Kayınvalidem iftira atıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlıklı bir insanın böyle şeyler söylemesi mümkün değil safi kötü de olsane çıkarı var her türlü kendine zararı dokunuyor bence akil hastanesine götürülmesi gerek bir şekilde ikna edilip

Boyle bi saçmaliga inanacakmisiniz cidden ben inanmiyom asilesi Allah'a birak diyomus birde olacak gibi degil ciddi degil bu konu bnce
İnsanın başına gelirse inannır bn şuan bu kadar saçmalığın içindeyim birilerine yorum yaparken Allah'tan korkun.

Sizin namusunuza laf ediliyor ve herkes susuyor öyle mi? Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz hep birlikte ?
Yalancı çıkınca evi terketti
Yapmanız gereken konuşurken ses kaydı alıp eşinize ve ailenize dinletin.
Yine aynı şeyler olursa boşanmaktan başka yolu yok.

Keşke saçmalık olsaydı çok isterdim

İnsanın dışardan konuşması kolay olayın içinde olunca diliniz tutuluyor bynm çalışmıyor resmen

Nu ne midesizlik ayağınızı kesin ordan ve eşine okkalı bir tokat+ ayrılığı hak ediyor!

Simdi kayinvalideniz sizin kayinpederinizle iliskiniz oldugunu söylüyor.

Esiniz ve kendi ÖZ AİLENİZ Allah'a havale et diyor, oyle mi?

Esinizi geciyorum, hadi o, manyak anasina kıyamıyor, size de inanmiyor, kendi babaniz ya da abileriniz bu kayinvalideniz denen soysuza birsey yapmiyor oyle mi?

Ee demek ki sizin oralarda cok normal böyle yakistirmalar, devam edin ne diyelim.

İğrençler! Bu susulacak sineye çekilecek birşey değil. Kocana açık açık ailenle görüşmek istemiyorum eğer yanımda olmazsan seni de görmek istemiyorum demelisin. Bazı şeylerin iması bile kesip atmaya yeter

Aynı evde mi yaşıyorsunuz yoksa eğer öyleyse yuvan falan yok. Rezalet yani. Ar namus kavramınız yok demektir bütün ailenin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…