- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
- Konu Sahibi Pearl whites
-
Konu aynen anlattığım gibi kendisi bişey demedi iş gelip gitme mevzusuna gelince başladı aglamaya. Ağlama anne ben kötü birşey söylemiyorum dedim torunumuzu görmeye geliyoruz dedi tabii ki gelebilirsiniz dedim ama dinlemedi kalktı gitti dur anne tekrar geliceksin nasılsa dedim durmadı gitti. Kötü birşey söylemedim ayrıca ne sesimi yükselttim ne yüzümü düşürdümKonuyu sadece sizin tarafinizdan duyduk. Ogrenebilirmiyim diyalog nasil ilerledi?
Neler dediniz baslangic olarak? O ne cevaplar verdi?
Mevzu kızım demesinden ibaret değil inanın. Kıskançlık değil çocuğunuzu orda kalmasını isteyecek kadar sahiplenmeye çalışırlarsa siz de biraz farklı düşünürsünüz kızım henüz 22 aylik daha doğmadan yatak odalarına yatak alma düşünceleri konuşuldu ben calisiyordum kv dem bakacaktı doğumdan sonra birkaç ay çalışıp bıraktım çünkü dayanamadım. Çocuğumu kıskanmıyorum sadece kendi çocukları gibi davranmalarını kabul etmiyorum.Valla kızım napıyor demesinde ne var ben yeğenlerimi sorarken bile yavrular napıyor yavrum napıyor diye sorarım, gelinimizde benim Oğlumu sorarken öyle sorar, çok abartıyorsunuz bu konuda nden kıskanıyorsunuz ki babaannesinin kızınızı sevmesi ne güzel anneniz kızınızın adıyla mı soruyor..
Çok teşekkür ederim yorumunuz beni rahatlattı. Özünde iyi bir insan ama başka bir meşgalesi yok tek derdi torun bakmaktı bende işi bırakıp kızıma kendim bakmaya karar verince iyice bize sardıHiç bozulmasın moralin tatlım herkesin evi özelidir elbet iyiniyetle gelir yardımcı olur ama siz rica ettiğiniz zaman ya da aciliyeti olan bir durum varsa, zaten kibarca kahve yapıp karşınıza alıp konuşmuşsunuz bundan ala gelin mi olur? Kocayı mı fitlediniz, arkasından dedikodusunu yapıp hakaret mi ettiniz? Açık açık söylemişsiniz aşırı alıngan olması an itibariyle onun problemi biraz düşünüp size hak vermeli, aradaki mesafeyi ayarlaması lazım zira üslubunuz tavrınız gayet güzelmiş
Mevzu kızım demesinden ibaret değil inanın. Kıskançlık değil çocuğunuzu orda kalmasını isteyecek kadar sahiplenmeye çalışırlarsa siz de biraz farklı düşünürsünüz kızım henüz 22 aylik daha doğmadan yatak odalarına yatak alma düşünceleri konuşuldu ben calisiyordum kv dem bakacaktı doğumdan sonra birkaç ay çalışıp bıraktım çünkü dayanamadım. Çocuğumu kıskanmıyorum sadece kendi çocukları gibi davranmalarını kabul etmiyorum.
Başka bir yere taşınma imkanımız olsa keşke. Kiraya çıkmamız lazım o da bizi çok zorlar şimdilik idare etmeye çalışıyoruz. Dediğiniz gibi daha önce çalışıyordu şimdi emekli ve hiçbir uğraşı yok torun olunca ona sardı arkadaşı gidip geldiği insanlar da yok biraz soğuk yapıda ama çok kibar konuştum yanlıs bişey söylediğimi düşünmüyorum ama ağlaması beni üzdü sanirimKonuşmakla iyi yapmışın ama anlaşılan bu onun yapısı...Bazı kadınlarda var özellikle bu durum, kendine ait bir hayatı, hobisi, oyalanacak birşeyi olmuyor bir yaştan sonra bütün enerjisini çocuğunun hayatına yüklüyor, herşeyine karışıyor sorsan fedakarlık diyor çık çıkabilirsen işin içinden! Neyse tamamıyla değimesini beklemeyin ama yarı şaka yarı ciddi idare edin bir süre, hala çok bunalıyorsanız eşinize tatlı dille anlatın durumu iyice, belki olur da taşınmak ister sizi mutsuz görünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?