Kayinvalidem ve eşim

9 ay erken bi süre daha çok yeni belki senin durumun olumlu yönde ilerler herkesinki kötü olacak diye bisey yok.biz de çok aşıktik çok bekledik birbirimizi ama erkek bazı şeyleri ayird edemiyorsa annede olaylarin içindeyse sorunlar başlıyor sen anlatsanda olmuyor anneye düşkün olmayan adam tam tersi oluyor

hastane odasına iftaramı davet ediyo lokantamı orası, hasta rahatsız olmuyomu
Evet daracık bi hastane odasi içeri cihaz dolu hasta ağır çok da kendinde değil asagida cafe var ordan yemek çıkartıp üç kişi yemek yiyecekmisiz annesinin cani sıkılıyormus gittim ama odada yemek istemedim aşağıya indik yani maksat kaynanamin gönlü olsun

optimum seviyede davranmayi çok istedim ama hep k.v bozdu bazi seylerin kontrolu elimden çıktı gitmedim geldi mesela
Sen gitmedigin halde hala gelmeye devam mi ediyor?ne kadar zamandir oyle peki?benimki bakti benden is cikmiyor ayagini kestiydi

Sen gitmedigin halde hala gelmeye devam mi ediyor?ne kadar zamandir oyle peki?benimki bakti benden is cikmiyor ayagini kestiydi
Evet devam ediyor hatta bi ara eşim annnemle görüşmek istemedi bende senin aileni görmek bi yere gitmek istemiyorum dedim ama yine geldi

benim
çok geçerli nedenlerim var kendimce.
öğretmenim.atanmam ya da çalışmam lazım. eşim ister gibi gözüküyor ama istemiyor.ailesi de aynı şekilde.ben evlenmek istemiyodum.ama garanti verdiler sorun çıkarmıcaz diye.tabi öyle olmadı evlendikten sonra.hep psikolojik baskı !
ikincisi şiddet var. bi kere de olmadı.üçüncüde ben de karşılık verince beyefendinin gururu zedelenmiş.kaldıramamış !
aynı zamanda aile düşkünü.onlar ne derse o.karaktersiz yani.evin içinde yaşanan ne varsa annesi gelir anlatırdı bana.ben bile anlatmazdım anneme.
aman hiç gerek yok ya.ben sildim attım onu hayatımdan.
senin durumun kurtulabilir vaziyette.bizde saygı yoktu.o da sevgiyi bitirdi.
yani böyle koca olunca kadın fedakar olmak zorunda.zamanla yola geliyorlar ama işte o zaman yüzyılları bulabiliyor.
allah sabır versin.allah yol göstersin

Yiyici gibi gitmeyiz zaten disardan yemek yaptırır yemekleri biz götürürüz deseydiniz.son dk gidersiniz yemekler sogumasin diye.

herkes esının aılesıne toz kondurmamasından sıkayetcı . Yanlıs anlamayın bı benzerıde bende var bızımkıde haklısın der ama hakkımı aramaz onlara karsı . evlılık oncesı yasadım bende bole sorunları hemde kayınvalıdem olmadıgı halde. halaları teyzelerı saolsun surahı hanımı aratmadılar bana. hıcbır zaman onlarla aynı konuma getırmedım konuyu ve zamanla sunu ogrendım . Edepsızle edepsız olmak yerıne onun gıbı yapacaksın kı cıldırsın . sımdı kafam o kadar rahatkı anlatamam. Bana nasıl davranıyolarsa aynı sekılde davranıyorum . zamanında adamın basının etını yedım hepsı ters teptı ve benım hatammıs gıbı yansıtmaya calıstı cunku. Sımdı de Esııme de dırdır etmek yerıne sakın sakın anlatıyorum onların yaptıgı gıbı ıyı nıyetlıymıs gıbı alttan alttan ıslıyorum..

Evet devam ediyor hatta bi ara eşim annnemle görüşmek istemedi bende senin aileni görmek bi yere gitmek istemiyorum dedim ama yine geldi
bakın bir de şöle deneseniz
ben mesela eşime anlatıyordum ama hep gözden düştüm
ve sonra bir karar aldım kaynanamla ilgili olan konuları ya da bir başka sı ile ilgili konuları eşime yansıtmayacagım sorunu kiminle yaşıyorsam onu muhatap alacagım dedım
ve oyle yapıyorum hoşuma gıtmeyen bıse oldugunda dırek arıyorum kaynanamı kendısıne soyluyorum
esıme hıc bıse caktırmıyorum
ama benım kaynana da bılouyor kendı haksız oldugunu sıkıyorsa kendın anlat oğluna hadı beni şikayet et bakalım diyorum edemıyor artık
ne anlatacak ki anlatamıyor haksız oldugu için
böle yaptım rahatladım valla tavsıye ederım
hem daha iyi olduk biliyor musun benımkıne saygı yaramıyormus lafları sayıp cemkırınce sımdı benı daha cok sevıyor

Amin çok sağol. Bu arada şiddet varsa bi evlilikte devam etmek kendine haksızlık olur ne güzel bi mesleğin var bakarsın yoluna kendini değersizlestirmenin bi anlamı yok ben hep bunun yüzünden kendimi çok üzdüm verdiklerimin karşılığını alamadım kıymetim bilinmedi diye. yarin bi gün bi çocuğum olursa onu bile kendi istedigim gibi yetistiremem diye düşünüyorum çünkü kadin hep hayatimda olacak eşimde hep onu dinleyecek eşimle bi kırılma bi yol ayrimi yaşayacağız bunu biliyorum bi kırılma noktasinda ya bu iş bitecek yada daha düzgün biçimde devam etcez başka türlü zor artık benim için

Yiyici gibi gitmeyiz zaten disardan yemek yaptırır yemekleri biz götürürüz deseydiniz.son dk gidersiniz yemekler sogumasin diye.
Hem gitmek istemiyorum hem yiyici damgası yiyorum evde dört dörtlük yemek yapan bi insanim ben tekluf ettim sanki hastanede yemek yiyelim diye

İşin kötü yanı ben başının etini bile yiyemiyorum çünkü anne hep haklı ben bişey söylesem kötü niyetli olurum k.v çok sinsi bi de eşimin yanında beni çok seviyormus gibi davraniyor bişey yaptiracagi zaman kendini mağdur gibi gösteriyor

belki de doğrusu budur anne böyle yapma v.s demek ama bu durumda da şikayet eder mi bilemem ama denemek lazım

belki de doğrusu budur anne böyle yapma v.s demek ama bu durumda da şikayet eder mi bilemem ama denemek lazım
bence etmez ama arayıpta hanı kavga etmeyın
anne bole bole ben bunu yanlıs buldum, yada işte bu hareketıne alındım ama yanlıs mı anladım gıbılerınden konusmalar yapın
ama kaynanan esıne soylerse mınnıe benı aradı falan dıye sakın sekılde aradım ama guzle konustum bu annenle benım aramda bız konustuk hallettık deyın sakın olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…