Ben de kötü olmamak için çabladim hep ama her seferinde k.v üste çıktı eşim de hep annesinin tarafinda ona toz kondurmayan biri olduğu için olan bana oluyorzor okudum :=)
papaz olmadan dıye bişi yok. açıkça söyleyeceksın eşine
o da annesine işiniz oldugunu falan söyleyecek. sen eger kayınvalıdene söylersen kötü olursun, ara bozan olursun.
çünkü senın k. valıde alttan alttan işleri halleden biri, eşin devreye gırecek hemen
Aslina bakarsan benim böyle bi takintim yok ama eşim okatlari bu noktaya getirdi hep o isteksizdi hep o beni zor durumda bıraktıevlenince neden birbirinin ailesine,akrabasına gitmek bu kadar sorun oluyor ki?
Onu bir anlasam önce ben..
işte eşinde bıtıyor her seyBen de kötü olmamak için çabladim hep ama her seferinde k.v üste çıktı eşim de hep annesinin tarafinda ona toz kondurmayan biri olduğu için olan bana oluyor
Bende isterdim o an senin yaptığın hareketi hatta içimden geçti ama yapsam eşim burnumdan getirir büyük olay yaratırSizde eşinizi tekrar aradığında telefona niye seslenmediniz ' anne az önce konuştuk ya biz evde oluruz demiştim sana anlamadın galiba eşimi tekrar arıyorsun' diye gülerek söyleseydiniz
Benim kendini uyanık zanneden kaynana da öle yapıyordu beni arayıp söylüyordu benden olumlu cevap bulamazsa eşimi arıyordu bende aynen dediğim gibi yaptım bi kere eşimi dışarıda zannediyor evdeydi bu aradı ben olmaz dedim hemen peşinden eşimi aradı aldım eşimin elinden telefonu ben sana az önce cevabımi söyledim şimdi oğlunu arayınca ayrı mı olacak dedim sesi kesildi bi daha yapamadı
Eşime de dedim bana istemediğim hiç bişeyi yaptıramaz ister seni arasın ister başkasını
Bi daga olmadı sonra
haklisin yanlış anlamış olabilir ama gecen hafta hastaneye gittiğimde soguk soğuk terledim çok bunaldim açıkçası bu sefer uzun bi ziyaret istemedimEşinize de açıkça söyleyeceksiniz ilk konuşmada
Şimdiden gitmeyelim oda küçük havasız; hastaya da yazık başında bunca kişi
6 gibi gideriz iftara yakın saatleri de sohbetle geçiririz diye
Ben de eşinizin yerinde olsam 8.30'da gidip 9.30 da geleceksiniz anlardım
Kelimelerden tasarruf etmeyin uzun uzun derdinizi anlatın ki karşıdaki anlasın; erkekler imadan vs anlamaz
Evet, her adam tolere etmez.Bende isterdim o an senin yaptığın hareketi hatta içimden geçti ama yapsam eşim burnumdan getirir büyük olay yaratır
eşim de benim kadar uyumlu olsa göz ardi ederdim ama hep bana zorluk çıkarır hersey bi yana daha dün beraberdikHergün gitmiyorsunuz sonuçta. .
iftara davet etmiş gidin ailecek yiyin..
can sıkmayın. .
Eşim heo annesinden yana olur zaten kayinvalidemin rahatlığı burdan geliyorişte eşinde bıtıyor her sey
o yuzden işin zor.
eşinin iki tarafı da düşünmesı lazım
tek tarafı düşünüyor.
eşim de benim kadar uyumlu olsa göz ardi ederdim ama hep bana zorluk çıkarır hersey bi yana daha dün beraberdik
Sen sonra gitseydin olurdu bence. Aman ya evlilikte huzur arıyorsan bazı şeyleri görmezden geleceksin.
Hiç bişey demedimki kavga çıkmasın diye ses çıkarmadım. O erkenden gitti sen sonra gel dedi hastaneyeDaha dün ordaydık artık başbaşa kalalım deyince ne diyor?
Ben hep alttan aldım zaten aman kavga çıkmasın huzur bozulmasın dedim ama eşim de k.v de tepeme cikti. İşin tadi benim açımdan kaçtıKatiliyorum ama sinir nerede? Hep alttan alarak yol alti edilmek ve bazi seyleri gormezdem gelmek arasindaki olcuyu tutturmak cok zor
Çünkü bazı akrabalar kendilerinievlenince neden birbirinin ailesine,akrabasına gitmek bu kadar sorun oluyor ki?
Onu bir anlasam önce ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?