Kayınvalidem ve ev işlerim

Benim kv çamaşır yıkardı çok rahatsız olurdum.ne münasebet benim külotlarımı niye yikasin

Reactions: thh
seninki tam sopalık tam ama

konu sahibi kocaman bir MAŞALLAH diyin önce
boşverin içinden geliyor demek ki yapsın Allah razı olsun
Öyle evet
Bir de ben çok fedakar anneyim
Bazı kadınlar kendini sever bencil olur ben öyle değilim diye eşime kendini pofpofladı gitti
Aynen bahsettiğin gibisin diyecektim de denmiyor iste

İnsafsızlar
Birşey diyeyim mi bunlar çok fenalar ya
Bizde de 3 gün kaldı
2 gün birşeye elini sürmedi
Sonra ben annemi cahildim kv geldi diye gelecekti
Annemin geldiği gün yeni gelin gibi dolandı ortalıkta
Bizi salak mi sanıyorlar acaba
İnsan arkadasında kalsa hasta olsa bir işe el atar
Şimdi Doğuma geleceğim yardıma diyor
Gelse de tüm işi annem eşim ben yapacağız biliyorum

maşallah aranızdaki ilişkiye ve kvalidenizin samimiyeti, iyi niyetine

sadece çamaşır konusunda ben çekinirdim yerinizde olsam özel hayat var bi de malum

ama kvalideniz bulunmaz inci

aynı benim kayınvalide... bende diyorum yapma diye ama yapıyor yapacak birşey yok.Allah razı olsun annelerimizden.

Ne güzel işte iyi insanlar olunca yakında oturmak çok guz l gerçekten bende annemle aynı apartmanda oturuyorum çalışıyorum hamileyim evin işini yapıyor her konuda yardımcı oluyor sağolsun Allah'ım razı olsun Allah onlarında gönlüne göre versin herşeyi insallh

Öyle evet
Bir de ben çok fedakar anneyim
Bazı kadınlar kendini sever bencil olur ben öyle değilim diye eşime kendini pofpofladı gitti
Aynen bahsettiğin gibisin diyecektim de denmiyor iste

Aaa ben derdim

Bir çorba bile pişirmedin bu mu fedakarlık diye

Bir iki dedim benzer şeyler Kv artık benimle destursuz konuşamıyor

Aaa ben derdim

Bir çorba bile pişirmedin bu mu fedakarlık diye

Bir iki dedim benzer şeyler Kv artık benimle destursuz konuşamıyor
ben çopk şey dedim
yüzsüzlüğe vuruyor
ve bu sefer daha da ıyı anneyı oynuyor ama hıcbırsey yapmıyor bu bakımdan muhatap olmuyorum

Yani sorun nedir tam olarak anlamadım. Ya gerçekten takıntılı obsesif bir kişiliğiniz var ya da bu ilişkiyi kayınvalidesi ile arası kötü olanlara gösteriş olsun diye falan açtınız sanırım. Aslında mutsuzsunuz bu şekilde belki de mutlu hissedeceksiniz. Bilemedim.

Ama önceki konularınıza da bakınca yani hem anneniz hem kayınvalideniz ile aynı binada yaşayıp minicik bir bebek ağlıyor diye ona zarar verme isteği duymanız beni endişelendirdi. İnsanlar yapayalnız iki üç çocuk doğuruyor ve mızmızlanmıyor zarar vermiyor.

Yaptığınız şımarıklık değilse muhtemelen psikolojik olarak yardım almanızda fayda var. Öfke kontrolü ve tahammül ile ilgili sıkıntılar yaşıyorsunuz muhtemelen.

Bence yapmaması için ısrar etmeyin onu da yanlış anlayabilir. Kendini mecbur hissettiği için değil canı istediği için yapıyormuş demek. Siz söyleyeceğinizi söylemişsiniz. Sonra yaptığım işi mi beğenmiyor acabaya dönmesin iş. Allah muhabbetinizi artırsın :)

Maşallah ne kadar özendim bilemezsiniz, anne sen nasıl rahat ediyorsan öyle davran de yeterli bence. Benim de çocuğum olacak evimin anahtarını dahi vermeyi düşünmüyorum. Bakacaksa evinde baksın bakmak istemiyorsa ya annem bakar ya ben bakarım ya bakıcı tutarım. 5 aylık hamileyim 5 kere hayri olmadı olmasın da. Zarar vermesin , huzur versin yeter.

Allah birliğinizi ve muhabbetinizi bozmasın inşallah, arada küçük jestler yapabilirsiniz kayınvalidenize. Hem o mutlu olur hem sizin içiniz daha rahat eder.

Ama bir de şu var ne kadar iyi bir insan olsa da ben kayınvalidem iç çamaşırlarımı yıkasın istemezdim

ben çopk şey dedim
yüzsüzlüğe vuruyor
ve bu sefer daha da ıyı anneyı oynuyor ama hıcbırsey yapmıyor bu bakımdan muhatap olmuyorum
Bakmayın benimki de hep dört dörtlük değildi. Ben de değildim elbette. Ben çok söyledim kayınvalideme bazen şaka bazen ciddi.
Ama düzeldi kadın yonttu kendini ben de ypnttum.

Bakmayın benimki de hep dört dörtlük değildi. Ben de değildim elbette. Ben çok söyledim kayınvalideme bazen şaka bazen ciddi.
Ama düzeldi kadın yonttu kendini ben de ypnttum.
dört dörtlük kimse olamaz ama benımkı cok ayrı dünyadan
tahammül edemıyorum
sürekli param yok, baban ölse bana kim bakar
şunun evladı hayırsız cıktı bununki hayırlı
vs vs hep bunları dınlıyorum senelerdir
plates yogaya giden, kendi maası olan varlıklı ınsanlar ama hep magdur
hep eşime karsı bir duygu sömürüsü eziklik havasında
beni bu deli ediyor
senınkının tırnagı bıle olamaz

Evet arada gündem yaratmak hoşuma gidiyor.
Herkes burada aaa yaşasın süper bir ilişkiniz var diyince ihya olucam. Ayaklarım yere basmayacak. Tüm dertlerimden kurtulacağım.
Şımarıklığım sizi ilgilendirmez ayrıca. Bu konuda yorum yapmak haddiniz değildir yerinizi bilin.
Önceki konularım değil dönün tekrar okuyun önceki bir konumda bebeğimle ilgili bir sorunum vardı.
Nasıl bir hasetlikle geçmiş sıkıntımı hiç yeri değilken gelip burada tekrar mevzu ediyorsunuz.
Acaba çok içinizde kaldı da kapanmış konuya yorum yapamayıp mı geldiniz buraya.
Böyle siz ve sizin gibi zihniyetteki insanları cidden anlamıyorum.
Size bu elma mı karpuz mu deniyor siz gelip ama burda armut yok diyorsunuz.
Oğlum için endişelendiyseniz gelin size vereyim olur mu?
Pskolojik danışmansanız yada psikaytr iseniz ücreti mukabil seans ayarlayalım yok değilseniz benimle ilgili çıkarım yapmayın.

Hiç sorun edilecek bir konu değil. Bazıları makinede camidir varken rahat oturmaz kaynananız da öyle demekki..

Ama fazla yük olduğunuzu düşünüyorsanız arada hediyeler alabilirsiniz kaynananiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…