evet ben eleştirilmesini istemiyorum.. beni anlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
evet ben eleştirilmesini istemiyorum.. beni anlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
gene kk kadınları olayı çoook farklı yere taşımış.
ya hu kızcağız kayınvalidemi nası ikna ederim derdinde..
ne alaka utanmasıyla..
onu çok svediğinide söylemiş..
bende olsam rahatsız olurdum,endişe ederdim,ama onun sağlığı için..
yoksa kime ne kayınvalidenin kılığından kıyafetinden..
cnmn ne yap ne et ikna et kayınvalideni..
ama düğünden önce ama düğünden sonra..
muhakkak yaptırsın dişlerini..
daha gencecik kadın bu yaşta dişsiz dolaşmanın anlamı ne..
hem zamanla damaklar düzleşiyor ve takma dişi bile kabul etmiyor..
anladığım kadarıyla kayınvalideniz biraz paspal..kendine çok özen göstermiyor..
şirinlikle onu kırmadan halledebilirsiniz..
evet yani bazı arkadaşlar olayı öyle yerlere taşımışki okurken hayret ettim.
olay maddiyat değil diş etleri zaten düzeldi çok bakım yaptık dişçi çok erken düzeldiğini söyledi hatta maşallah dedi. ama o ben takamam diyor böyle de alıştım napaym dişi diyor böyle idare ederim diyor. takma dişleri denemedi bile daha. ben de bi denesin olmazsa tamam o zaman diyorum. implant olayına gelince o daha pahalı olduğu için şu anda olmuyor.
insanın dış görünüşü herşey demek değildir ama çok şey demektir. ben şıklık derken modayı takip eden pahalı pahalı kıyafetler alan bir anlayışı kastetmedim. kıyafetteki uyumu kastettim. bir insanla ilk tanışmada dış görünüş önemli bir faktör oluyor. benim ailem de ilk kez görecek ve sayılı dakikalar görecek o akşam.içini anlamaları uzun süreç ister bu uzun sürece kadar dış görünüş etkili olacak diye düşünüyorum. iç güzelliğinden şüphem yok zaten. ayrıca kendisi de çok güzel bir kadın ama bakımlı değil işte.
kaldıki o daha 43 yaşında. ALLAH aşkına amaaan ne olacak demek ne kadar doğru. 43 yaştan bahsediyorum 60 yaşında olsa hadi neyse. dşsiz olmak onun da moralini çökertiyor ama perdeliyor gencecik kadın imlkan da varken neden yaşlı gibi dursunki. neden ailemn yanında öyle hissedip üzülsün ki.
neyse.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?