Rabim yaşatsın sana onndan sonra inan çabam sizi inandırmak sanki dengesizŞakirpaşa konağı mıydı neydi o diziden özenip mi böyle bir konu açtın bana hiç gerçekçi gelmedi
Namusunuza dil uzatan kayınvalidenize ve buna çanak tutan eşiniz ve ailenize çıkaracaksınız sesinizi, yanlış yerde yükseldiniz!Rabim yaşatsın sana onndan sonra inan çabam sizi inandırmak sanki dengesiz
Rezaletin üstünü aile meclisi ile kapatırken bu kadar canınız sıkılmadı lakin.Rabim yaşatsın sana onndan sonra inan çabam sizi inandırmak sanki dengesiz
Bu nasıl bir iğrençlik !Merhaba arkadaşlar kayınvalidem bana iftira atıyor kayınbabam ve benimle alakalı imalarda bulunuyor ben tepkimi ortaya koyuyorum ama eşimin destekçi olmuyor bunda ne var bu bir ima değil gibisinden konuşmalara giriyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum
FarkındayımNamusunuza dil uzatan kayınvalidenize ve buna çanak tutan eşiniz ve ailenize çıkaracaksınız sesinizi, yanlış yerde yükseldiniz!
Rezaletin üstünü aile meclisi ile kapatırken bu kadar canınız sıkılmadı
Sizin anlamanızı beklemiyorum insanın zorunda kaldığı durumlar olabilir yaşamayan bilemezRezaletin üstünü aile meclisi ile kapatırken bu kadar canınız sıkılmadı lakin.
Bu imâ falan değil yalnız,düpedüz iftiraaaaa kayınpederiniz ne diyor peki bu duruma , neticede o da iftiraya uğruyor.Kayınvalideniz psikolojik tedavi görmeli bence , konunun uzmanı değilim yorum yapmak yanlış olabilir ama şizofren vb bir rahatsızlığa sahip olabilirSiz gizli gizli buluşuyorsunuz öpüşüyorsunuz gipi saçma sapan şeyler
E bunu yaşamak mı daha zor, birilerinin inanmaması mı?Susmadım susturulmak zorunda bırakıldım böyle bir durumda ne yapabilirim iki çocuğumla nereye gidicem ben konu burda kapanmadı devam ediyor çabalıyorum üstü kapatılmasın diye
Rabim yaşatsın sana onndan sonra inan çabam sizi inandırmak sanki dengesiz
Hastaysa doktora götürecekler.Hiç hasta değil insanına göre muamele
Tabiki yaşamak ben başkalarının inanmasını beklemiyorum zaten sadece insanın bazı yerlerde ne yapacağını bilmemesi çok zor bir şey eşimle iki gündür konuşuyoruz nurdan gitme kararı aldık birdaha kayınvalidemle ne eşim nede ben görüşmiycez uzaklaşıyoruz aynı ortamdan uzaklaşmakta bana yeter en azından çocuklarım içinE bunu yaşamak mı daha zor, birilerinin inanmaması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?