Aynen öyle susmadım zaten ççocuklasımı böyle bir ortamda büyütemem zatenHastaysa doktora götürecekler.
Sizde bu insanlarla akrabacılık oynamayacaksınız. Yüzyüze gelmeyeceksiniz. Hiçbirinin tepkisi normal değil.
Eğer bilerek yapıyorsa gemileri yakmak için fazla düşünmeyin. Çünkü kayınvalidenizden daha önemli biri var konuda o da eşiniz.Vurdumduymazlığı ayrı bir boyut. Ortalığı ayağa kaldırması lazım. Geçiştirerek havaya asılacak bir konu değil bu. Siz mi savunacaksınız kendi kendinizi?
Şartlar bu evlilikte kalmam için uygun mu? Ortam çocuklarımı yetiştirmem için sağlıklı mı diye sormuyor musunuz kendinize?
Çocuklar üstü örtülen bu tür anormallikler yetişirken yanlarında konuşulmasa bile havadan kokusunu alırlar. Namusunuza dil uzatılıyor, dahası herkes normal karşılıyor.
Akıl tutulması resmen.
İnsan olayın içindeyken ne yapacağını bilemiyor bazen herkesin şartları yaşantısı ortamı bir değil o kadar. Olay keşke uyurma olsa kendimi bu duruma düşürüp ezik göstermezdim ağzının lafını bilmeyen birine laf anlatma çabasına emin ol girmezdimDengesiz? Denge nasıl olur bak anlatayım. Ben böyle bir şey yaşarsam senin gibi alık alık (şöyle) ne yapmam lazım diye etrafa sormam emin ol :) ortalığı ayağa kaldırırım. Kocam da yiyorsa beni desteklemesin. Bana atılan iftiraya susan ailemi de silerim. Anlattığın şey gerçekse sen ya çok ezik bi tipsin ya da gerçek değil şu an burada uyduruktan teyyare bir konu sallıyorsun.
4 yıl beraberdik 3 yıldır altlı üstlüberaber mi yaşıyorsunuz kv kp ile
Sen mi ileri zekalısında. Aileye komple gerizekalı diyorsun edep yoksunuaile komple gerizekalı ve ahlaksız, başka açıklaması olamaz
Yahu insanı zorla sinir ediyorsunuz!Sen mi ileri zekalısında. Aileye komple gerizekalı diyorsun edep yoksunu
Nihayet aklı başına gelmiş.Eşim böle birşeyi annesinnin söylediğine inanmak istemedi ama kayınvalidem eşimin yanında aynı hareketlere girince kendini ifşa etti onunla görüşmeme kararı aldık çok şükür taşınıyoruz
Kıymetli mi oldu şimdi sapık ruhlu kaynananla vurdumduymaz kocan, ailen?Sen mi ileri zekalısında. Aileye komple gerizekalı diyorsun edep yoksunu
Kaynana salak ya çünkü aile meclisi ile üstü tertemiz örtülmüş şeyi kaşınıp açık edecek. Anasının ne kumaş olduğunu içten içe bilen, ama eşine ne var bunda ya ima değil falan saçmalayan eş birden inanıp ailesi ile ölüm ayrılığı yapıyor falan, serin hikaye. Salak sanıyor bizi bu bıcırık kız.Bakiyorumda yine bir konu kk'ya yazinca aniden cozulmus. Koca kisisi akillanmis, kizimiz konuyu idrak etmis, aile meclisinde konusulup cozulemeyen konu, kayinvalidenin kendini ifsalamasiyla bi anda cozuluvermis.
Eeeeeeyy Kk, sen nelere kadirsin.
Ya bu topraklarda cinayet sebebi olan mesele bu garip ailede cok normal goruluyor ve simdi buraya yazdiktan sonra kocasinin namus meselesi yapacagi tutuyor, serin hikaye vallahi.Kaynana salak ya çünkü aile meclisi ile üstü tertemiz örtülmüş şeyi kaşınıp açık edecek. Anasının ne kumaş olduğunu içten içe bilen, ama eşine ne var bunda ya ima değil falan saçmalayan eş birden inanıp ailesi ile ölüm ayrılığı yapıyor falan, serin hikaye. Salak sanıyor bizi bu bıcırık kız.
Buraya yazdığın yetmemiş bi de bana özelden yazmışsın, akşam akşam güldürdün beniYaşın 37 sen önce 24 yaşındakı çocuğun yaşındaki kızla uğraşacağına seviyeni yükselt uğraşacak başka konu bul kendine inanmıyorsen okuyup duruyorsun bakma mesajlara
(İnanmamak değil annesine yediremedi sonuçta onu doğurmuş büyütmüş onun annesi dengesizde olsa kolay bir durum değil ondan uzaklaşma kararı bile çok zor bir durum ) be
Senin zihin seviyen bu bu hikayede burda bitti siz gibi salaklar salak lafı yakışır ancak sizi böyle hikayeler tatmin eder iyi uğraştık ama hesap silme vakti ne yazarsanız yazın görmiycem zaten vücüdü gelişmiş akıldan yoksunlar siz ancak böyle yerlerde dolanın durunBuraya yazdığın yetmemiş bi de bana özelden yazmışsın, akşam akşam güldürdün beni
Çocuk olduğunu düşündüğün halde neden evlenip bi de 2 çocuk yaptın diye sormak var aslında ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?