Kayınvalidem iftira atıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle susmadım zaten ççocuklasımı böyle bir ortamda büyütemem zaten

İnsan olayın içindeyken ne yapacağını bilemiyor bazen herkesin şartları yaşantısı ortamı bir değil o kadar. Olay keşke uyurma olsa kendimi bu duruma düşürüp ezik göstermezdim ağzının lafını bilmeyen birine laf anlatma çabasına emin ol girmezdim

Sen mi ileri zekalısında. Aileye komple gerizekalı diyorsun edep yoksunu
Yahu insanı zorla sinir ediyorsunuz!

Kayınvalideniz iftira atıyor;
Kayınpederiniz saçma sapan bi şekilde bu ithamlara gülüp duruyor;
Eşiniz 'yok yaaa annem demez böyle şeyler 'modunda takılıp duruyor , ve siz burada üyelere mi sallıyorsunuz?
İnanılır gibi değil.

Eşiniz çok şükür inanmış ve taşınacakmışsınız, ama o da annesi ağzından kaçırınca inanmaya başlamış ama. Size değil yani !

Yaşın 37 sen önce 24 yaşındakı çocuğun yaşındaki kızla uğraşacağına seviyeni yükselt uğraşacak başka konu bul kendine inanmıyorsen okuyup duruyorsun bakma mesajlara
(İnanmamak değil annesine yediremedi sonuçta onu doğurmuş büyütmüş onun annesi dengesizde olsa kolay bir durum değil ondan uzaklaşma kararı bile çok zor bir durum ) be

kayınvalideniz hasta olabilir. erken dönemde alhzeimer belirtisi olabilir ya da paranoid şizofreni. kadının böyle bir hastalığı belki hep vardı, aile biliyordu ama sizden gizliyorlardı. eşinizin ve kp'in geçiştirmesi bana bunu düşündürttü. bi kurcalayın bakalım eşiniz bir şey biliyor mu? kadın eskiden de şüphelenir miymiş böyle

Eşim böle birşeyi annesinnin söylediğine inanmak istemedi ama kayınvalidem eşimin yanında aynı hareketlere girince kendini ifşa etti onunla görüşmeme kararı aldık çok şükür taşınıyoruz
Nihayet aklı başına gelmiş.
İnanmak istemediği durumda siz yalan söylüyor oluyorsunuz ama. Kim bu derece efayik laflar savurur? Hadi sizin yalan söylemediğinize eminse annesinin hasta olduğunu düşünüyor olması lazım.
Adam tamamen halı altına süpürüyor.
Siz yine de eşinize gardınızı indirmeyin. Umarım elinizi eteğinizi tamamen çeker bir daha iletişime geçmezsiniz ama bir ima vs. durumu olursa susun veya susmayın farketmez, evlilik devam ettirilecek bir konu değil onu da aklınızda bulundurun.

Bakiyorumda yine bir konu kk'ya yazinca aniden cozulmus. Koca kisisi akillanmis, kizimiz konuyu idrak etmis, aile meclisinde konusulup cozulemeyen konu, kayinvalidenin kendini ifsalamasiyla bi anda cozuluvermis.

Eeeeeeyy Kk, sen nelere kadirsin.
Kaynana salak ya çünkü aile meclisi ile üstü tertemiz örtülmüş şeyi kaşınıp açık edecek. Anasının ne kumaş olduğunu içten içe bilen, ama eşine ne var bunda ya ima değil falan saçmalayan eş birden inanıp ailesi ile ölüm ayrılığı yapıyor falan, serin hikaye. Salak sanıyor bizi bu bıcırık kız.

Ya bu topraklarda cinayet sebebi olan mesele bu garip ailede cok normal goruluyor ve simdi buraya yazdiktan sonra kocasinin namus meselesi yapacagi tutuyor, serin hikaye vallahi.

Buraya yazdığın yetmemiş bi de bana özelden yazmışsın, akşam akşam güldürdün beni

Çocuk olduğunu düşündüğün halde neden evlenip bi de 2 çocuk yaptın diye sormak var aslında ama neyse

Senin zihin seviyen bu bu hikayede burda bitti siz gibi salaklar salak lafı yakışır ancak sizi böyle hikayeler tatmin eder iyi uğraştık ama hesap silme vakti ne yazarsanız yazın görmiycem zaten vücüdü gelişmiş akıldan yoksunlar siz ancak böyle yerlerde dolanın durun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…