• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmem kaç paket sütü hiç edildiğinde yaşanmayan “aydınlanmanın” KKda pasif denilince yaşanması hemen kardeşin aranması evin terk edilmesi, internetin kapatılması vaov yani 😄 küçük bebekle wcye gidilmiyor konu sahibi eşya topladı şehir değişti üstüne buraya tüm detayları yazdı
kız evet, çocuğum yok ama yani çocuklu bi insanın bu kadar hayatı hızlı yaşayabileceğini düşünmüyorum :D

evet bu konu ve önceki birbiri ile bağdaşıyor sorun yok. ama eski konuları anlattığım gibi.
bir de birden gaza gelmesi evi terk etmesi, bu süreçte asla forumdan ayrılmaması küçük bebesiyle, herkese tek tek cevap vermesi insanın kafasını karıştırıyor
Zaten bir gazla bunu yapabilirdi.oturup düşünseydi gitmesi daha zor olurdu.
Bir de bebeği çok huysuz değilse rahat takılabilir forumda.

Ama dediğiniz gibi önceki konular için bir açıklama yapması gerekir.

Sütüm kesildi inanır mısınız. Saat 12 den beri 15 er dakika süt sağıyorum toplamı 100 ml yi bulmadı ve bebeğim doğduğundan beri ilk defa mama almaya gidiyoruz . Yani benim böyle dengemi düzenimi bozdular ya asla hakkımı helal etmiyorum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Çok üzüldüm 😕

Bir de öğrendiklerimi size de aktarayım. Babam vasıtasıyla bir avukatla telefonda görüştüm kahvaltıdan sonra bürosuna gideceğim. Ben çakılı kadro ebe olduğum için zaruri durumlar harici tayin hakkım ne yazık ki yok . Ama boşanma durumunda çocuğun velayet bana verilirse, çocuğun menfaati göze alınarak tayin hakkı verilirmiş adı da aile birliği mazeret tayini imiş. Boşanma sürecinde de durumumu belirten bir dilekçe ile geçici görevlendirme alabilirmişim bursaya
Krediler için de boşanma protokolünde anlaşmaya varılır maaş kesintisini durdururuz en kötü haciz sürecine gider dedi . Evin büyük kısmı daha ödenmedi , ben bankaya ödenen miktarı nakden geri alabiliyormuşum kredi benim adıma ödendiği için banka da evi alıyormuş . Ödenen miktar da az değil yani o para üzerine biraz eklenirse bana bursada 1+1 ev alır . Babam destek olacağını söyledi
Durumlar böyle
Ay Allah ailenizden razı olsun o kadar seviniyorum ki arkanızda durdukları için

kız evet, çocuğum yok ama yani çocuklu bi insanın bu kadar hayatı hızlı yaşayabileceğini düşünmüyorum :D
Birde konu başındaki uysal kadınla bu kadının alakası yok, sayfa döndürdükçe değişti. İlk evden nasıl gönderirim diye girmişti konuya finalde kendi gitti konu o kadar hızlı ki kayboldum içinde😄

23 yaşında ve 5 yıldır evli olan, 4 yıllık evliyken ilk çocuğuna hamile kalmaya çalışan kız kardeşiniz, 2 yaşında oğlu olan başka bir kız kardeşiniz ve siz aynı anda hamilelik yaşayıp aynı ayda mı doğum yaptınız?
Kaç kişi kullanıyor bu hesabı ve biz şu an kiminle görüşüyoruz?
ben 31 yaşındayım ve ilk bebeğim 2 yıllık evliyim bebeğimin baş problemleri kısmı itibariyle yazmaya başlayan benim. Kendisinin nursenathegirll adlı bir hesabı daha var etiketleme nasıl yapılıyorsa yazın cevap versin . Ayrıca kendimi açıklamaya çalışmaktan sıkıldım inanmayan yazmasın gerçekten beni anlayan birileri var burda onlar sayesinde bu kadar cesaret alıyorum ben . Şu an da bebeğimle uğraşıyorum o yüzden cevap veremiyorum kaçtı maçtı demeyin de arkamdan .

Eklentiler

• IMG_0261.webp
    IMG_0261.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 297
ben 31 yaşındayım ve ilk bebeğim 2 yıllık evliyim bebeğimin baş problemleri kısmı itibariyle yazmaya başlayan benim. Kendisinin nursenathegirll adlı bir hesabı daha var etiketleme nasıl yapılıyorsa yazın cevap versin . Ayrıca kendimi açıklamaya çalışmaktan sıkıldım inanmayan yazmasın gerçekten beni anlayan birileri var burda onlar sayesinde bu kadar cesaret alıyorum ben . Şu an da bebeğimle uğraşıyorum o yüzden cevap veremiyorum kaçtı maçtı demeyin de arkamdan .
Üşüttü mü 😕

@nursenathegirll

Olmuyor ki. Böyle bir üye yok.

Sütüm kesildi Allah kahretsin ki. Mamayı da hiç kullanmadığımız için ağzında dolandırıp dolandırıp çıkarıyor.
Siz yine de sık sık teklif edin. Talep oldukça süt de inecektir. Süt artıran tarifler var. Benim de bebeğim 4 aylıkken yatılı misafirle ilgilenirken sütüm azalmış. Ben anlamadım sağmadığım için. Bezi turuncu oldu beslenme eksikliğinden. Mama aldım sizin gibi. Anne sütünü sağıp mama ile karıştırıp verdim. Anne sütü kadar hazırlanmış mama ekleyip verdim. Başlarda biraz zor içiyorlar ama alışacaktır.

Göğüse sıcak uygulama ve sıcak duş alma iyi geliyor. Burada da tarifler var. Genel olarak yulaf, bulgur, soğan vs bana iyi geliyor

Bir hesabı birden fazla kişinin kullanması yasak. Hem yasak olan bir şeyi yapıp hem inanmayan yazmasın diyemezsiniz yani 😌

O zaman hesabı 3 kişi kullanıyorsunuz doğru mu anlıyorum? Üçünüzün bebekleri de 2025 haziran temmuz civarı dünyaya gelmiş sanırım. Ne hoş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X