Kayinvalidem ve altınlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bisey anlamadım bilezikler satıldı mi satılmadı mi var mı yok mu sizden habersiz satıldı ise kıyameti koparırdım valla.

o ne öyle yahu bir var diyor bir yok diyor çocuk kandırır gibi.. nasıl sizden izinsiz bozdurur ..

Ama sizinde sucunuz bu devirde anaya babaya bile güven olmuyor malesef. Hem belki onunda evine hırsız girecek.
Biz gittik kasa kiraladık bankada seneligi 300₺ ama olsun kafamız rahat.

Gelmez o altinlar .
Bi dügun var bikere takicam geri getiricem anne senin olsun .Para gelecekmis ya zaten diye safa yatin .
Bilezikleri taktıgınız gibi tüyün vınnnnnnn.

Cocuk kandiriyor sanki. Yalan üstüne yalan konusunca batar iste böyle kayinvaliden.
Ne olursa olsun altinlarinizi alin kendi evinizde saklayin. En azindan nerede oldugunu bilirsiniz!
Cocuksunuz sanki de sizi oradan oraya gönderiyor. Okurken bile cok sinirlendim.

O bilezikler gitmiş bence. Ortami yumuşatarak söyleyecektir. Bileziğin grami bu seviyelerde iken alması da zor.

Son düzenleme:
Dalavereci kaynana. O degilde kadın sana gostermis bak burda dıye alsaydın elinden . Eşinde sende kusura bakmada çok safsınız

Valla bastan beri kusura bakma ama aptallik etmissin ilk basta kv nin evine koycagina bankaya koysaydin ya 2.cisi madem seni kv cagirip altinlari gostermis o gun kocani cagirip o altinlari alsaydin ya bence o sana onlari vermez artik ya kocanla yada kendin tek gidip kv nin agzina sicacaksin evini yikacaksin mahalleye duyuracaksin sesini bak cikarip nasil veriyorlar eger disini gostermessen sana asla vermezler benden soylemesi

o size gosterilen bilezikler sahteydi diyecegim ama ertesi gun mevlutte neden veremedi bilezikleri? Acaba sahteligi anlasilir diye korkusundan mi veremedide bi dunya yalan uydurdu? Bence bu aksam esiniz gelince tum aile toplanip konusma yapin. Altınlarımi ver diye tutturmayin,altinlara ne oldu deyin.. nereye harcandi ve bundan niye bizim haberjmiz yok deyin.. onlarin ihtiyaci varda sizin yok mu? Ayrica esiniz cok mu para harciyorki kvniz size oglum harcamasin diye oyle soyledim dedi.. ve siz de durumu kabullnerek birsey soylemediniz..

İsin ozeti altinlara ne oldu diye sorun.altinlarimi ver derseniz yine bir suru yalan ile karsilacaksiniz haberiniz olsun..

Valla baştan hatalısın eve hırsız giriyorsa bankaya kasaya koysaydınız kadın üstüne yatacak bu gün yarın diye oyalıyor başına iş gelmeden alın ellerinden yoksa üstüne bir bardak su içersiniz

Ne münasebet susmayin zorla arsizlikla gerekirse isteyin altinlarinizi. Gerekirse rezillik cikaririz dava acsaniz sizin hakkınız olduğu için alıyorsunuz altınları video resim falan varsa o derece sizin hakkınız yani .isteyin altinlarinizi ve mesafe koyun aranıza Eşinizde görmüş oldu bu sayede yüzlerini eşinizle aranızı iyi tutup bunlara karşı uzaklaşmaya çalışın .belliki kV kendini akıllı sanıyor ve esinizden çekiniyor söyleyin göster göstere milletin içinde isteyin altinlarinizi .ne terbiyesiz insanlar var ya

Duyurun kpnize falan ya susmayin burda oturduğum yerde ben sinir oldum siz ne kadar masum duruyorsunuz böyle .kavga çıkarın yıkın ortalığı demiyorum ama kvnizin cekindigi kişiler durumlar kimse Duyurun bilsin herkes .isteyin altinlarinizi tehdit edin gerekirse alttan masum masum :) o 1 arsizsa siz 10 arsiz olun o kV ile anca basedilir çünkü

Altınlar gitmiş bence durmuyorlar yerinde. Yok teyzende şurda burda diye oyalamaya çalışıyor, eşinizle kpde evdeyken gidin ve sert olun, vermezseniz polis çağırıcaz diyin. Çünkü bugün de başka bir yalan bulur.
Hayır yani kvye göre altınlar dünya turuna çıkmış, bir onda bir bunda

Sordum sormaz miyim kaç kere sordum oyalayıp duruyor yarın anlatıcam, yarın oluyor anlaticam hep anlatıyor. Ve benim sabrım kalmadı. Ben konuşsam artık normal konuşmayacağım. Aynı apartmanda oturmasak yüz kere ağzıma geleni söyleyerek konuşmuştum.

Kuyumcuların altın alış ve satış fiyatlarına bakarsanız makas çok yüksek . altınların ızı alın ama bozmayinn zarar edersiniz.o Tv'de gördugunuz rakamlara satamazsiniz

kuyumcular altın almıyorlar. biz piyasa fiyatının altına tanıdık kuyumcudan bozdurduk. araba alacağımız için çeyrek altını bile almak istemediler.

neyse konunuz için Allah yardımcınız olsun

Burnuma hic iyi koku gelmiyo kaynvalidenz altinlarla bi is ceviriyo bi an evvel alin tum altinlarnzi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…