Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

O adam içinden senin kocana laf diyeceğine kendine baksın.
Ay iğrenç ya. Yaşlı bakmak zaten zor iş. Hele bir de kv ise, hele bir de huzur vermeyen bi kv ise zaten zor. Bir de bu kadın pis ya. Hanım hanımcık temiz temiz otursa insan der Allah rızası için yapıyorum sabreder. Bu kadından Allah razı değil ki. 75 yaş oturup çoluk çocuğuna patik öreceği yerde şeyinin derdine düşmüş. Cidden tiksindim odasına girmemekte bakmamakta sonuna kadar hakkın var. Bakıcı işini zorla. Böyle bbiriyle yaşamak zorunda değilsin.

bakıcı arayın evine gönderin.olmuyorsa kendinize aktivite bulun spora gidin kurslara yazılın kendinizi dinlemeyin geçmişi sırtınızda taşımayın.
o evde nekadar az vakit geçirirseniz okadar ruh halinizi korursunuz.
boşanmak en son seceneginiz.
bolbol kahkaha atın arkadaşlarınızı davet edin valideniz sizin huzurunuzu kaçıramadıgını anlasın.

Konu sahibine hak verdim anlayabiliyorum seni.. hem muhtacim ayagina yatip hemde bu islerde gozu olmasi.. birde sahit olmak bu tarz birseye seni tiksindirmis.. hani bizde bilioz bizi leyleklerin getirmediginide anne babamizin bole bir olayina sahit olmak istemeyiz...

Cinsellik istemesi nornal ama insanin hani hasta olunca vs cinsellik vs aklina gelmez ya.. konu sahibi bunu demek istio bence..,o kdr iyisin madem bu ofken tafran kime?

Ayyy o halde o konuşmaları yapan bir kadın hayal edince tiksindim yahu

Ben olsam eşime anında söylerdim; inanamayacağını bildiğim için mümkünse kaydederdim

o nasil bir yasli kadin felçli haliyle onlari yaptiysa saglam olsa dusunemiyorum

Allah yardimciniz olsun boyle bir insanla zor tabiki ama madem butun ihtiyaclarini esiniz yapiyor siz de artik hatrina sabretmeye calisin.. Bu da sizin imtihaniniz

Teşekkürler.yaziyorum bir kenara.

Ayyy o halde o konuşmaları yapan bir kadın hayal edince tiksindim yahu

Ben olsam eşime anında söylerdim; inanamayacağını bildiğim için mümkünse kaydederdim
Ben öğrendiğimde eşimin tamamlaması gereken bir okulu sınavları vardi.6ay civarı sakladım söyleyemedim,eşimin ciddi tehlikeli ve sürekli bir hastalığı var,üzüntüye asla gelemiyor,saklamak zorunda kaldım bı sure yani.

Hay ağzınıza sağlık.resmen tercüman olmuşsunuz bana.

İhtiyaçlarını sizin gördüğünüz kv ne hediyesi hangi ara alıp vermiş?

Yüzünü görmüyosunuz ilgilenmiyosunuz oğlu ilgilensin bırakın.

Bakıcıda bulun bulana kadar ilgilenmeye devam etsin

İhtiyaçlarını sizin gördüğünüz kv ne hediyesi hangi ara alıp vermiş?

Yüzünü görmüyosunuz ilgilenmiyosunuz oğlu ilgilensin bırakın.

Bakıcıda bulun bulana kadar ilgilenmeye devam etsin
Ne hediyesi bilmiyorum.komsulara aldirmistir belki birşeyler. Benim tek bildiğim ,konuşmalarından anladığım,adam gelecek diye kaynanam gece uyuyamamış heyecandan,hediye ufak bişey demekki tüm gece adam sabah erken gelecek diye koynunda saklamış.

Haklısın valla sanane naparsa yapsın antidepresan içecek kocayla kötü olacak ne var bunda diyenler olmuş ama bence sen haklısın insan kendini enayi gibi hisseder ben onun çişli donunu yıkayım her hizmetini göreyim yetmedi trbini çekeyim o evime adam alsın maazallah konu komşu teyzeye konduramayıp sizinle ilişkisi var sansaydı.. Amma velakin kadın artık iyice düştü diyorsunuz bakımında oğlu yapıyormuş vicdanen sizde bi tas çorba veriverin gerisinide duymamazlıktan gelin

Şuan telefon kullanabiliyo mu ?

emin misiniz,bu kelimeleri duyduğunuza?bana hiç inandırıcı gelmedi,konu.

70 yaşındaki kadının,libidosunun yüksek olması değil de,hasta bir kadının,bunları düşünebilmesi,çok olası değil gibi.
yatalak diyorsunuz.yatalak insanların,sürekli yatmaktan oluşan,vücut ağrıları,yaraları olur.kadın canının derdini düşünmekten,bunları düşünmeye ne ara fırsat bulacak?

genç insanların bile,hasta olduğunda,aklına seks yapmak gelmezken,yatalak bir kadının,üstelik kendi kişisel ihtiyaçlrını bile karşılamaktan aciz bir durumdayken,aklına bu tarz şeylerin gelebileceğine inanmıyorum.

üstelik,kadının,komşulara hediye aldırması,falan da olmamış.varsayımlarla konuşuyorsunuz.yani ne bileyim" komşuya aldırmıştır" diyorsunuz.komşunuz size bunu itiraf etti mi?koynunda saklamış diyorsunuz.bunları gözünüzle mi gördünüz,?kayınvalide mi itiraf etti?

nereden bakarsanız,konunuz tutarsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…