- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Beybisi123
-
size taktigi altin bilezikler sahte olabilirmi
yada yerine koyduklari ve size gosterdikleri bilezikler sahte olabilirmi ?
kaynananiz bir dalavere ceviriyor hayir olsun insaalah
Size sormadan nasıl alıyorlar ?
Eşinizle bi yaygara koparın bilezikleri ve tüm altınları getirim diye. Getirmezlerse de polise şikayet edeceğiz dizi hırsız misiniz deyin .
Eşinizle cikin konuşun iste. Getirin altınlarımızı desin esiniz sert bir dille. Kime sordunuz da bozduruyorsunuz falan diye sert çıkışın .Keşke yapabilsem bunu inanin durumum olsaydı beş dakika durmazdım çıkar giderdim. Zaten diğer altınları geri vermedim mevkittien sonra. Ama önemli olan bilezikler onlarda nerede nereye gitti bilmiyoruz
Eşinizle cikin konuşun iste. Getirin altınlarımızı desin esiniz sert bir dille. Kime sordunuz da bozduruyorsunuz falan diye sert çıkışın .
Sessiz kalmayın.
Bende kızdim kayinvalidenize.Yaptigi çok çirkin.Akli sıra,üzerine yatıyor altınların.Biz size güvenip verdik,bozdurulacaks,yalnız biz bozdururduk diyin.Araya mesafe koyun.orada yiyip,icmeyin.
Kv niz sahte bilezikler alıp gerçek bileziklerle yer değiştirmiş, siz ısrarla isteyince tutuşmuş gibi geldi. Sizin olan altını, size geri vermek için bu kadar numara çevirmesi ilginç gerçekten.
Bu ne ya çoçukmu kandırıyyorlar tavrınızı koyunnn
Sizde sanki bana gelicek paramdan veririm bak altınların duruyor dediğinde sakinleşmişsiniz davetiye çıkartmışsınız gibi direk eşime söylemeliyim ben ondan gizli iş yapmam madem altınların bozulmasını istemiyorsunnn ozaman paran gelince yaparsın dicektiniz ..
Alırkende tabi alabilirseniz bir daha sana güvenmicem mevlidimde bile kendi altınımı takamadım de.
Mevlitte çekilen fotoğrafları gözüne sokarak elim kolun bomboş ya çoçuğuma anı kalıcaktı bunlar de.
Birde söyle yani sus pus durma tepene çıkıp azarlamasın seni anne sen bunları kullandınmı de
Kv ısrarla vermiyor yalnız bilezikleri
Kendi tasarrufunda gibi kullanmak istiyor heralde,sürekli orda yemek çok saçma değil mi ya,yapın eve alışveriş ne varsa onu yiyin. Bu kadar zamandır burda yiyorsunuz yok size altın filan derlerse de şaşırmayın bence.
Dimi bencede artık mesela koymalıyım zaten dün hiç çıkmadım... yüzünü görmek istemiyorum
Bu tabiri kullanmayı sevmiyorum ama yaptığı resmen çingenelik yahu. Bu ne böyle. İnsan çocuğunun parasını nasıl harcayabilir. Ne kadar pişkin,düşüncesiz insanlar var. Allah korusun gerçekten.
Bir kaç gün içerisinde ses çıkmazsa çok sert bir şekilde tepkimi koyardım ben. Hatta eşime bile koyardım, harcadılarsa harcadım desinler salak yerine koymanın ne anlamı var derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?