Kayınvalidem ve ev işlerim

Bazıları seviyor anladığım kadarıyla bu ajitasyonu. Bence bu tamamen çocukların yetişmesi ile alakalo.
İnşallah bizler çocuklarımızı doğru yetiştirirz de sağlıklı aileler kurabilirler

Allah aşkına dert mi bu yapıyorsa yapsın Bırak . Yapma dersen yanlış anlayabilir nezaketen öyle söyle kafaya takılacak mesele değil

Sevgili hanımlar tek tek yanıtlamayım diye genel bir cvp vereyim istedim çok büyük bir dert değil elbette bu durum fakat yazan bir kaç arkadaş olmuş donumu falan yıkaması kafama takılan.
Yoksa benim gibi tembel ruhlu birinin arayıp bulamafığı şey bu

aman bi yolunu bul söyle gelmesin. yarardan çok zararları oluyo. hem bi yardımları iyilikleri dokunmuyo hem de rahatsız ediyolar.

şöyle bir sorun olabilir kv evinizi ve bebeği sahiplenir çok alışır anneniz geldiğinde çok karışır ona kıskanır yada siz 2 3 yaşında kreşe verirsiniz hiç beğenmez bende evde işimi başkasını karıştırmayı sevmem sizi anliyorum

Buraya konu açıyorsanız beddua, hakaret içermeyen her yoruma açık olun. Size hakaret etmedim. Sizinle ilgili olumsuz düşünen herkes haset değildir. Böyle düşünmek tabi ki insanı rahatlatır. Ama hasetlik söz konusu değil. Beğenmediğinizi görmezden gelin lütfen. Bu kadar sinirlenip takmayın kafaya. Sakin... herkes her şeyi yazabilir. Ama siz yine de yardım almayı düşünebilirsiniz.

Maşallah hep böyle devam eder inşallah . Utandiginizi ve yapmasını istemediğinizi söyleyin.

Sizde ona destek olun sorun kalmasın. Bana çocuğa hep bakmak için böyle yapıyor gibi geldi.
Hani anneanne ile paylaşmak istemiyor. Çok destek olursam benden vazgeçmez diyor kendince .

Birde uzmana danışın çocuğa sırayla anneanne bsbaanne bakarsa çocuk için bir sorun olur mu acaba duygusal psikoloji açısından . Beraber baksınlar , sırayla

Annen yıkıyormuş gibi düşün. Kadın gönüllü yapıyormuş. Sonradan başına kakmıyorsa yaptıklarını, sıkıntı yok.

Maşallah ne güzel insan imreniyor böyle. Duyunca benimkisi benden bekler böle durumda çocuğuna baktım Evi dağıttı pisletti gel topla diye kendi evinde özellikle bakar evini bırakıp hayatta gelmez anlayış laZım sizin ezilecek bir durumunuz yok bence siz çalışarak oğluna destek oluyorsunuz oda oğluna ve sana ana olarak destek oluyor olması gerektiği gibi geçim versin bol bol teşekkür edin yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…