- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden tasindim aynı apartmana huzurum kalmadı pskolojim bozuldu. Eşimin boşanan abisinin karısı bile kaynanamın ne kadar yalancı vs olduğunu anlatmıştı ben nisanliyken. Kadın öyle bı yalancı ki ağzından çıkan 10 lafın 9 u yalan 1 i şüpheli. Evime gelir sözde güler yüzlü gibi çaktırmadan eve bakar dışarda laf eder dağınık vs diye . Küçüktü bebeğim geçen sene ve ister istemez zor topluyodum evi ama temizlerim kaynanamda gelir yok şu komusunun evi pis çocuğu var yapamiyodur derdim bizde çocuk büyüttük diye bana laf sokuyo aslinda. Eşimin kardeşi yeni evlendi ya gözümün önünde eltime egiliyo ona ben duymadan fiş fiş dedikodumu yapiyo yok pinpirikmisim çocuğum konusunda yok çok getirip goturmuyomusum onlara çocuğu. Kadını ne yapsam memnun edemedim kaç kere evine temizliğe yardıma gittim 3-4 ayda bir mutfak kapılar vs. O an için saol diyo sonra yine aynı. En son küstüm artık bir haftadir konusmuyoruz.salça yaptı yardıma gttim akşama kadar yardım ettim diğer eltim etmedi soylendi durdu akşam a doğru geldi eltim biraz yardım etti. Akşam üstüde sana kim yardım etti salcaya dediler eşimin kardeşi gülerek kaynanama ve kaynanam eltimi gösterdi ben yardım etmedim mi anne dedim Cvp yok iki üç kere sordum en son sinir oldum. Bida gitmedim. Eşimi görmüş dün ne gelmiyonuz demiş eşim de sen boyle yapmissin demiş hayır ben onu yardım etti dedim demiş ama yalan. Benim en çok sinir olduğum ben yardım etmedim mi dememe rağmen Cvp vermemesi... Yani seni takmiyom gibi bsy bu. Eşime tasinalim diyorum masraf diyo. Zaten ilk tasindigimizdan beri yemekleri bir yiyelim diye tutturdu kaynanam biz itiraz ettik burdan bize fitilli kadın. Taşınmadan önce oturup konuştuk tmm karışmam dedi siz bilirsiniz dedi ilk gunsen başladı bir yiyelime. Yalnız bir kadin değil kaynanam kayinbabam çocuklar ev beş kişilik onların.hadi yanlız olsa tmm yeriz beraber. Neyse çok yazdım sürekli yalancı işte bı kere tarstim gizomun önünde beni komisyon eltime dedim atiyo oradan oraya kendini konusmadim diye.. o kadar çok şey varkı hangisini yazayım burda kısacası beni sevmiyo ve bunu belli ediyo bı sekilde.
Hayr yanlış mı yazmışım eşim yoktu yardım ederken vardı ama akşam konuşulurken yoktuYardım konusunda seni söylemediğinde eşinde ordaydi öyle yazmistin. Esin neden yapMIŞSIN demiş bildiği şeye Mış mı denir
Aynen dünya iyisi olsalar sorun cikiyorÖZet olarak evlenecek kızlar;
Sakın ama sakın eşinizin ailesinin bulunduğu apartmana hatta mahalleye bile taşınmayın :)
Herkesin içinde söyledi demiştiniz de eltinin yardim ettiğini sizi ağız ucuyla söylemişti ondan dedimHayr yanlış mı yazmışım eşim yoktu yardım ederken vardı ama akşam konuşulurken yoktu
İşte burda evdekiler sordu demissiniz. Evdekier kim? Kac kisiniz çözemedim vallaaksam oldu evdekiler gülerek ee anne sana kim yardım etti dediler kaynanam da önce eşimi diyo çünkü oda biraz yardım etti onu demiyoz anne dediler yani gelinlerden demek istediler kaynanam yeni gelini gösterdi.anne ben yardım etmedim mi akşama kadar dedim hiç Cvp vermedi ikinci üçüncü sordum dilinin ucuyla sende ettin diyo. İnanın kadın bana karşı hep boyle .
Evet eşim dışında herkes vardıHerkesin içinde söyledi demiştiniz de eltinin yardim ettiğini sizi ağız ucuyla söylemişti ondan dedime
Ne kendini yor nede üzül... Benim kaynanamda yalancı biri öyle ki biran düşünmez sıralar her sözü ne yapıyorum mesafemi koruyorum kafam rahat ne yaparsa yapsın mesafem değişmiyor değişmeyecek...Nerden tasindim aynı apartmana huzurum kalmadı pskolojim bozuldu. Eşimin boşanan abisinin karısı bile kaynanamın ne kadar yalancı vs olduğunu anlatmıştı ben nisanliyken. Kadın öyle bı yalancı ki ağzından çıkan 10 lafın 9 u yalan 1 i şüpheli. Evime gelir sözde güler yüzlü gibi çaktırmadan eve bakar dışarda laf eder dağınık vs diye . Küçüktü bebeğim geçen sene ve ister istemez zor topluyodum evi ama temizlerim kaynanamda gelir yok şu komusunun evi pis çocuğu var yapamiyodur derdim bizde çocuk büyüttük diye bana laf sokuyo aslinda. Eşimin kardeşi yeni evlendi ya gözümün önünde eltime egiliyo ona ben duymadan fiş fiş dedikodumu yapiyo yok pinpirikmisim çocuğum konusunda yok çok getirip goturmuyomusum onlara çocuğu. Kadını ne yapsam memnun edemedim kaç kere evine temizliğe yardıma gittim 3-4 ayda bir mutfak kapılar vs. O an için saol diyo sonra yine aynı. En son küstüm artık bir haftadir konusmuyoruz.salça yaptı yardıma gttim akşama kadar yardım ettim diğer eltim etmedi soylendi durdu akşam a doğru geldi eltim biraz yardım etti. Akşam üstüde sana kim yardım etti salcaya dediler eşimin kardeşi gülerek kaynanama ve kaynanam eltimi gösterdi ben yardım etmedim mi anne dedim Cvp yok iki üç kere sordum en son sinir oldum. Bida gitmedim. Eşimi görmüş dün ne gelmiyonuz demiş eşim de sen boyle yapmissin demiş hayır ben onu yardım etti dedim demiş ama yalan. Benim en çok sinir olduğum ben yardım etmedim mi dememe rağmen Cvp vermemesi... Yani seni takmiyom gibi bsy bu. Eşime tasinalim diyorum masraf diyo. Zaten ilk tasindigimizdan beri yemekleri bir yiyelim diye tutturdu kaynanam biz itiraz ettik burdan bize fitilli kadın. Taşınmadan önce oturup konuştuk tmm karışmam dedi siz bilirsiniz dedi ilk gunsen başladı bir yiyelime. Yalnız bir kadin değil kaynanam kayinbabam çocuklar ev beş kişilik onların.hadi yanlız olsa tmm yeriz beraber. Neyse çok yazdım sürekli yalancı işte bı kere tarstim gizomun önünde beni komisyon eltime dedim atiyo oradan oraya kendini konusmadim diye.. o kadar çok şey varkı hangisini yazayım burda kısacası beni sevmiyo ve bunu belli ediyo bı sekilde.
çocuk kaç yaşında? kandırın sevdiği şeylerle ağladı diye götürmeyin ağlayarak bişey yaptıramıycanı anlasınMalesef mesafe koymak sikintiliiii küçük çocuğum onların kapısından geçerken illaki onlara gitmek istiyor bazen ağlıyor çünkü orada kuzeni var 8 yaşında... Bende böyle olunca yalnız birakamadigim için peşinden gidiyorum yada sesimizi duysa kapıya cikiyo kaynnam o zamanda çocuğum durmuyo işte ilee oraya gidiyor
Kaynanam eltim kaynım kayinbabam vs işte eşim yoktu o anİşte burda evdekiler sordu demissiniz. Evdekier kim? Kac kisiniz çözemedim valla![]()
Cumbur cemaat yasamayin sizde canım. Az git gel olsun bitsinİn
Kaynanam eltim kaynım kayinbabam vs işte eşim yoktu o an
Valla aynısı yap kocanın yanında iyi davran sonra hiç takma ne yardım et ne çoçuğu götür nede evine güt torununu görmek isteyen gelir görür zaten gelinceye şöyle böyle derse aman anne herkesin evi kendine bize ne de onun yaptığını yapNerden tasindim aynı apartmana huzurum kalmadı pskolojim bozuldu. Eşimin boşanan abisinin karısı bile kaynanamın ne kadar yalancı vs olduğunu anlatmıştı ben nisanliyken. Kadın öyle bı yalancı ki ağzından çıkan 10 lafın 9 u yalan 1 i şüpheli. Evime gelir sözde güler yüzlü gibi çaktırmadan eve bakar dışarda laf eder dağınık vs diye . Küçüktü bebeğim geçen sene ve ister istemez zor topluyodum evi ama temizlerim kaynanamda gelir yok şu komusunun evi pis çocuğu var yapamiyodur derdim bizde çocuk büyüttük diye bana laf sokuyo aslinda. Eşimin kardeşi yeni evlendi ya gözümün önünde eltime egiliyo ona ben duymadan fiş fiş dedikodumu yapiyo yok pinpirikmisim çocuğum konusunda yok çok getirip goturmuyomusum onlara çocuğu. Kadını ne yapsam memnun edemedim kaç kere evine temizliğe yardıma gittim 3-4 ayda bir mutfak kapılar vs. O an için saol diyo sonra yine aynı. En son küstüm artık bir haftadir konusmuyoruz.salça yaptı yardıma gttim akşama kadar yardım ettim diğer eltim etmedi soylendi durdu akşam a doğru geldi eltim biraz yardım etti. Akşam üstüde sana kim yardım etti salcaya dediler eşimin kardeşi gülerek kaynanama ve kaynanam eltimi gösterdi ben yardım etmedim mi anne dedim Cvp yok iki üç kere sordum en son sinir oldum. Bida gitmedim. Eşimi görmüş dün ne gelmiyonuz demiş eşim de sen boyle yapmissin demiş hayır ben onu yardım etti dedim demiş ama yalan. Benim en çok sinir olduğum ben yardım etmedim mi dememe rağmen Cvp vermemesi... Yani seni takmiyom gibi bsy bu. Eşime tasinalim diyorum masraf diyo. Zaten ilk tasindigimizdan beri yemekleri bir yiyelim diye tutturdu kaynanam biz itiraz ettik burdan bize fitilli kadın. Taşınmadan önce oturup konuştuk tmm karışmam dedi siz bilirsiniz dedi ilk gunsen başladı bir yiyelime. Yalnız bir kadin değil kaynanam kayinbabam çocuklar ev beş kişilik onların.hadi yanlız olsa tmm yeriz beraber. Neyse çok yazdım sürekli yalancı işte bı kere tarstim gizomun önünde beni komisyon eltime dedim atiyo oradan oraya kendini konusmadim diye.. o kadar çok şey varkı hangisini yazayım burda kısacası beni sevmiyo ve bunu belli ediyo bı sekilde.
Allah yardimcin olsun cok zor imtihanin ama aklin varsa uzaklas evinden yuvandan da olursun kocandan huzurundan da olursun. annem tam 35 sene boyle bir kaynanayi cekti.. ve bir de elti.. iki kayanana gibiydi.. birlikte yasadi ayri da yasadi hastaliklarinda da bakti temizlik de yapti elindeki parayi da verdi. elti de misafirle gelir misafirden once gider ne elini ise degirir ne guzel lafi vardir yapilani toplar evine goturur.. hep o iyi oldu hep o iyi oldu.. annemin eline dustu annem bakti kendi annesi gibi öldü bizim evde.. kendi agziyla dedi Allah beni senin eline mi dusurecekti diye.. annem en sonunda o eltiyle de gorusmeyi keserek kurtuldu.. yani bu tip bulasik insanlari cok iyi biliyorum heleki yalan varsa zaten hayatta yakani siyiramazsin annem hastalik sahibi oldu uc yildir gezmedigi dr kalmadi.. ne yap et esini razi et uzaklas ne lafi biter bunlarin ne nankorlukleri..Nerden tasindim aynı apartmana huzurum kalmadı pskolojim bozuldu. Eşimin boşanan abisinin karısı bile kaynanamın ne kadar yalancı vs olduğunu anlatmıştı ben nisanliyken. Kadın öyle bı yalancı ki ağzından çıkan 10 lafın 9 u yalan 1 i şüpheli. Evime gelir sözde güler yüzlü gibi çaktırmadan eve bakar dışarda laf eder dağınık vs diye . Küçüktü bebeğim geçen sene ve ister istemez zor topluyodum evi ama temizlerim kaynanamda gelir yok şu komusunun evi pis çocuğu var yapamiyodur derdim bizde çocuk büyüttük diye bana laf sokuyo aslinda. Eşimin kardeşi yeni evlendi ya gözümün önünde eltime egiliyo ona ben duymadan fiş fiş dedikodumu yapiyo yok pinpirikmisim çocuğum konusunda yok çok getirip goturmuyomusum onlara çocuğu. Kadını ne yapsam memnun edemedim kaç kere evine temizliğe yardıma gittim 3-4 ayda bir mutfak kapılar vs. O an için saol diyo sonra yine aynı. En son küstüm artık bir haftadir konusmuyoruz.salça yaptı yardıma gttim akşama kadar yardım ettim diğer eltim etmedi soylendi durdu akşam a doğru geldi eltim biraz yardım etti. Akşam üstüde sana kim yardım etti salcaya dediler eşimin kardeşi gülerek kaynanama ve kaynanam eltimi gösterdi ben yardım etmedim mi anne dedim Cvp yok iki üç kere sordum en son sinir oldum. Bida gitmedim. Eşimi görmüş dün ne gelmiyonuz demiş eşim de sen boyle yapmissin demiş hayır ben onu yardım etti dedim demiş ama yalan. Benim en çok sinir olduğum ben yardım etmedim mi dememe rağmen Cvp vermemesi... Yani seni takmiyom gibi bsy bu. Eşime tasinalim diyorum masraf diyo. Zaten ilk tasindigimizdan beri yemekleri bir yiyelim diye tutturdu kaynanam biz itiraz ettik burdan bize fitilli kadın. Taşınmadan önce oturup konuştuk tmm karışmam dedi siz bilirsiniz dedi ilk gunsen başladı bir yiyelime. Yalnız bir kadin değil kaynanam kayinbabam çocuklar ev beş kişilik onların.hadi yanlız olsa tmm yeriz beraber. Neyse çok yazdım sürekli yalancı işte bı kere tarstim gizomun önünde beni komisyon eltime dedim atiyo oradan oraya kendini konusmadim diye.. o kadar çok şey varkı hangisini yazayım burda kısacası beni sevmiyo ve bunu belli ediyo bı sekilde.