kayınvalidem geldide gitmiyor ben neyapıcam:(

eşimde diyor annem kafayı yemiş hoş gör sus ya bendemi kafayı yiyeyim ağır söz edip deli ayağınamı yatayım ben neyapayım !
Vay anasınıı çözümlerim tükendi:/
Aa aha yenisi geldi madem öyle daha iyi yap işte eeh yeter sıktınız derse anne sen demedimiydin gözü dışarı kayar diye.kendimizi rahat hissetmek istiyoruz
Kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık de:)

söylesem şaşırırsınız inan dün kayınvalidem beni şoka soktu
sen şimdi oğlumla yakınlaşamıyosun bebek var çünkü dedi ben nekadar oğlunun gönlünü yapıp banyoya girsem kadının hoşuna gidiyo ya :KK43: nasıl bi manyaklık bu gerçekten beynim çalışmıyor
konuda nerden açıldı derseniz eğer,benim büyük kaynımın hanımı evlenmiş boşanmıştı yengenin ilk eşindenn iki çocuğu vardı onları anlattı kv onlara kalmaya gitmiş yenge hiç banyoya girmemiş oğluna yanaşmamış üzülerek anlatıyordu ...dedim edebinden yapmamış çok hanım biriymiş dedim olurmu yarın yapmassın öbür gün yanaşmazsın erkektir gözü dışarı kayar diyor ya :KK43:

Iyyy iğrenç. Ben sabah akşam banyoya giriyorum bunlara kalsa tavşan gibiyim :D iyi ki böyle insanlarla muhattap olmuyorum. Desene çok ayıp böyle şeyler konuşmayalm ben her türlü her gün duşa girerim diye. Ne değişik insanlar. Bunlar sevişmeden yıkanmıyo mu?o_O

Allah dağına göre kar veriyor her deliye bir veli veriyor şimdi ben olsam şunu şunu yapardım dicem millet beni tanımadığı için başa gelmeyince bilinmez dicek ya da yok o kadarını da yapamazsın dice o yüzden hiç yazmayım da sen bu kafayla daha çooook çekersin

yaparım kovarım valizinide hazırlarım allahtan korkuyorum cesaretim yok korkum çok doğru çekerim çekerim toprak olur giderim ben bu kafayla :(

kv de diğer eltiyle mi yaşıyor hala?
mahremiyet duygusu olmayan insanlara birşey anlatamazsın ne yazıkki :( benim kv dede geldi bana ki ben çok istemiştim gelmesini sadece 5 gün kaldı canımıza okudu artık eşim anne ben seni götüreyim dedi kadın gitmem diyor eşimde götürmek için ısrar etti de öyle götürdü. kadın zulm etmekten laf sokmaktan zevk alıyordu. beni geç evladı kendi oğlu dayanamadı artık ben 3. gün irtibatı kesmiştim zaten çünkü cahille muhabbet çene yormaktan başka birşey değil. eşim adaletlidir, en sevdiğim huyudur. onun için önce eşinin tarafsız bir gözle annesini gözlemlemesi lazım yani annesi gibi biriyle komşu olmak istermi mesela veya arkadaş. sormak lazım sadece anne sıfatı olduğu için birini olduğu gibi kabul etmek haksızlık değil mi. iyi bir anne olabilir harikadır belkide ama iyi bir kayınvalide olmadığı ortada. hem bu zamanda nerde görülmüş ev ev üstüne kurulduğu. maddi imkansızlıklar var diyelim o zaman evlenmek için çocuk için acele neydi diye sorulur. tahminim öyle bir durumda yok. kvdenin pis olması ne yazıkki değiştirilemez rahatsızlığı idrar kaçırmaysa tedavi ettirlmeli çünkü 60 yaş yaşlı değil. bunun 70 i var 80 i var o zaman külliyen akıtıp gezecek. rahim sarkması olabilir bir ameliyatlık iş. canım kardeşim sana tavsiyem eşine yine uygun bir dille konuş anlamıyorsa aile durmunuzun salihi için biraz anneme gideceğim annen gidince gel beni al de. çünkü sende ana kuzuzsun sende annesin kimsenin kimseye eziyet etmeye hakkı yok. ki sen eşine allahın bir emanetisin hediyesisin emanete böylemi bakıyor. yazık. Allah yardımcın olsun. eşin anlamamkta dreniyorsa sende dahada anlatma nefes almam gerek de al çocuğunu annene teyzene git kv dede umarım evine gider. benimki gitmeseydi eşim beni anlamasaydı yapacağım buydu oğlumu alıp anneme gidecektim. gerek kalmadı.

Yani o şuan oğlunun ihtiyaçlarının karşılanmasına odaklanmış ama bi süre sonra sırf bu yüzden ihmal edildiğini yalnız bırakıldığını falan düşünmeye başlayınca işin seyri değişir ama başrol siZde burda.aklıma da başka çözüm gelmiyor sapık mıyım neyim:KK45:

yaparım kovarım valizinide hazırlarım allahtan korkuyorum cesaretim yok korkum çok doğru çekerim çekerim toprak olur giderim ben bu kafayla :KK43:

Allahtan korkacak ne var ki bu durumda katil değilsin hırsız değilsin,günah olan onun yaptığı kocası onca gün aç mı tok mu düşünen yok

Konu sahibi
Konun zaten sinir bozucu, hani tahammül edilebilir değil.

Arada yazdıklarınla daha da köpürtüyorsun,
Birazcık da ondan birazcık da bundan derken benim açımdan
inandırıcılığını kaybediyor.

Konuna yalan demiyorum ama sen gerçek misin?

Kim bu kadarına tahammül edebilir ki.
Eşinle birlikte koy hepsini üst üste bırak ne halleri varsa görsünler. Pffff

kv de diğer eltiyle mi yaşıyor hala?
mahremiyet duygusu olmayan insanlara birşey anlatamazsın ne yazıkki :( benim kv dede geldi bana ki ben çok istemiştim gelmesini sadece 5 gün kaldı canımıza okudu artık eşim anne ben seni götüreyim dedi kadın gitmem diyor eşimde götürmek için ısrar etti de öyle götürdü. kadın zulm etmekten laf sokmaktan zevk alıyordu. beni geç evladı kendi oğlu dayanamadı artık ben 3. gün irtibatı kesmiştim zaten çünkü cahille muhabbet çene yormaktan başka birşey değil. eşim adaletlidir, en sevdiğim huyudur. onun için önce eşinin tarafsız bir gözle annesini gözlemlemesi lazım yani annesi gibi biriyle komşu olmak istermi mesela veya arkadaş. sormak lazım sadece anne sıfatı olduğu için birini olduğu gibi kabul etmek haksızlık değil mi. iyi bir anne olabilir harikadır belkide ama iyi bir kayınvalide olmadığı ortada. hem bu zamanda nerde görülmüş ev ev üstüne kurulduğu. maddi imkansızlıklar var diyelim o zaman evlenmek için çocuk için acele neydi diye sorulur. tahminim öyle bir durumda yok. kvdenin pis olması ne yazıkki değiştirilemez rahatsızlığı idrar kaçırmaysa tedavi ettirlmeli çünkü 60 yaş yaşlı değil. bunun 70 i var 80 i var o zaman külliyen akıtıp gezecek. rahim sarkması olabilir bir ameliyatlık iş. canım kardeşim sana tavsiyem eşine yine uygun bir dille konuş anlamıyorsa aile durmunuzun salihi için biraz anneme gideceğim annen gidince gel beni al de. çünkü sende ana kuzuzsun sende annesin kimsenin kimseye eziyet etmeye hakkı yok. ki sen eşine allahın bir emanetisin hediyesisin emanete böylemi bakıyor. yazık. Allah yardımcın olsun. eşin anlamamkta dreniyorsa sende dahada anlatma nefes almam gerek de al çocuğunu annene teyzene git kv dede umarım evine gider. benimki gitmeseydi eşim beni anlamasaydı yapacağım buydu oğlumu alıp anneme gidecektim. gerek kalmadı.

sözlerime tercüman olmuşsunuz herşey eşte bitiyor sanırım buakşam gidiyorum güle güle otursunlar anne oğul

Konu sahibi
Konun zaten sinir bozucu, hani tahammül edilebilir değil.

Arada yazdıklarınla daha da köpürtüyorsun,
Birazcık da ondan birazcık da bundan derken benim açımdan
inandırıcılığını kaybediyor.

Konuna yalan demiyorum ama sen gerçek misin?[/

yemin etsemde inanırmısınız acaba ? böyle hayatlarda var maalesef nasıl inandırayım sizi yaşadıklarıma nasıl tanık olmak isterdiniz?ortalığı köpürtmüyorumki gün be gün yaşadıklarım bunlar :( eşimede yazdım artık nolucaksa olsun

Son düzenleme:
Aaa, annesidir, tabaki kalacak. Zavalli kadin korkmustur yalniz kalmaktan. Hem simdi bile oglunun yanina gidemezse, sanki hasta oldugunda mi bakacaklar? Evlat borcudur bu aaa, elbette isterse aylarca kalabilir oglunun yaninda.

:KK14:

Gecenin köründe beyaz bi çarşafın altına gir ,yavaş yavaş üstüne yürü böööö diye korkut ,yaşlılar korkak olur ,belki korkar da evinizde hayalet var sanıp gider :-):KK70:

Böyle hayat olamaz demiyorum.

Var demek ki anlatıyorsun. Benim kızdığım senin tepkisizliğin.
Eşin yaz planları yaptığına göre durumdan memnun.

O zaman alacaksın bebeğini çekip gideceksin.
Mutluluklar dileyeceksin kendilerine.

Bebekli kadınsın sen. bebegine baktın, paşa kocanın annesi kaldı.
Üstelik rahatsız.
O kadın anne, kocan biricik evladı, sen nesin?

Ben evlat olarak görevimi yapayım diyomus ya kocan, ne yapıyo mesela yemek mi annesinin sifon çekmesi mi giysilerini yıkamak mı ne??? Karısına baktırıp anneme bakıyorum diyo sağda solda, nerde çalgı orda kalgı kaynanan rahat yemi suyu önüne geliyo gelin kedi gibi niye gitsin

Ben olsam hep beraber oturdugumuz sirada, bence butun sulaleyi eve cagiralim bu yaz isteyen gelsin kalsin nasil olsa ekmek elden su gölden, hizmet eden de var derdim gulerek. :KK59:

Ben anlamiyorum yaa insanlar dugun yaparken esya ceyiz alirken ortada anne yok.. bu isler bitince annelik duygulari kabariyor ogullarini ozleyiveriyolar.. bende de ayni model kv var. Masraf zamani kacacak delik aradi simdi her b.ka burnunu sokuyor. Evime gelip yoneticilik yapiyor herseyime karisiyor. Sozde annelik yapiyor yani. Dugunumde nerdeydin?? En sinir oldugum model! Basima geldi ya! Bi anda soz sahibesi oluverdi. Bakti ben ariza cikarmiyom ayari kactikca kacti. Sesini cikar kiz benim gibi olma sakin. Semer vuran cok bana..

Back
X