Kayinvalidem ve eşim

kayınvalıden oruclu degıl bırde buna ragmen sızı ıftaradamı davet edıyor hem edıyor hemde 6 da yemek mı yıyor
Evet değil. Ben gittiğimde yemeğini yemisti. Biz asagida yeriz demis eşim ondan yemiş yemeğini öyle Söyledi bana.onun için önemli olan sonuç eşim yanına gitti sonuç da gerisi önemsiz orda oruçlu bi şekilde beklemis eşini evde bırakmış umursamaz ha bi de k.v nun bi oğlu daha var işi gücü yok bekar ama onu cagirmaz

kv oruçlu değil yinede iftara çağırıyo, iftar vakti gelmeden yemeğini yiyo ayrıca burası hastane odası saçmalık üstüne saçmalık
Yok oruç deil oruç olsa yine kizmam belli ki tek iftar yapmak istemiyor derim. o sadece cani sıkılmasin diye yapıyor bunlari.benim anlayışlı olduğumu eşimin de hemen gidecegini biliyor. Diğer oglu evde boş oruç da deil ama o cagrilmiyor. Heo bi saçmalık dediğin gibi ama ben desem olay çıkar

hastanede iftar açma fikri okadar saçma geldiki neyin kafasındalar acaba dedim..hani şu olur : oğlum sıkılıyorum bi ara uğrayı verin denir..ziyaret saatinde gidilir biraz durulur, kafe benzeri biyer varsa azcık kafa dağıtılır..iftar nedir ya

Kocana istediğin bişeyi yaptırmadan önce 88 defa El Halim ismi şerifini zikret. Allah'ın 99 isminden biri.

Ya bide aslında erkekleri idare etmek çok kolay da işte biz kadınlar beceremiyoruz. Biraz onları şımartmak, sen iyisin, hoşsun, ayy kocacım sen olmasan ne yapardım, ya bak sen bunu ne iyi düşündün ben kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, ben bunu yapamadım sen beceriklisin bi el atarmısın, akıllı kocam vs vs. Bir de tabi biraz dişiliğini kullanmakta olay. Hani işte anladınız :) :) :) Biz kadınlar erkeklerden daha zeki varlıklarız, erkeklerin beyni dümdüz çalışır ve idaresi gerçekten kolay. Yemek yap, arada ona özel pasta kek yap, şımartt, egosunu şişir bir de şöyle ona süslen bir iki Yani bunlara da banamısın demeyen erkek varsa bence oda senin şanssızlığındır... :)

Çok saçma ama annesi söz konusu olunca saçma gelmiyor. Ziyarete zaten gidiyoruz ara ara yine giderdik ama jv direk iftara çağırdı şaka gibi deil mi

tamam bi de böyle denerim:) çok içten çok güzel yazmissin sagol.dedigin gibi bazı şeyler kolay aslında ama.kv bazen hayatimi öyle kusatiyorki hersey imkansız gibi geliyor

hatırladığım kadarıyla kayınvaliden manyaktı. eşin de umursamazdı. inşallah ibraz düzelir sorunlarınız çok zor bu işler

hatırladığım kadarıyla kayınvaliden manyaktı. eşin de umursamazdı. inşallah ibraz düzelir sorunlarınız çok zor bu işler
K.v yi burdaki konularda çok anlattım oğluna düşkün ısrarcı dediğim olsun diyen bi tip eşim desen anneci annesu ne derse kanun hükmünde

belki de doğrusu budur anne böyle yapma v.s demek ama bu durumda da şikayet eder mi bilemem ama denemek lazım
tmm ıste demek ıstedıgım sende kayınvalıden gıbı davran. kocanın yanında annecım de annecım de :) arkanı don geberısece de :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…