Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Su yaşadıklarınızı normal karsilayip bir de sizi eleştirenleri gordukce şok gecirdim Allah yardimciniz olsun ins yuvaniz dagilmaz her sey yoluna girer .

Bu ev kaçıncı kat? Balkondan 70 lik kaynana sevgili alıyor içeri. 70yaşında kadın düşünüyorum da bilemedim. Böyle birşey olsa mutlaka biri görmez mi. Eşinin kulağına hemen gitmez mi? Hadi aldı diyelim birşey yapıyo olsalar siz uyuyor olsanız bile duymaz misiniz. Bu ev kaç metrekare?

Yaaa KAYINVALIDENNN SENIN EVINE SENDEN HABERSIZ BALKONDA METRESI I GETIRIYORRR YAAA.... konunun bitek orasinami kilitlendiniz... bende buna sok oldum... kusura bakmayin ama benim evimeee dingonun ahirimiii evli bir adami bir vakitde balkondan evimee sokmasii (O EV BENIM OZELIM)... hadi bir de soyle dusunun kolu komsu bunu gorse bir adam iceri giriyorr balkondan kimmm KV den suphelenirrr.. bir de iftiraa ev sahibi kadincagiza gelicek.. tovbestttt

Kusura bakmayin ama bana klasik evini ayirmak isteyen gelin yalani gibi geldi..
Klasik mi Vay be bu klasik yalansaa biz dunyaya gec kalmisiz desenize.. KV iceri metres atiyor hemde ogluyla gelinin evine balkondan sevgili... yani herkes boyle bir klasik yalanmi buluyor

Kusura bakmayin ama bana klasik evini ayirmak isteyen gelin yalani gibi geldi..
Klasik degil bence.. birde boyle bir amaci olsa neden buraya gelip yazsin? Direkt kocasinA soylerdiki kadin.. direkt kocasina anlatmamis...

Bu kv en az 45-50 yasindadir diye dusunuyorum..

Birde hani ilerde bizlerin zmnindan biri kv olsa bole bise yapsa daha normal karsilarim.. ne de olsa internetli bir zmndan geldikte.. la bu teyze dogdugunda daha telgraf kullaniliyodu.. ne ara adapte oldunda telde sex yapmaya kdr genislettin? Massallah libidosu tavan kayinvalideye

Allah askina siz uyurken eve birini alio neden uyanip kiyameti koparmadiniz
kaynananiz mi dedi eve birini aliorum die madem tanik oldun esini uyandirip neden ortaligi kaldirmadin
Evet bı düşünelim.esinizi haftasonu 10da uyandirdiniz.hu,kalk annen eve erkek aldı.
Aaaa ne kadar kolay geliyor değil mi.oyle değil işte.ha isimin ciddi bir hastalığı olduğunu soylemis miydim.evet,üzüntü,sıkıntı,korku ,epilepsi.
Hadi buyrun cesur olun.

ses kaydı var .ama kimseye dinletmedim. Kol kırılır yen içinde kalır dedim.
Zaten insanlarda bu hoşluk varken herhalde ses kaydına da inanmazlardi, aaa gelin in canı kaynaanayi istemiyor,yaratıcı bı yalan bulmuş atıyor atıyor atıyor derlerdi.evet çok yaratıcı bir gelinim

Su yaşadıklarınızı normal karsilayip bir de sizi eleştirenleri gordukce şok gecirdim Allah yardimciniz olsun ins yuvaniz dagilmaz her sey yoluna girer .
Teşekkürler.amin.ama burda sabır dileyen arkadaşlarımın ve iyi dileklerinizin gerçekten moral olarak faydası oldu.

Belirli bir yaştan sonra haz duygusunun bittiğini duymuştum,ama ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilemem.Demek ki kyinvalidenizin hormonlariyla alakali bir durum.Bence eşiniz asla annesini bırakmaz onunla birlikte yaşamayı kabul etmeye çalışın derim.Eğer ki eşiniz annesini bıraksa bu seferde durmadan vicdan yapar yine huzurun bozulur. Benim anlamadığım nokta siz nasil tlf kayıtlarını ulaşıyorsunuz.Mahkeme kararı olmadan verilmiyor diye biliyorum...

Günlerce beni ağlatan şeylerden biri işte buydu.gelen erkek alemin gözünde bana mı gelir,felçli kaynanaya mı.
Edebimle evimde otururken iftiraya ugrayacaktim.nasil hazmedemiyorum anlatamam. Buradaki bazı yorum sahipleri de hos mu hoş çok hoş.

İlk yorumumda zaten bu eve alma olayini doğru bulmadığımi yazmışdım.
Bu sebepten üstünde durmadim.

Ne yani... şimdi hepimiz ayni ağızdan konu sahibine gaz verip olduğundan hazursuzmu edelim?

Anlamadığım birşey var... KV nin yapdığı şeyler normal değil... bu zaten kesin. Bunun tartışmasını yapan yok.
Burda çoğu üyeler (bende dahil) konu sahibini sakinleştirmeye çalışıyor. Olan olmuş... geçmişde kalmiş. Bitmiş. Konu sahibi geçmişi değiştiremez. Bir ömür boyu bu olaylarami takili kalsin?
Kadin ölecek. Bundan ilerisimi var? Son raddeye gelmiş zaten. Affetmek büyüklüktür... kul katinda ve allah katında.
Kadinin kendi oğlu bu olaylari yalayip yutmuş ve annesinin bakimini üstlenmiş. Konu sahibi geçmişde olanlari icinden hala atamamış. Deli b**** oynar gibi, sanki daha dün olmuş gibi beyninde hafiza etmiş.

Beklentisi ne? Ölen insani kocasi köprü altinami bıraksın? KV yalniş yapmış, kafayi resmen siyirtmiş yoksa 70 yaşında insanin yapacağı şeylermi bunlar?? Konu sahibi geçmişe sünger cekip afetmekdikden önce asla mutlu olamaz. Bazen insan hayatinda gelişen kötü olaylari sindermesi gerek. Başka bir insanin yapdigindan yola cikarak kendi psikolojisini bozmasi normal değil

Klasik mi Vay be bu klasik yalansaa biz dunyaya gec kalmisiz desenize.. KV iceri metres atiyor hemde ogluyla gelinin evine balkondan sevgili... yani herkes boyle bir klasik yalanmi buluyor
Benim dayimin esi vardi anneannem.dunyanin en sessiz ve dedikodu yapmayan insani kadinin cocugu karninda oldu anneannem oldurdu diye hergun sinir krizi gecirdi gitti baska eve insanlsr boyle yasamaya alismis ama erkeklerede boyleleri lazim bence

Cunku millet senaryo yazip kendini ona alistiriyor ben hic inanmiyorum oyle birseey oldugunu insallah gelin hanim iftira atmamnin gunahini biliyordur

işte tam da bu nedenle,6 yıl önce olayı yaşadığınız da anlatırdınız.millet yanlış anlamasın diye.durmuşsunuz,durmuşsunuz.kadın iyice elden ayaktan düşünce,bakmamak için ,6 yıl önce de telefonda seks yapmıştı,yok eve adam almıştı diye ortaya çıkıyorsunuz.6 yıldır neredeydiniz?hadi kimseye anlatmadınız,kk .da bile konu açmammışsınız.şimdi ne oldu?

Aranan nolar son 3ay geriye olarak nette online işlemlerde kayıtlı.onu arayan notları da telde kayıtlı.okuma yazma olmadığından silmeyi bilmiyor.

6yil önce öğrendim.ogrendikten 3ay sonra evleri ayırdık.kronoloji bu şekilde.
Her canımı acıtan şey hakkında burda konu açmak zorunda değilim.
Evi ayırdım olay bitti diyordum,kadın tekrar başıma kaldı,bu sefer konu açmayı tercih ettim.
Artık ben de 40a doğru gidiyorum,hayatım istemediğim insanlarla aynı havayı soluyarak mı geçecek diye dayanamayacak hale gelip konu açtım .değişen bu.
AA ama galiba suçlu olan benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…