Direkt söylemek ayıp olabilir yani gururunu incitebilirsin.ama başka birilerinden örnek verebilirsin.
ne bileyim arkadaşının annesi ( kayınvalidesi değil) arkadaşının çocuğuna bakıyor olsun mesela ve ellerini yıkamıyor olsun.
arkadaşın uyarıyor ama annesi hala ellerini yıkamadan çıkıyor olsun.annesinin yaptığı yemekleri bu yüzden yiyemiyor olsunlar.
ay canım çok iyi anlıyorum seni benim kayınvalide de var buna benzer şeyler. ay hala bu devirde taret bezi kullanıyor. birde onu çantasında taşıyor. nişanlıyken bize gelmişlerdi evde annem ve ben varız. kalktı bir wc gideyim ay çantamda taret bezim var dedi çantayı açtı bezi çıkardı wc gitti ben şok. o bez mikrop dolu ayol. birde o bezleri wc de gçrmek bile midemi bulandırıyor. tuv. kağıdı diye birşey var ya. bana kalmaya gelmişti. wcde devamlı 5 litrelik su durur o sıra su çok kesiliyordu önlem olsun diye. ki o su wc dökülmek için olmasına rağmen ben 2 haftada en geç değiştirir üstünü falan yıkardım şişenin. ama hali ile o şişe tozlanıyor durduğu yerde. ay sen taret bezini o şişenin üstüne koy her tuvalete girdiğimde midem kalkardı ıyy. onu orana nasıl sürüyorsun mikropl dolu. el yıkamasına valla hiç dikkat etmedim belki de yıkamıyor. ama seni anlıyom çok zor durum. kocana söylesen ne olacak oda onun oğlu anlamazki. ben ayrı tabaktan yemek yemenin anlamını bile anlatamadım ki eşime
O şekildede söyledim fayda etmedi
anaaaammmm beterin beteri var yani
midem ağzımda şu an.
Yanlış olsada belki sifonu çekmeden önce ellerini yıkıyordur.. Belki tuvalette başka birşey yapıyordur elini yıkamak gerekmiyordur o an. Yani ne bileyim içerde olup biteni bilmiyorsunuz, kapı kapalı gözlerinizle görmüyorsunuz; yargılamak doğru değil ki.
ya mutfakta yıkanırmı el ... sakamı bu ya ewıne nıe sokuosn kı o kadını pısDolaylı yoldan anlattım pek çok kez.Anlasa yıkar heralde.Ama yok değişmiyor.Hatta 2 gün önce k.validem tuvaletteydi.Oğlumunda tuvaleti gelmişti.Bekliyoruz işte neyse çıktı wc den.Hadi girin falan dedi.Bende sen yıka ellerini biz bekleriz dedim daha ne diyeyim.Yinede yıkamadan çıktı mutfağa gitti bende arkasından tabi.Mutfak lavabosunda sadece suyla ellerini ovuşturdu işte bu kadar..Çıldırmamak elde değil.
ay kız birde bana sor kalmaya gittiğimizde aç sefil geçiyo günlerim. ye ye çıkar.
konu sahibi arkadaşım kendimden biliyorum insanın huyu neyse odur yüzüne de söyleseniz anlamıyorlar. benim kaynanaya da baksan temiz bir kadın abdesinde namazında falan. ama var bazı huyları anlamıyorki öyle yetişmiş onu o doğru geliyor. hem haksızlık etmeyeyim benim babamda da vardır wc den çıkınca el yıkamama huyu falan. annemle o kadar kavgasını yaptık nafile anlamıyor bazı insanlar.
kuvete yatır bıde camasır suyu koy fırcala...
tobe saka bı yana hıc bısı yapamazsn canm kocanda ona cekmemıstr umarım sonucta uzum uzume baka baka kararırmıs. dırek soyle bnce ellerını yıka anne de
Tek çözüm açık açık söylemek o zaman.Kaç yaşında ki kayınvaliden?
Bunun yaşla alakası yok ama merak ettim.
ah canm o zaman sukret ewınede alma fazla alsanda otrt kenarda bıseye elletme pislıkten gelır hastalıkYok canım eşim annesine çekmemiş Allah'tan.Temizdir yani.
dekı ya fılancanın bı aktrabaası varmıs ellerını yıkamıomus falan de bole anladınmı bıde bole ıma et anlamıosa dırek sole nolcakkıO kadar çok ima ettim anlattım,hatta anlattım az önce sizede açıkça söyledim sen yıka ellerini biz öyle girelim dedim tuvalete..Öyleyken bile yıkamadan direk çıktı mutfağa gitti orada bana göstermelik suya tuttu sadece elini.Nasıl söyliyim ben şimdi ne diyeyim?
dekı ya fılancanın bı aktrabaası varmıs ellerını yıkamıomus falan de bole anladınmı bıde bole ıma et anlamıosa dırek sole nolcakkıO kadar çok ima ettim anlattım,hatta anlattım az önce sizede açıkça söyledim sen yıka ellerini biz öyle girelim dedim tuvalete..Öyleyken bile yıkamadan direk çıktı mutfağa gitti orada bana göstermelik suya tuttu sadece elini.Nasıl söyliyim ben şimdi ne diyeyim?
dekı ya fılancanın bı aktrabaası varmıs ellerını yıkamıomus falan de bole anladınmı bıde bole ıma et anlamıosa dırek sole nolcakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?