• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem evimden gitmiyor ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir hesabı birden fazla kişinin kullanması yasak. Hem yasak olan bir şeyi yapıp hem inanmayan yazmasın diyemezsiniz yani 😌

O zaman hesabı 3 kişi kullanıyorsunuz doğru mu anlıyorum? Üçünüzün bebekleri de 2025 haziran temmuz civarı dünyaya gelmiş sanırım. Ne hoş.
Ben şimdi neyi diyip neyi diyemeyeceğimi de size mi sorucam mesela?

Dediği gibi hesabı birden fazla kişinin kullanması da ban sebebi.
Belki eskiden bu nedenle ceza almıştır. Ana konudan uzaklaşmak istemiyorum. Bir çok üyenin cesaret edemeyeceği bir şey yaptı. Konu nasıl ilerleyecek, nasıl sonuçlanacak bilmek isterim

Bir defa bırakıp gittim baba evi de çok klas bir yer değil biraz da gerçekleri konuşalım. Boşan bırak git eyvallah da önce kadının kendi ayaklarının üstünde durabilmesi lazım yoksa el kadar çocukla ben babamın evinde maks ne kadar yaşayabilirim? Babamdan mama mı isteyeyim bez mi isteyeyim? Ben çocuğumu neden bu kadar düşüreyim ya da kendi düzenimi bozup neden meydanı onlara bırakayım gitmesi gereken kv zaten . Ben buraya konuyu şu durumda ne yapabilirim onu sormaya açtım ama maşallah insanlar da kaos arıyormuş
Memur değil misin daha ne kadar kendi ayaklarinin üzerinde duracaksın? Babandan niye bez mama parası istiyorsun karı koca calismiyor musunuz? KV yerine kocana laf edince kaos sevdalısı olduk. Dün gece açmışsın bu konuyu ben senin anlattıklarına inanmıyorum kusura bakma. Eski konularin da acayip zaten hesap adı verdin öyle bir hesap yok, kardeşinin hesabı varsa sen niye konu açtın vs vs Ayrıca sana evden git diyen olmadı aksine onları kov dedik sana Bir anda vahiy geldi yıktın ortalığı çıktın evden kardeşin uçarak geldi sizi aldı... 🤔

Kalan yarismaci arkadaşlara başarılar.

Boşanma işi eşinizle sizin aranizda bir şey. Aranızda uyum yoksa çocuk küçükken bitirmeniz daha iyi ama sürekli gazla çalışan birisiniz. İnsan sevince gözü kör oluyor ama söylediğiniz şeylerde karşı tarafa karşı gereksiz bir kibir seziyorum. Sonucta memleketlisiniz kadinin konuştuğu dile, tekerlemelerine ve mesh giymesine bile takmissiniz. Çocuğunuz bu ailenin genetigini tasiyor, sonuçta o aileninde çocuğu. Dört ay uzun bir süre, yeni doğum yapmışsınız, eşiniz tarafından haksızlığa uğramış olduğunuzu düşünüyorsunuz ama eltilerinizin ev adresini bile burdan paylaşmaya ne gerek var? Zor kazanılmış mesleğinizi, ev ve arabanızı kimseye bırakmayın. İnsanlar lafta çok güzel öneri verirler ama kendileri yapmazlar, bence çok dolduruşa geliyorsunuz yorumlardan. Suan sizi bir tanıyan çıksa kocanizin ailesine yollasa davada zora girersiniz, kendinizi zora sokacak şeyleri gazla yapmayin.

Çocukla ayrılmayı göze alamaz diye düşünmüşler. Çocuk olunca artık dönemez demişler. Ama o kocanızın manipülasyonuna gelmeyin. Şimdi gelip ağlar sızlar ama ailecek net bir şekilde şu kadar günden uzun kalamayacaklarını teyit etmeden sakın çocuk için diye tesirine girmeyin. Hiç bir çocuk böyle üst üste bin kişi yaşamayı hak etmez. Çocuğunuzu kurtarın bu çağdışı aileden.
Cok dogru ama bu aileye yilda kac kere kac gun oldugunu belirtmek lazim dilara kocasina bir hafta on gunden fazla olmaz der adamda tamam der ondan sonra her ay gelip 10 gun kalip donerler o potansiyel var bu ailede

Boşanma işi eşinizle sizin aranizda bir şey. Aranızda uyum yoksa çocuk küçükken bitirmeniz daha iyi ama sürekli gazla çalışan birisiniz. İnsan sevince gözü kör oluyor ama söylediğiniz şeylerde karşı tarafa karşı gereksiz bir kibir seziyorum. Sonucta memleketlisiniz kadinin konuştuğu dile, tekerlemelerine ve mesh giymesine bile takmissiniz. Çocuğunuz bu ailenin genetigini tasiyor, sonuçta o aileninde çocuğu. Dört ay uzun bir süre, yeni doğum yapmışsınız, eşiniz tarafından haksızlığa uğramış olduğunuzu düşünüyorsunuz ama eltilerinizin ev adresini bile burdan paylaşmaya ne gerek var? Zor kazanılmış mesleğinizi, ev ve arabanızı kimseye bırakmayın. İnsanlar lafta çok güzel öneri verirler ama kendileri yapmazlar, bence çok dolduruşa geliyorsunuz yorumlardan. Suan sizi bir tanıyan çıksa kocanizin ailesine yollasa davada zora girersiniz, kendinizi zora sokacak şeyleri gazla yapmayin.
Aman gazla çalışıyo falan demeyin, fevride demeyin bi anda kadın düşmanı ilan edilebilirsiniz. Konu sahibi buradan gaz almamış fevride değilmiş, gayet kararlı ve olgunca bi tavırla anında şehir değişmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X