kayınvalidem geldide gitmiyor ben neyapıcam:(

İyide engelleyin ce basınız göğe mi erdi ?Ben merak ediyordum evden gidecek mi diye ... Hem bize ne eltisi ne daha önce dul demiş benle bir tutuyorlar demiş. Simdiki konuyla alakası ne !!!!Kadın bu derdini anlatmış derman istemiş ...Tebrikler siz kazandınız!!!!En Büyük TÜRKİYE:KK14:

Ayar oluyorum böyle kayinvadelere benimkilerde gicik bu gune kadar hic bir işime yaramadilar hasta oldum bakmadilar hastanede yattim takmadalar. bebeklerim oldu bi cop gormedim gorumcelerimn eskikerini getitdiler halbuki gorumcemle beraber dogum yaptik,ben bu arada sabir cektim sustum esim uzulmesin diye.insanlik ediyorum guya meger yillarca beni enayi yerine koymuslar umurlarina degilim işlerine yararsam varim yoksa kimimki oglunun hizmetcisi onlarin kolesi gel deyince gel git deyince git.sonra anladim ki sorun eşimde onlara karsi bana sahip cikamiyor.yavas yavas guzel guzel konustum esimle bi kere degil he konu acildikca şimdi iyi biraz rahatim.eşin halledecek bu mevzuyu sende susmican

aynen...eşime vicdan yapıyorlardı, kendilerini eşime muhtaç gibi gösterip bağırtmadan yoldular kaz.şimdi ise eşimden kötüsü yok...ama iki kere yüzüne gülseler sanki her şeyi unutacak gibi geliyor bana.eşim kin tutmaz, kötüyü unutur.bu da beni deli ediyor.yahu adam, unutma..yok illa unutcak.gerçi eskisi gibi değil.yanyanayız ayda 1 bile gitmiyor.zaten annesi ve kardeşiyle kavgalı...ama çabuk unutucak gibi geliyor bana.

Aynen haklısın çektirmeyen yok ya başta yada sonunda çektiriyorlar , kv övenlerede inanmıyorum açıkça , benimkide bana çektirdiğinden hepsi çektirtiryor gibi
bu koca milleti de sevapları hep kadınlara yıkıyorlar.
tamam ana babaya bakmak sevap da, eşler birbirinin ana babasına bakmaya mecbur değil. mecburiyet olan durum herkesin kendi anne babasına bakmasıdır.
herifler tüm gün işte tabi, evde hanım ne çekiyor haberleri yok. katlanır canım ne olacak ki diyeni bebekle anayla ve dağınık pis evde yalnız bırakacaksın, görsün gününü kocalar.

Bu nedir bole yaa ne kadar cahil ve yobaz insanlar bence eşinde de hata var insan karisini bu kadar ezdirmemeli sende insan evladisin bence sende bi ise falan gir belki ayaklari kesilir bide bol bol dua et ins kısa zamanda basindan defedersin...

Ne diyeceğimi bilemedim. Çok üzüldüm. Eğer utanmazsan şöyle bir şey geliyor aklıma. Gece biraz ses yapın. Abartın hatta. Rahatsız olup gidebilir.

Kadının herseferinde arkasını topplarsanız eşiniz görmez.Ayrıca kadın rahat etsin diye elinden geleni yapmayın.Kendi hayatınızı yaşayın normalde nezaman uaynıyorsanız o zaman uyanın ne zaman yemek yiyorsanız o zaman hazırlayın hangi diziyi izliyorsanı onu açın. Çünkü aylarca süren misafirlik olmaz.Eğer başüstünde taşınmak istiyorsa gelip gitmesi gereken zamanları bilmesi gerekir. Ayrıca oğlunun evine geldiyse bitek oğlu yapsın annesine hizmeti oğlu rahat ettirsin.Senllik bişey yok.Eşiniz ne yazıkki olması gerektiği gibi biri değil o belli o yüzden bosuna eşinize bişey söylemeyin.Gerildiğinize değmez.

allah yardımcın olsun canım ama daha çocuk yokken bukadar üzücü olaylar yaşıyorsun yaa çocuk olduğunda ne olacak bu evlilik böyle yürümez. yazın görümcen size geldiğinde sende ailenin yanına git biraz düşün gençlik bir daha gelmiyor geçen zamanına yazık olmasın

allah yardımcın olsun canım ama daha çocuk yokken bukadar üzücü olaylar yaşıyorsun yaa çocuk olduğunda ne olacak bu evlilik böyle yürümez. yazın görümcen size geldiğinde sende ailenin yanına git biraz düşün gençlik bir daha gelmiyor geçen zamanına yazık olmasın
Süper bir fikir. Bence de görümceniz biraz kardeşine hizmet etsin, yemek yapsın, kirlileri yıkasın. 2 ay kardeş günü göstersin. Siz de annnenizle keyif yapın.

ağlıcam artık gözlerim doldu çocuğum bana bakıyor ben allaha yalvarıyorum akıl verin nolur yuvam dağılmasın ama böyle anne kardeşmi olur ya :KK43: benmi zalimim bazen diye düşünüyorum ama 1,5 yıllık gelinim eşimle 2 ay başbaşa kaldık :KK43: bırakmıyorlar :KK43: kayınvalidemin mantığı şu ;oğlan benim parasıda benim yer içerim evli bekar farketmez ama kızım el kapısında damadın parası bana haram (benim anneme laf çarpıtıyo yani akıllı ol oğlumun parasıyla annene bakamazsına)getiriyor işi :KK43: ya çok cahillik nasıl anlatsam of off halbuki anneim yaptığının haddi hesabı yok bana maddi anlamda bak bebeğim oldu 2 patik örmüş gelmiş eşimde uçuyo havalara annem yapmış diye :KK43: ya korkuyorum boşanmaktan ama bi yandanda böyle hayatmı olur boşan kurtul kızımada bakarım çok şükür çalışabilirim :KK43:
Kuzum bak sıkma canini evet zor ama ne anne ne bisey onemli olan esin onunla kavga etmeden aklina gir he anneciyse kaynana laf carptir ole ole giderler belki allah yardim etsn gorumcem yok ama kaynanam cocuguna duskunlugunde bile kavga edemiyoduk ve askerw gitcek esim bakalim neler yasicam

Sabır et bakayım benim kaynanada benimle uğraşırdı sonunda hastalandı canınla uğraşmaya başladı benim ahımı alınca

Yuhh artık bu kadarda olmaz daha neler sabırlı ol öncelikle senin annen kardeşin yokmu sende cagir gelsin kalsın madem onlar kafalarına göre plan yapıyorlar oğlumun evi diye sizde yapın bu ney ya şok oldum resmen biraz da disli olun

aynen...eşime vicdan yapıyorlardı, kendilerini eşime muhtaç gibi gösterip bağırtmadan yoldular kaz.şimdi ise eşimden kötüsü yok...ama iki kere yüzüne gülseler sanki her şeyi unutacak gibi geliyor bana.eşim kin tutmaz, kötüyü unutur.bu da beni deli ediyor.yahu adam, unutma..yok illa unutcak.gerçi eskisi gibi değil.yanyanayız ayda 1 bile gitmiyor.zaten annesi ve kardeşiyle kavgalı...ama çabuk unutucak gibi geliyor bana.
O duygu sömürüsü yokmu bugun esimi aramis pazartesi misafirim var gelsin gelmezse kendimi öksüz gibi hissedrim yeterki gelsin ben herseyi yaparim yemekleri hazirlarim demis.ki onceden hayatta ben yemek yapiminda yardim etmezsem yedi gitti diye laf ederdi.neyse dedim eşime gidicem annen bensiz öksüz yetim kalmasin .bi yerdede mecbur kalıyorsun iste ama ilerleme var gibi

bu erkek annelerinden bıktım artık
burada okuyanlar varsa da ltf oğlunuzu evlendirince kendinizi biraz geri çekin
oğlumun evi mantığı ile bakmayın
orası sadece oğlunuzun evş değil

çocugunuz evde iken hiç umursamayıp, çocugunuz evlenince benim paşa oğlum , birtanecik oğlum laflarından uzak durun

bu yaşa kadar sizinle yasamıs bundan snr a da karısı ile yaşayacak bunu aklınıza sokun

sürekli duygu sömürüsü yapıp kendinizi oğullarınıza acındırmayın!!!

Back
X