- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Uyku düzeni değişir mi bilmiyorum ama bebeğim ben işe giderken uyuyor oluyor.Yani aynı apartmanda kv nin evini bırakıp size gelmesi saçma olmuş. Çocuğu bırakın kv ye.
Uyandıktan sonra kv geçebilir evine yani siz rahatsız olduğunuz için diyorum , kadında evinde rahat eder .yoksa aslında problem yok . Düşünceli kadınmış , evladını düşünen anne evde iş varken duramaz.Uyku düzeni değişir mi bilmiyorum ama bebeğim ben işe giderken uyuyor oluyor.
Aynı apartmanda da ne yalan söyleyim oğlumu sıcak yatağundan uyandırıp indirmek mantıklı gelmedi.
Uyku düzeni değişirse desiğiniz gibi yapabiliriz elbettw
Maşallah daim olsun. Ama anneniz ve kvniz arasında dönsün çocuk sırf anneanne veya sırf babanneye bağlanmasın derim ben, zaten anne babası var onlara bağlanmalı. O yüzden kvde 1 ay, annede 1 ay olabilir.
Bu arada ne şanslısınız ya, gözünüz arkada da kalmıyordur.
El üzerinde tutun kvyi o kadar diyeyim
İlk zamanlar öyleydi. Fakat kayınvalidem bebeği götürünce kaloriferi açmak zorunda kalıyordu. Geceleri de yakmıyor kaloriferi Bizim evimiz tüm odalar sürekli yanıyor. Bu yüzden teklif etmiştim istersen bizde bak bebeği taşıma diye.Uyandıktan sonra kv geçebilir evine yani siz rahatsız olduğunuz için diyorum , kadında evinde rahat eder .yoksa aslında problem yok . Düşünceli kadınmış , evladını düşünen anne evde iş varken duramaz.
Ay bu hikayenin üstüne bu yorumunuz. Kıyamam size yaHamlieyim
Ağır grip oldum
Haftasınu kv bize geldi kalmaya
Bir sıcak çorba bile pişirmedi
El el üzerinde oturdu 3 gün
Yine de benden fadakar anne yok diye kendini eşime , bana sattı .ağladı ,kendini övdü gitti.
Aynisini yaşadım. Küçük bebegim var ve bi haftasonu cok hastaydim kv de bizdeydi o haftasonu. Surekli ev supurulmemis sura tozlu kalmis surasi kirlenmis diye kusur arayip durdu. Ama eline süpürgeyi alip süpürmedi. Hasta olduğum halde kalkip bi çorba yapmadi. Sonunda kalkip kendime corba yaptım. Oglunun gelme saatine yakin mutfaga girdi iki uc kap yikadi oglu geldiginde kendisini mutfakta is yaparken ocakta corba kaynarken gördü tabi.Hamlieyim
Ağır grip oldum
Yine de benden fadakar anne yok diye kendini eşime , bana sattı .ağladı ,kendini övdü gitti.
Bu da çok iyi bir fikirmiş. De bizimki az sosyetik kaplıca beğenmez de yazın deniz tatili mantıklıArada 2 günlük kaplıcaya falan yollayın. Hem havası değişir hem dinlenir. Eşi yoksa beraber gider, birlikte vakit geçirirsiniz.
Bu insanların allah korkusu da mı yok. Yazık yaAynisini yaşadım. Küçük bebegim var ve bi haftasonu cok hastaydim kv de bizdeydi o haftasonu. Surekli ev supurulmemis sura tozlu kalmis surasi kirlenmis diye kusur arayip durdu. Ama eline süpürgeyi alip süpürmedi. Hasta olduğum halde kalkip bi çorba yapmadi. Sonunda kalkip kendime corba yaptım. Oglunun gelme saatine yakin mutfaga girdi iki uc kap yikadi oglu geldiginde kendisini mutfakta is yaparken ocakta corba kaynarken gördü tabi.
Kış ayında kaplıca iyi gider diye dedim.Bu da çok iyi bir fikirmiş. De bizimki az sosyetik kaplıca beğenmez de yazın deniz tatili mantıklı
seninki tam sopalık tam amaHamlieyim
Ağır grip oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?