Zaten hastane odasinda 2 bucuktan 8 bucağa beklemek ne demek ya.bu adamlar ne ana kuzusu.ama sorunu tartisarak çözmeyin suyuna gidin.benim esimde evlendikten kısa bi süre böyleydi.anlattım anlamadı. Ben de sustum seninle 3. Kişiler yuzunden tartismayacagim dedim. Onlar mutlu biz mutsuz dedim günlerce ne küs ne barışık o yokmuş gibi davrandim. Ama hic tartismadim.bazen kendinden sogutma beni ben senin ailene senin icin katlaniyorum sen benim aileme benim için. Kendinde sogutursan birlikte olmak için bi sebep kalmaz ailene de katlamak zorumda kalmam.diyordum.ama ben nisankiyken ben mutsuz olusam durmam mutlu olursam ölümüne. diyordum.çok garanti vermedim.bosanalim deyip durmadim da.erkeklere Blöf gibi geliyor bu.umarım eşiniz enkisa zamanda sizin kim olduğunuzu hatirlar.Hem gitmek istemiyorum hem yiyici damgası yiyorumevde dört dörtlük yemek yapan bi insanim ben tekluf ettim sanki hastanede yemek yiyelim diye
Ben iyilik ektim uyum ektim ama her seferinde suistimal edildi iyi niyetim aynı uyumu eşimden görmedim maalesef k.validem benim uyumumu zayıflık olarak gördü nasılsa her dedigimizi yapiyor diye hep fazlasını istedi özet olarak ben yiprandimKayınvalidemle 3 yıl aynı evde yaşadım. Anlaşabilmemiz de en büyük neden birbirimizi sevmek için hiç zorlamadık, sadece saygı duyduk birbirimize. Ne ben onun özeline girdim ne o benim. O bana gerçek anlamda büyüklüğünü yaptı bende ona küçüklüğümden ötürü saygıda kusur etmedim. Onun'da hataları var benimde, hatalarımızı benimsemeyi öğrendik. Beni sever ama öyle yana yakıla değil, keza ben de aynen. Ama saygımız çok büyük, Allah razı olsun O'ndan bana annelik yaptı hala da ayrı şehirlerdeyiz ve yapmaya devam ediyor.
Eşim annesini çok sever ama her dediğini yapayım, o ne derse o olsun hiç yapmadı. Aksine annesinin dediklerini hep zıtlar. Yani annesini küçümsemek değil, kafa yapıları çook farklı, kayınvalidemin isteklerine ben uyardım ama eşim bildiğini okurdu. Ben de eşimle aynı fikirde bile olsam kadını kırmamak adına istediğini yapardım. Eşim annesine karşı hatalı davranınca ben aracı olurum. Eşim biraz sivri dilli, kaynanamı kırınca kadın üzülürdü ben de onla oturur ağlardım düşünün :) Nazar değmesin inşAllah.
Yani ne bileyim insan hep karşı tarafta hata aramamalı. Bazen bizde de çok büyük hatalar oluyor. Ben sıkça hata yapan biriyim ama büyük ama küçük. Kendimizi onarmadığımız sürece karşı tarafı onarmamız çok zor. O yüzden önce biz ne ektik ne biçtik diye müzakere etmemiz lazım kendi beynimizde. Bazen karşı taraf çok sivri löşeleri olan biri olabiliyor ama tatlı dil yılan olayı işte
Bende biraz geç gitmeyi teklif ettim çünkü oruç direncimi düşürüyor hava çok sıcak oda küçük zaten. Ben karşımdaki insanlardan anlayış ve saygı bekliyorum ama yok olmuyorZaten hastane odasinda 2 bucuktan 8 bucağa beklemek ne demek ya.bu adamlar ne ana kuzusu.ama sorunu tartisarak çözmeyin suyuna gidin.benim esimde evlendikten kısa bi süre böyleydi.anlattım anlamadı. Ben de sustum seninle 3. Kişiler yuzunden tartismayacagim dedim. Onlar mutlu biz mutsuz dedim günlerce ne küs ne barışık o yokmuş gibi davrandim. Ama hic tartismadim.bazen kendinden sogutma beni ben senin ailene senin icin katlaniyorum sen benim aileme benim için. Kendinde sogutursan birlikte olmak için bi sebep kalmaz ailene de katlamak zorumda kalmam.diyordum.ama ben nisankiyken ben mutsuz olusam durmam mutlu olursam ölümüne. diyordum.çok garanti vermedim.bosanalim deyip durmadim da.erkeklere Blöf gibi geliyor bu.umarım eşiniz enkisa zamanda sizin kim olduğunuzu hatirlar.
Gitmem demedim biraz geç gitmek istedim niyetli olduğum için ayriyeten daha bi gün önce annesi babasi hep beraberdikben bu kadar büyütmez giderdim.
ne olacak yani fazla zaman geçirseniz?
Evet değişmiyorlar eşim bitse k.v başlıyor yeterince huylarina gittim yine giderim ama eşim ayni öz veriyi göstermiyor bende kendimi salak gibi hissediyorum böyle oluncabılıyorsun sen bu aıleyı
hatta sen degıl bızde bılıyoruz
huyuna gıtmekten ya da basıp gıtmekten daha baska secenegın yok malesef ınsanlar degısmıyor
sonuç ne oldu gittin mi kaçta gittin gittiğinde naptınız hastane odasında nasıl iftar yapılır o hastane nasıl bir hastanedir..anlatsana biraz?Gitmem demedim biraz geç gitmek istedim niyetli olduğum için ayriyeten daha bi gün önce annesi babasi hep beraberdik
ben de merak ediyorumsonuç ne oldu gittin mi kaçta gittin gittiğinde naptınız hastane odasında nasıl iftar yapılır o hastane nasıl bir hastanedir..anlatsana biraz?
Eşim saat üç gibi gitti saat alti gibi beni aradi yedi gibi de ben gittim. Hasta zaten ağır gözünü açamiyor. Odanin içi cihaz dolu ben odada yemek yemek istemediğimi evde söylemiştim eşime .onlar israrla odada yemek istiyorlar k.v aşağı inemedigi için. Kv zaten saat altida refakatçi yemeğini yemiş aslında yemezdim beklerdim ama ali aşağıda yeriz diyince ben yedim dedi.biz iftara yakın kafeteryaya indik yemeklerimizi söyledik eşim halen yemekleri yukarı cikaramazmiyiz diyo bende olmaz dedim daracik odada nasil yiycez hem güvenliklerde hemsirelerde istemez dedim. bu nasıl mantık anlamadım hastaya kokar hem hemşireler ne der.k.v cidden tuhaf eşim ondan beter.biz tatli yerken k.v indi aşağı çay falan içtik sonra tekrar idaya çıkıp kahve içtik saat on bucuk gibi çıktık. Eşim bana iyiki geç geldin burda vakit geçmiyor diyor kendi de oruç kafayla yorulmuş orda ama napıyım annen sıkılıyor diyor. Bütün pazarumiz böyle gecti iştesonuç ne oldu gittin mi kaçta gittin gittiğinde naptınız hastane odasında nasıl iftar yapılır o hastane nasıl bir hastanedir..anlatsana biraz?
yalnız bir konuda çok şanslısınız,kayınbabanızın yanında kayınvalideniz kalıyor benim dedem 3 ay yattı babaannem ne münasebet gelecek vallahi annem babam halam ve eniştem öldüler resmen..3 kardeş daha vardı ama yoktular..ve bu insanlar çalışıyor geceleri gündüzleri kalmamıştı..babaannemde binde bir gidip annemi çağırıp bana yemek hazırla diyordu..düşünün artık hastanede ne hazırlayacaksa..yine de biraz doluda bakmaya çalışın olur muEşim saat üç gibi gitti saat alti gibi beni aradi yedi gibi de ben gittim. Hasta zaten ağır gözünü açamiyor. Odanin içi cihaz dolu ben odada yemek yemek istemediğimi evde söylemiştim eşime .onlar israrla odada yemek istiyorlar k.v aşağı inemedigi için. Kv zaten saat altida refakatçi yemeğini yemiş aslında yemezdim beklerdim ama ali aşağıda yeriz diyince ben yedim dedi.biz iftara yakın kafeteryaya indik yemeklerimizi söyledik eşim halen yemekleri yukarı cikaramazmiyiz diyo bende olmaz dedim daracik odada nasil yiycez hem güvenliklerde hemsirelerde istemez dedim. bu nasıl mantık anlamadım hastaya kokar hem hemşireler ne der.k.v cidden tuhaf eşim ondan beter.biz tatli yerken k.v indi aşağı çay falan içtik sonra tekrar idaya çıkıp kahve içtik saat on bucuk gibi çıktık. Eşim bana iyiki geç geldin burda vakit geçmiyor diyor kendi de oruç kafayla yorulmuş orda ama napıyım annen sıkılıyor diyor. Bütün pazarumiz böyle gecti işte
Yatan kv nin annesi kayinpederim deil.ama dediğin doğru beterin beteri var sükretmek lazım. Ben sinsi hareketlerden nefret ediyorum k.v kendini melek ilan edip istediğini yapıyoryalnız bir konuda çok şanslısınız,kayınbabanızın yanında kayınvalideniz kalıyor benim dedem 3 ay yattı babaannem ne münasebet gelecek vallahi annem babam halam ve eniştem öldüler resmen..3 kardeş daha vardı ama yoktular..ve bu insanlar çalışıyor geceleri gündüzleri kalmamıştı..babaannemde binde bir gidip annemi çağırıp bana yemek hazırla diyordu..düşünün artık hastanede ne hazırlayacaksa..yine de biraz doluda bakmaya çalışın olur mu
ay pardon ben karıştırdım..Yatan kv nin annesi kayinpederim deil.ama dediğin doğru beterin beteri var sükretmek lazım. Ben sinsi hareketlerden nefret ediyorum k.v kendini melek ilan edip istediğini yapıyor
Bazı şeyleri doğrudan söylemek yerine böyle bi üslup kullanmak daha iyi aslında.ben o an ben geç giderim dedim hos diğer türlü söylesem yine sözüm dinlenmezdi k.v ne derse oSizin yerinizde olsam ,hastanın başında kalabalık olmayalım,rahatsız etmeyelim iftara 1-2 saat kala geliriz/gideriz derdim,eşime ve kayınvalideme. Madem kayınvalideniz alttan alta yapiyor yapacağını ,sizinde hep akıllica bir bahaneniz olsun. Yalanda değil yani,hastane odasında o kadar insan saatlerce ne yapacakmış anlamadım.
Ya bilmiyorum benim için riskli okur kv büsbütün sarar banaO zaman bence kayınvalideni bunalt biraz. Habire git, çağırsın çağırmasın git. Geç vakte kadar takıl, eşine kayınvalideni çok sevdiğini söyle sürekli ondan bahset hadi annene gidelim de. Kayınvalidenin çok iyi biri olduğunu, hatta eşine bazı durumlarda annesine haksızlık ettiğini falan söyle. Yani kayınvalideni eşine karşı savun. O bile annesini kıskancak, kayınvaliden de senden bıkçak. Gel demeye korkacak.
Bak bu da bi taktiktir ve %85 işe yarar. Sadece bu süreçte biraz rol yapman ve sabretmen gerekli.
kayınvalıden oruclu degıl bırde buna ragmen sızı ıftaradamı davet edıyor hem edıyor hemde 6 da yemek mı yıyorEşim saat üç gibi gitti saat alti gibi beni aradi yedi gibi de ben gittim. Hasta zaten ağır gözünü açamiyor. Odanin içi cihaz dolu ben odada yemek yemek istemediğimi evde söylemiştim eşime .onlar israrla odada yemek istiyorlar k.v aşağı inemedigi için. Kv zaten saat altida refakatçi yemeğini yemiş aslında yemezdim beklerdim ama ali aşağıda yeriz diyince ben yedim dedi.biz iftara yakın kafeteryaya indik yemeklerimizi söyledik eşim halen yemekleri yukarı cikaramazmiyiz diyo bende olmaz dedim daracik odada nasil yiycez hem güvenliklerde hemsirelerde istemez dedim. bu nasıl mantık anlamadım hastaya kokar hem hemşireler ne der.k.v cidden tuhaf eşim ondan beter.biz tatli yerken k.v indi aşağı çay falan içtik sonra tekrar idaya çıkıp kahve içtik saat on bucuk gibi çıktık. Eşim bana iyiki geç geldin burda vakit geçmiyor diyor kendi de oruç kafayla yorulmuş orda ama napıyım annen sıkılıyor diyor. Bütün pazarumiz böyle gecti işte
kv oruçlu değil yinede iftara çağırıyo, iftar vakti gelmeden yemeğini yiyo ayrıca burası hastane odası saçmalık üstüne saçmalıkEşim saat üç gibi gitti saat alti gibi beni aradi yedi gibi de ben gittim. Hasta zaten ağır gözünü açamiyor. Odanin içi cihaz dolu ben odada yemek yemek istemediğimi evde söylemiştim eşime .onlar israrla odada yemek istiyorlar k.v aşağı inemedigi için. Kv zaten saat altida refakatçi yemeğini yemiş aslında yemezdim beklerdim ama ali aşağıda yeriz diyince ben yedim dedi.biz iftara yakın kafeteryaya indik yemeklerimizi söyledik eşim halen yemekleri yukarı cikaramazmiyiz diyo bende olmaz dedim daracik odada nasil yiycez hem güvenliklerde hemsirelerde istemez dedim. bu nasıl mantık anlamadım hastaya kokar hem hemşireler ne der.k.v cidden tuhaf eşim ondan beter.biz tatli yerken k.v indi aşağı çay falan içtik sonra tekrar idaya çıkıp kahve içtik saat on bucuk gibi çıktık. Eşim bana iyiki geç geldin burda vakit geçmiyor diyor kendi de oruç kafayla yorulmuş orda ama napıyım annen sıkılıyor diyor. Bütün pazarumiz böyle gecti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?