Kayınvalidem her yere bizimle gelmek istiyor

İftara gelmesimde sakimca yok bence aile içi olmus zaten. Tatile falan da soylemeden gidin ani karar verdik deyin. Heryere ani karar verip gitmis olun. 12 ye kadar bekledim muhabbetine de anne her haftasonu gelemeyiz dinleniyoruz desin. Demezse de kendi annesi sonucta o ceksin duygu somurusunu. Ha sizi zorla göturecek olursa esiniz o zaman deyin hep gideceğiz doye borsey yok diye. Kendi kendinize kuruluyorsunuz bence pasif olmayın bu kadar. Olayı bu sekilde cözün yoksa icinize atarsanız saçma bir olayda patlarsiniz herkes sizi haksız görür

Kesin öyle olur zaten en haksız çıkacağım noktada patlayacağım bir anda. Ama size anlattığım sadece bazı örnekler o kadar çok yaşıyoruz ki bunu kafada kurmaktan daha öte o yüzden

görümcem gebelik testi için bardak kullanmıştı ve bulaşık makinesine koymuştu.
Bu asla unutmayacağım şeyler arasına girdi.. Diğer yorumlarınızı da hayretle okudum. Eş ailem böyle olsaydı ne evlerine giderdim ne de evime sokardım.
Peygamber sabrı var galiba sizde. Allah yardımcınız olsun.

Ooo lisura bakmayin ama bu açtıgınız konudan beter. Ayni ilde neden musade ediyorsunuz yatili kalmaya. Bu olay nedir ayrica allah aşkına ne demek oylece birakmak falan. Siz baska şehre tayin falan isteyin ya da az gorüşün . Calismiyorsaniz ise falan girin. Ailenin enayisi falan olmus olabilirsiniz

Ne yaptıgınızı söylemeyin benim kv gelmez etmez karısmaz ama esim asla nereye gittiğini söylemez

Ya böyle çok kaygısız ilginç bir aile açıkçası. Dediğim gibi ağızlarından kötü söz hiç duymadım ama açıkçası hak edecek de bişe yapmadım. Tepeme çıkıyorlar sesim çıkmıyor. Ben yeni evlenmişim evimin eksiği bitmiyor geliyorlar saksılarımı alıyorlar senin çok tenceren var bunu ben alayım diyip alıyorlar falan… başta tabi ben de enayi utandım garipsesem de bişe demedim. Şimdi ben de arsızlaştım

Ablaniz gelirken annenizi de alsa 'baskasinin evine başkası davet edilemez' mi diyecektiniz? Tabii ki davetsiz gidilemez,ama her hafta görüştüğün es annesi gelebilir yani, bunda anormal bir şey yok. Sorun olacağı kimsenin aklından bile geçmemiştir

Geçen yaz acemiliğime geldi bir daha yatılı falan assssla

Şaka gibi bir aile, bu kadar yaptığınıza kötü söz soylemesinler bir zahmet.

Evet elbette olabilir ama şöyle düşünün birini davet edeceksiniz her zaman anne de dahil oluyor. Bu olabilir mi sizce? Ben evimde eşimin annesi olmadan 1-2 kere misafir ağırlamışımdır mutlaka dahil olur. Ben evime kimseyi çağıramayacak mıyım sonuçta eltilerim de genç iftardan sonra sigara içmek istiyorlar rahat muhabbet etmek istiyorlar onlar da huzursuz oluyor bu sefer.

Kamyonlar gelirken gelmesi normal onun disinda başta o kadar çok taviz vermissiniz ki. Eşinizin ailesi siz bu kadar tavizkarken tabi kötü olmazlar. Siz sesinizi çıkarınca da iyilerse gerçekten iyiler. Ben dolambaçlı yolları sevmiyorum. Konu çok uzuyor. Açıkça eşle ciddi ciddi konuşulmalı ve eyleme yansıtılmali. Kurban bayraminda kendi ailenize gidin, tatile karı koca cikarken gelmek isterse başbaşa gideceğinizi söyleyin, gorumceye yatılı misafir kabul edemeyeceğiniz söyleyin. Bakın doz hep gittikçe artar. Ve hiç kıymete geçmeyeceksiniz.

Kayinlar gelirken

Size kötü söz söylecekleri bir şey yaşanmamış ki, ne istedilerse yapmışlar zaten bugüne kadar.
Dediğim gibi peygamber sabrınız varmış..

Yoo genel olarak zaten sen hakliisin ama verdiğin örnek abiler gelirken anneyi de getirmiş.
Yani bundan daha doğal ne olabilir ki?
Ama sen kendin etmiş kendin bulmuşsun. Es ailesi şehrini seçen sen, her haftasonu mutlaka uğrayan sen... Ne düşünüyordun ki böyle davranarak?

Ne bileyim kendimce iyi bir şey yaptım sandım. Bugün evlenecek bir arkadaşımla konuştum kendi yaşadıklarımı anlattım melek de olsa mesafeli ol oğlunun yaptığından daha fazla evlatlık yapma dedim ama o da benim kafada 1 sene sonra o da buraya yazar kaynanam şöyle yapıyor böyle yapıyor diye illa ağzım yanacaktı benim de

Bir de benim annem melek kısmı var. Evet kv özel bir durumu olmuş. Engelli bir evlada yıllarca bakmış. Bu çok zor birşey. Allah kimseyi bununla sinamasin ama onun annesi melekken sizin anneniz ne? Sizin eşle gelir düzeyinde ne kadar farklılığınız var? Çünkü bu tarz konularda genellikle hep iyi kazanan bir eş, ona göre nispeten düşük gelirli gelin, bunun üzerine oğlumun evi mantığında kv oluyor.

Aslında tam tersi eşimin 2 katı falan kazanıyorum. Bu bu arada sadece bana değil diğer 2 eltime de yapılıyor. Hatta allah affetsin beni bunu dediğim için ama diğer eltilerimden o yatalak olan oğlunun altını değiştirmesini falan istemiş büyük olan eltim de yapmış hatta küçük eltimden de isteyince kız geçmiş mutfakta allahım ben nasıl yapcam diye ağlamış baya. Büyük eltime yazmış durumu o kurtarmış onu sen hiç bulaşma bu işe ben bulaştım zaten ben yaparım diye. ben o zamanlara gelmedim diye seviniyorum allahım affet. Kaçardım herhalde babamın evine

İyi bazen konu sahipleri lüks yasanti için kv, görümce her istediklerine evet diyor sonra da sinir koyunca kv zaten bura oğlumun evi kafasına giriyor. Sizinkinin böyle olmasına sevindim. Öteki türlü adam da maddiyatla tehdit ediyor.
Valla sinir koyun başka çare yok. 10 yıl yapsanız 11.yil yeter deseniz kimse ya 10 yıl yaptı sağolsun demez. Kötü gelin der. Baştan kötü ve soğuk gelin olun. Yillariniz kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…