- 8 Ağustos 2024

- 525

- 1.183

- 33

- 27

- Konu Sahibi dilaradiyebirii
 - 

Evet gitti demedi otobüsü var dedi sadece2de otobuse binecek demedi mi
Nereye gidiyo ya hemen uyduruyo.Evet gitti demedi otobüsü var dedi sadece
Klasik erkek manipülasyonu:) cevap vereceksen eğer sen onu manipüle et, acıtasyona izin verme.Sizsiz bu hayatın anlamı yok sen giderek beni bitiriyorsun istediğin buysa eyvallah beni bu bunalımın içinde bırakıp git yazmış . Cevap vermedim
Bunalımın icinde degil ananin yaninda birakiyorum de. Aşırı klise bi mesaj atmisSizsiz bu hayatın anlamı yok sen giderek beni bitiriyorsun istediğin buysa eyvallah beni bu bunalımın içinde bırakıp git yazmış . Cevap vermedim
Bence de evde göndermediAdam hem gönderdi annesini hem de nasil yuzune git diyim diye mesaj atiyor. Diyemediyse nasıl göndermiş? Bence anasi hala evde
Anasıyla çok mutluydu ne oldu şimdi? Gitsin köyüne anasının baharatlı biberli yemekleri ile gül gibi yaşasın.Sizsiz bu hayatın anlamı yok sen giderek beni bitiriyorsun istediğin buysa eyvallah beni bu bunalımın içinde bırakıp git yazmış . Cevap vermedim
Dilara bana acımıyorsan ogluna acı eşyaları besiği herşeyi burda neden çocuğuna bunu yapıyorsun ben sana naptım allah askına annem sana naptı dilara tamam bak cok uzadı rahat edemiyorum dedın bılıyorum hep de ozur diledım zaten yuzune karsı nasıl gıt dıyeyım oyle bır anlatıyorsun kı kadın sana sankı hakaret etmıs allah ıcın su telefonu ac duzgunce konusalım annenlerı karıstırma bızım bı oglumuz var farkındasın dımı sen dıyorsun annen gıtsın ben onu soyleyebılıyor muyum dusunmuyorsun dılara nolur benı de dusun sen sevım anne gelse gıt dıyebılır mıydın sen sımdı gıttıgınde hersey daha da berbat olucak bak nerdeyse don ben evdeyım sızı beklıyorum oglumla bana bunu yapma
Gelen mesaj budur . Gittin mi gitmedin mi diyenler için, ne kadar sabrettiğimi kendisi de belirtmiş . Bide o cepheden bakarsınız umarım
Ay yok ya ben de hayatta boyle olamam ya. Simdiden oglana ev isi yaptiriyorum ufak ufakBende ileride -çok ileride- Kv olacağımda yok ya rahat edemem. Oğlum şimdiden o dolabı açma, masamın üstüne dokunma, kalem alma… yatıya kalamam evinde.
Annemin evinde de rahat edemiyorum.
Bu konularda 1 cinnet işini görür
Git diyemiyorsa gel demeseymis aylar önce bir olay yasanmis oyle yada boyle gitmisler bir daha neden gidip getirmisDilara bana acımıyorsan ogluna acı eşyaları besiği herşeyi burda neden çocuğuna bunu yapıyorsun ben sana naptım allah askına annem sana naptı dilara tamam bak cok uzadı rahat edemiyorum dedın bılıyorum hep de ozur diledım zaten yuzune karsı nasıl gıt dıyeyım oyle bır anlatıyorsun kı kadın sana sankı hakaret etmıs allah ıcın su telefonu ac duzgunce konusalım annenlerı karıstırma bızım bı oglumuz var farkındasın dımı sen dıyorsun annen gıtsın ben onu soyleyebılıyor muyum dusunmuyorsun dılara nolur benı de dusun sen sevım anne gelse gıt dıyebılır mıydın sen sımdı gıttıgınde hersey daha da berbat olucak bak nerdeyse don ben evdeyım sızı beklıyorum oglumla bana bunu yapma
Gelen mesaj budur . Gittin mi gitmedin mi diyenler için, ne kadar sabrettiğimi kendisi de belirtmiş . Bide o cepheden bakarsınız umarım
Olabilir evlat bu nasil kopsun 2 yas bebem var mesela dibimden ayrilmaz adamda hala o yasta kalmisHala anam da anam diyo sinirden kahkaha attım
Kontrolü varmış . Kadın tam 1 yıl boyunca kontrole götürülecek her seferinde buraya kapak atma ihtimali var o yüzden bu kadar ani ve sert bir çıkış gerçekleşti. Bide eltim iki kere aradı o ne alaka anlamadım normalde selam vermeyen insanGit diyemiyorsa gel demeseymis aylar önce bir olay yasanmis oyle yada boyle gitmisler bir daha neden gidip getirmis
Gitmiştir belki kandırıyormudur sizceAnnenin gittiğine de senin verdiğin sözlere de inanmıyorum dedim görüntülü aradı açmadım video atmış . Evin her yerini çekmiş annem gitti diyor. Nereye sakladı allah bilir
Merak edip açmadın mı demekki durumdan haberdar oldularKontrolü varmış . Kadın tam 1 yıl boyunca kontrole götürülecek her seferinde buraya kapak atma ihtimali var o yüzden bu kadar ani ve sert bir çıkış gerçekleşti. Bide eltim iki kere aradı o ne alaka anlamadım normalde selam vermeyen insan
Çok komikler ya hadi adamın aklı evvel, koskoca kadının nasıl yüzü tutuyor saklambaç oynuyor? Gram utanma arlanma yok, yüzünün astarı yırtılmış bunların.Annenin gittiğine de senin verdiğin sözlere de inanmıyorum dedim görüntülü aradı açmadım video atmış . Evin her yerini çekmiş annem gitti diyor. Nereye sakladı allah bilir
Hep kvlerin doktorlari gelinlerin yasadigi sehirde oluyor oglu evlenene kadar nereye gidiyormus hastaneyeKontrolü varmış . Kadın tam 1 yıl boyunca kontrole götürülecek her seferinde buraya kapak atma ihtimali var o yüzden bu kadar ani ve sert bir çıkış gerçekleşti. Bide eltim iki kere aradı o ne alaka anlamadım normalde selam vermeyen insan
Çocuk sizde kalır ve evde kalma hakkı sizin, şu anasıyla oğlunu bir evden kovun da üstünüzden tonlarca yük nasıl kalkıyor bi görün. Tam iki sene olmuş eski kocayı evden şutlayalı, hatırladıkça kendimle gurur duyuyorum. O kv’niz de oğlunun yuvasını dağıtmış olarak bir memlekete dönsün de görsün gününü.çocuğum her türlü bende kalır değil mi? Farklı şehirlerde boşanma durumunda baba bebeği nasıl görüyor ve şehir dışına çıkarabiliyor mu deneyimi olanlar yazabilir mi
Ay onlar utanır mı sanıyorsun ya onlar için gurur sebebi saygısız gelini out ettik diye kurulurlarÇocuk sizde kalır ve evde kalma hakkı sizin, şu anasıyla oğlunu bir evden kovun da üstünüzden tonlarca yük nasıl kalkıyor bi görün. Tam iki sene olmuş eski kocayı evden şutlayalı, hatırladıkça kendimle gurur duyuyorum. O kv’niz de oğlunun yuvasını dağıtmış olarak bir memlekete dönsün de görsün gününü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?