- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Herkes sizinle samimi olmak,görüşmek zorunda mı ? Belki sizinle tarZı farklıdır,kafasının uyuşacağı kişi değilsinizdir vs vs.. kayınvaliden gelince,bayramlarda,özel zamanlarda vs görüşüyorsanız sıkıntı yok. Kayınvalidenizin bi süre kalması kısmındaki tavrınızda pek hoş değil. Ne olursa olsun,eşinizin annesi. Beraber elbette yaşamayın ama misafir etmek,ağırlamak başka bişey.
Şöyle oldu gidemedik,böyle oldu gelmedi vs vs..istemiyordur zorla değil ya. Kayınvalideniz size bu konuyla ilgili bişey söylediğinde tartışmak yerine aynen burda yazdıklarınız söyleseydiniz ve bencede böylesi uygun diyip konuyu kapatsaydınız.. karşılıklı atışmak nedir kayınvalideyle arkadaşınız mı o sizin ?Tum bu anlatilandan eltimle siki fiki olamadigimdan dertlendigim sonucunu mu cikardiniz? Kutluyorum.
Şöyle oldu gidemedik,böyle oldu gelmedi vs vs..istemiyordur zorla değil ya. Kayınvalideniz size bu konuyla ilgili bişey söylediğinde tartışmak yerine aynen burda yazdıklarınız söyleseydiniz ve bencede böylesi uygun diyip konuyu kapatsaydınız.. karşılıklı atışmak nedir kayınvalideyle arkadaşınız mı o sizin ?
Hakkınımı savunmam tartışmaya dönmez,hakkımı savunuyorsam haklıyımdır. Haklıysam tartışmama gerek yok,anlatmak yeterli olacaktır. Kayınvalide elbette insan ama karşılıklı atışma içine girilecek kişi değil benim için. Herkesin bakışı farklı tabi olay ve kişilere,size göre normal bana göre anormal.Konunun anlasilmasi acisindan gidilmeme gelinmeme sebebini anlattim. Bu sebeple beni paylamayi hak goren bir kv den bahsediyordum cunku..
Haksizliga ugradiginizda hakkinizi savunmak bunun tartismaya donmesi ve bunun kv ile olmasi sizce gayet normal degil mi? Kv insan degil mi? Tartisilamaz mi?
Bence siz kendiniz olun tamamen
Yani asla kalıptan kalıba girmeyin neyseniz o.
Hiç taktiğe gerek yok.
Demem o ki elti kişisi 1 adım gelirse 1 adım (ama mesafeli)okadar.
Kişiye değerinden fazla değer vermemek gerek.
Zaten ortam size konuşturacak birşekilde.
ilk olarak kurgusal yaşamayın bu insanlar öyle yada böyle iyi yada kötü hayatınıza bir şekilde girmiş ve onları hayatınızdan çıkarma şansınız yok. Kırmamaya kırılmamaya dikkat edin. Onlar size nasıl davranırsa sizde o şekilde davranın çok bir beklentiye girmeyin ve karşınızdakilere çok bir beklenti vermeyin. Kv ile kesinlikle mesafeli olun her durumda. Sevgiyle kalın.
Ne kadar kalacaklar kvler? Bence tamamen orada kalsınlar diye diretmeyin size de gelecekler tabiki daha az olsa da sizde de kalmalılar. Esinizin yerine düşünün bi, anneniz babanız gelmiş 1 ay duracak hepsini ablanızda kalsınlar ister misiniz? Eksikliğini hissetnez misiniz? Ben 5 sene kaldım demeyin o zaman diğer gelin yoktu o kızı ilgilendirmiyor sizin o yokken yaptığınız fedakarlıklar.
He bu arada bence eltiye gitmeyin en iyisi davet edin sadece kv yi. Elti eşini tek yollayacak kadar istemiyor demek ki görüşmeyi. Aynen buna benzer bi eltim var zamanında çok alttan aldım, aynı durumda kaldım ben eltiye değil kv gidiyorum diye kendimi telkin ettim gittim ama sonradan çok pişman oldum o ne öyle yüzsüz gibi. Şimdi kv gelince en yakın zamanda çağırıp kendi evimde görüşüyorum. Kimse kimseye gitmiyor. Gelip bizi görmediler derdi de olmuyor bu durumu kabullendiler mecburen.
Ben kk kadininin zeki cevik ve akillisini severim beKv yi size davet et ilk geldiğinde
Hatta X yatak vs hazırlamıştır yorulmuştur akşama yemeğe bize gelin deyin
Yani yatmaya Oray'a gideceksiniz vurgusu da olsun
Elti size Nasıl davranırsa ona göre hareket edersiniz yine gelmezse de siz Kv yi gördüğünüz için gitmek zorunda da da kalmazsınız
Kaynanana mesafeyi koy yüz verme bence de yeter 5 sene ne demekBaslık nasıl ama
Herkese merhabalar
Diger konularimda detaylar ama kisaca ozet geceyim..
Kaynım 3ay once evlendi. Elti hanım ultra mesafeli oldugundan mutevellit gidip gelme olmadi.. Daha dogrusu soyle oldu. Onlarin oldugu muhitte bi akraba nisani varmis kaynim onu haber vermek icin aradi hem bize gelirsiniz filan yapti yani yarim agiz davet etmis oldular. Oara esim yogun bir sekilde kurum sinavina calistigi icin nisana da onlarin davetine de icabet edemedik..
Esim sinavi atlatti bi haftasonu icin kaynimlari davet ettik. Kaynim geldi fakat esi gelmedi.. Niye gelmedi falan deyince kaynim kem kum yapti bilemiyorum artik
Gelip gitme olmasin dert degil de kv tarafindan azar isiten paylanan taraf biz olduk
Kv sanki kizin hal tutumunu bilmiyor gibi esime yaziklar olsun gidip gelmiyorsunuz senin avukatin kuvvetli diye bana salca olunca aradim kv etegimdeki taslari doktum o bana ben ona telefonda tartistik
Ogunden beri kv aramiyorum kus degiliz ama konusmuyoruz
Tum bunlarin sonunda 1ay sonra kv ve kp memleketten bulundugumuz sehre gelecekler. Burada buyuk bir parantez acmam gerekiyor. Kv evini kucuk ogluna birakti esyalarini alip gitti. Aslinda soylemi kislari gelip evinde durmak yazlari koye gitmekti. Ama gelin hanimdan o isigi goremeyince laf aralarinda hep artik kisin geliriz biraz orda biraz burda kaliriz diye bende de kalma planlari yapiyorlar. Ne var bunda ikisi de evladi demeyin kizlar ben 5sene birlikte oturdum ve benden kotusu olmadi kv ile daha biarada olmaya tahammulum yok
Simdi cocuklari ozledik ayagina bende de kalmak isteyecekler bu durumda ne yapabilirim
Ikincisi kv ler gelince eltimlere ilk defa gitmis olacagim. Tavrim tutumum nasil olmali resmi mi durayim yani misafir gibi oturup kilimi kipirdatmayayim mi yoksa burasi kv evi gibi mi takilayim
Aslında normalde icim rahat etmez birileri hizmet ederken oturmak ama eltim gicik biraz elini herseye atiyor diye rahatsiz olabilir. Ote yandan kv de herzaman yapiyordu geline karsi tavirli diye yorumlayabilir
Bir de soyle bir handikap var kv ile limoniyiz otursam ne konuscam elti ile mesafeliyiz mutfakta ne konuscam
Taktik bekliyorum kizlar bam bam bam
Beni rahatsiz eden nokta tam olarak bu aslinda ben karsimdaki bana nekadar uzaksa ben de ayni sekilde karsilik verdigim icin kabahatli oluyorum kv gozunde..
Gorusmuyoruz diye kadin bana sariyo sonrakine hic laf yok. Gercekten sonrakiler kiymetli oluyor her acidan
Beni rahatsiz eden nokta tam olarak bu aslinda ben karsimdaki bana nekadar uzaksa ben de ayni sekilde karsilik verdigim icin kabahatli oluyorum kv gozunde..
Gorusmuyoruz diye kadin bana sariyo sonrakine hic laf yok. Gercekten sonrakiler kiymetli oluyor her acidan
Her yerde bu aynı diyeceğim belki istisnalar vardır tabi ki genelleme yapmayayim şimdive sizin sıkıntılara yaklaşık şeyler yaşıyorum.Ve bu tür konuları herkes yaşıyor diyorum.
Ah şu kv-elti-görümce ÜÇLÜSÜ
BIRAK kv söylensin dursun duyma ya gerçekten.
Doğru ne ise gerektiği gibi davran okadarRahatına bak
ya eltisini seven, iyi anlaşan var mı ya?valla çıldırtıyor bazen beniilk gördüğüm günden beri sevmiyorum o da beni sevmiyodur bence karşılıklı olur hep çünkü
canım bence sen de bi bak eltine ve kv ne sana nasıllar sen de ona göre davranırsın.en azından eşin bişi derse onlar da bana öylelerdi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?