Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Adam evliymiş anladığım kadarıyla bu normal değil. Evdekileri çekiştiriyor o da normal değil. Sex yapacak hali varsa gitseymiş önceden evine. Ben de istemezdim bu kadını evimde. Ama kocamı kırar mıydım bilmiyorum.

Bu durum da normal karşılanmış ya pes!

Konu sahibi çekilir şey degil, bakıcı bulun bir an önce mutlaka vardır biri. Öyleleri sizi bizi gömer de bir şey olmaz .

Bence de utopik konu

vay be... benim kv da olabilirdi bu kisi, ama türk kadinindan bide eski toprak beklemezdim…

okadar sey cekmissin dayanmissin, biraz daha dayanmayi denesen. sonucta sevdigin adamin annesi ilerde birsey olsa kocan üzülse sen daha cok üzülürsün.

Ah bu benim maceraperest ,doyumsuz karakterim. Heyecansız kırktan kendime böyle bir kaynana figürü yarattım,bir de ütopik hikaye patlattım,ama hay Allah yakaladınız beni.

Şimdi,

Olayın geçtiği zaman diliminde kaynanam henüz yatalak değildi.bunu yazdım.yari felçli idi ,iki bastonla yürüyordu.son 1 aydır tam yatalak.ama son 1senedir falan hareket kabiliyeti çok azaldığı için yatak yaraları oluşmuş kalcasinda.ama evde bakım hizmetinin verdiği havalı yatak ve kremlerle iyileşti yaralar.ama her an tekrar açılabilir.

Anlattığım olay takribi 6sene evveli yani.

Hediyeyi ben almadım,eşim almadı,ee komşuya aldirmistir.seker hastası olmasına rağmen komsumuzA beni aç bırakıyorlar diye ağlayıp bı paket çikolata aldırıp şekerini 500yapip komaya girmisligi var kaynanamın.bunu da komşuya aldirmistir dedim,tahmini zOr bişey değil.

Konuşmalarından anladım hediye olayını dedim bir mesajimda.

Dünyada olmaz diye birşey olmaz demişler.

Ha sizi inandiramadiysam ne yapayım.ben çektiğimi bilirim,Allah da bilir.varsin siz beni kurgucu zannedin, bu da böyle olsun,derdim bu olsun.

Valla ozur dileyerek cokta inanmadim konunuza oglu gelini uyurken eve nasil birini alsın bu ne cesaret
Az önce başka biri daha inanmadım demiş.

Ona da aynısını dedim: olsun,canınız sağolsun.ben çektiğimi bilirim.benim hikayem yalan olsun da derdim de sizin bana inanmamanız olsun.

Az önce başka biri daha inanmadım demiş.

Ona da aynısını dedim: olsun,canınız sağolsun.ben çektiğimi bilirim.benim hikayem yalan olsun da derdim de sizin bana inanmamanız olsun.
Allah askina siz uyurken eve birini alio neden uyanip kiyameti koparmadiniz
kaynananiz mi dedi eve birini aliorum die madem tanik oldun esini uyandirip neden ortaligi kaldirmadin

Tovbeler tovbesi
Herneyse, senin esinle sorunun yokki kayinvaliden icin yuvani yikma derim

siz bir gün kalkıp gidin annenizin yanına
anan o evden gidene kadar ben bu evdeyim deyin
bakıcı mı ayarlar huzurevine mi verir bakım evine mi verir ne yaparsa yapsın

abovvv bu kadın şeytanlaşmış bildiğin

Eşiniz ne yapsın, anne sonuçta. Bakıcı bulana kadar katlanacaksınız gibi görünüyor. Neyse ki eşiniz sizden onun işini yapmanızı beklemiyor. Öyleleri de var.
Öncesinde bakımını yapmışsınız. Ben şahsen onu bile yapamazdım, ağdası falan... Allah rızası için yaptım deyip biraz daha katlanmaya çalışın.

çok iyi anlaştığın sevdiğin bir kaynanan olsaydı bile bakmak gibi bir zorunluluğun yoktu
bu kadın bilmem kaç yaşında türlü ahlaksızlık yapıyor
eve adam alıyor
sana kötü davranıyor
sizi boşanmaya kadar götürmüş
ve yine ona bakmanız gerekiyor
gerekirse boşanır yine bakmazdım o kadına

hani bizim toplum bu konuda baskı yapıyor ya
ne biçim oğlu var
annesini babasını huzur evine bıraktı
kaç tane çocukları var bir tanesi eve alıp bakmıyor
Allah bilir böyle ne konular dönüyor yada gençliğinde neler yaptı bazısının ailesi de bakmak istemiyorlar

Okurken acaba alıntı köşe yazısı falanmı dedim inanmak istedim ama sizin kayınvalide fantastikmis vallahi oglunun evine gece adam aliyor niye esinizi uyandırıp annen ne isler çeviriyor gör demediniz sahsen kendi adima ortaligi ayaga kaldırırdım.. kayınvalidenizr denecek tek kelime ne verdin elime ne çalayım yüzüne Allah sabır versin size yinede evinize almissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…