginacak yer ariyorlar. Otarafa agir geleceklerini biliyorlar yuku azaltacaklar gozr batmayacaklar guya.. bunun icin de cocuklari kullaniyorlar

Senden değil kvyi görüp baştan resti çekmem lazım diye düşünmüş olabilir. Bu Arada çocuklara falan bakmaz başlarına birşey gelirse umrunda da olmaz hatta iyi ki oldu birdaha da bırakmaz der sanki öyle bir model bu elti

Elti ne kadar soğuksa siz ondan bir kat fazla soğuk olun.Hem onun hem kv size olan tavrını böylece kendiniz tayin etmiş olursunuz. Bence zaten aynı şehirde de yaşamıyorsanız kv ile fazla samimi olmayın ki böyle her geldiklerinde kapıyı aşındırmasınlar.

Cocuklar yuzunden surat asar aralari bozulabilir hemen. Oysa iyi gecinmeleri enbuyuk temennim. Valla

Hayir geliyorsa evine gelsin bi zahmet. Cocuklari bahane edip beni de planina dahil etmesin. 5sene boyunca doyamadi zaten coluga cocuga..

Eltican hemen dogursa da kurtulsam

Akıllı kaadınlara hayranım, bravo

Eltime ayni sekilde karsilik verdigim icin ben suclaniyorum zaten..

Hic yuz vermiycem insallah bende kalmaz

sizin ve eşinizin suçu yok o ,yeni gelinin dengesizliği ,anlayıp dinlemeden size yargısız infaz yapmışlar, eşiniz ile konuşun ev ev üstüne olmuyor malesef 3-4 günden sonra fazla kalınınca ciddi anlamda sorunlar çıkıyor. Eltiniz nasıl tavrını koydu ise sizde koyun, evet anne baba elbette gelecekler ancak kayınvalideniz atıp tutmuş size yargısız infazda bulunmuş nasıl gelmeyi ve kalmayı düşünüyor insanda yüz olur bakmak için o eve gelebilsin

Inadina yapiyor bence oglumun evi gelir giderim diye dusunuyor

Herkes sizinle samimi olmak,görüşmek zorunda mı ? Belki sizinle tarZı farklıdır,kafasının uyuşacağı kişi değilsinizdir vs vs.. kayınvaliden gelince,bayramlarda,özel zamanlarda vs görüşüyorsanız sıkıntı yok. Kayınvalidenizin bi süre kalması kısmındaki tavrınızda pek hoş değil. Ne olursa olsun,eşinizin annesi. Beraber elbette yaşamayın ama misafir etmek,ağırlamak başka bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…