Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz başka yolu yok. Değişmeyecek.Merhabalar, nişanlım annesine çok düşkün biz evlenince kayınvalidemle ayrı evde yaşıcaz, annesi tek kalıyo bu arada. Nişanlım 2 günde bir gideriz annemde otududuz diye bana baskı yapıyo bende çok aşırı görüşmek istemiyorum. Neyse bunları kabul ettim annesi tek kalcak giderim otururum sürekli diye. Bu seferde annesine para gönderme konusu çıktı her ay maaş aldığımda anneme para veririm diyor evine eşya alırım diyor. Annesinin belli bi geliri var. Bende para göndermesini istemedim bizim evimiz kira olcak aramız olmıcak. Nişanlama bunları söyledim ille anneme ben para ğönderirim diyor ben göndermesini vermesini istemiyorum ne yapmalıyım ? Annesine bu kadar gitmekte istemiyorum sabah kalkar annesini arar günde 2 3 kez telefonda konuşurlar. Bunlar beni kırıyo üzüyo ama anlamıyo ne kadar anlatsamda.
valla küçüğüm yol yakınken topukları vura vura kaç derimMerhabalar, nişanlım annesine çok düşkün biz evlenince kayınvalidemle ayrı evde yaşıcaz, annesi tek kalıyo bu arada. Nişanlım 2 günde bir gideriz annemde otududuz diye bana baskı yapıyo bende çok aşırı görüşmek istemiyorum. Neyse bunları kabul ettim annesi tek kalcak giderim otururum sürekli diye. Bu seferde annesine para gönderme konusu çıktı her ay maaş aldığımda anneme para veririm diyor evine eşya alırım diyor. Annesinin belli bi geliri var.bi ihtiyacı olunca yardım ederiz faturasını ödersin. Pazar alışverişini yaparız dedim eline düzenli olarak para vermeni istemiyorum dedim.ihtiyacı olunca veririz diye söyledim. Ama anlamıyor. Bende para göndermesini istemedim bizim evimiz kira olcak arabamız olmıcak. Nişanlıma bunları söyledim ille anneme ben para ğönderirim diyor ben göndermesini vermesini istemiyorum ne yapmalıyım ? Annesine bu kadar gitmekte istemiyorum sabah kalkar annesini arar günde 2 3 kez telefonda konuşurlar. Bunlar beni kırıyo üzüyo ama anlamıyo ne kadar anlatsamda.
Walla bende kv adayıyım ama bence baştan gitmek istemiyorsan para vermek istemiyorsan bu evliliği bir daha düşün derim zor bir durum çünkü annesi tek seninde annen bu durumda olsa nişanlından farklı düşünmezdin ama zor bir durum herkesin canı kendineMerhabalar, nişanlım annesine çok düşkün biz evlenince kayınvalidemle ayrı evde yaşıcaz, annesi tek kalıyo bu arada. Nişanlım 2 günde bir gideriz annemde otududuz diye bana baskı yapıyo bende çok aşırı görüşmek istemiyorum. Neyse bunları kabul ettim annesi tek kalcak giderim otururum sürekli diye. Bu seferde annesine para gönderme konusu çıktı her ay maaş aldığımda anneme para veririm diyor evine eşya alırım diyor. Annesinin belli bi geliri var.bi ihtiyacı olunca yardım ederiz faturasını ödersin. Pazar alışverişini yaparız dedim eline düzenli olarak para vermeni istemiyorum dedim.ihtiyacı olunca veririz diye söyledim. Ama anlamıyor. Bende para göndermesini istemedim bizim evimiz kira olcak arabamız olmıcak. Nişanlıma bunları söyledim ille anneme ben para ğönderirim diyor ben göndermesini vermesini istemiyorum ne yapmalıyım ? Annesine bu kadar gitmekte istemiyorum sabah kalkar annesini arar günde 2 3 kez telefonda konuşurlar. Bunlar beni kırıyo üzüyo ama anlamıyo ne kadar anlatsamda.
Annesinin geliri var ama zaten ihtiyacı olursa eğer alırız diyorum ama ihtiyacı yokken para göndermesini istemiyorumSürekli gelip gitme konusunda haklı olabilirsin ama bir evladın yalnız yaşayan annesine para göndermek istemesi çok normal. Bunu mevzu yapmak anormal bence.
Evet bence aslında 3 kişilik bir evlilik olacak bu.Kv hastalanir bir durumu olursa beraber yaşayacaklar konu sahibi bunu düşünmüyor galiba2 kişiyle evleneceksiniz yani
nişanlınız ve annesiyle
Canım sakın evlenme... Evlenince inan daha kötü olcak. Kafanı duvarlara vurursun. O ne öyle günde 2 3 kere anne mi aranır!!! Bir de bu kafayla nişanlın çoluğunun çocuğunun rızkını anasına yedirir.Merhabalar, nişanlım annesine çok düşkün biz evlenince kayınvalidemle ayrı evde yaşıcaz, annesi tek kalıyo bu arada. Nişanlım 2 günde bir gideriz annemde otududuz diye bana baskı yapıyo bende çok aşırı görüşmek istemiyorum. Neyse bunları kabul ettim annesi tek kalcak giderim otururum sürekli diye. Bu seferde annesine para gönderme konusu çıktı her ay maaş aldığımda anneme para veririm diyor evine eşya alırım diyor. Annesinin belli bi geliri var.bi ihtiyacı olunca yardım ederiz faturasını ödersin. Pazar alışverişini yaparız dedim eline düzenli olarak para vermeni istemiyorum dedim.ihtiyacı olunca veririz diye söyledim. Ama anlamıyor. Bende para göndermesini istemedim bizim evimiz kira olcak arabamız olmıcak. Nişanlıma bunları söyledim ille anneme ben para ğönderirim diyor ben göndermesini vermesini istemiyorum ne yapmalıyım ? Annesine bu kadar gitmekte istemiyorum sabah kalkar annesini arar günde 2 3 kez telefonda konuşurlar. Bunlar beni kırıyo üzüyo ama anlamıyo ne kadar anlatsamda.
Annesinin geliri var zaten bi sıkıntısı olsa maddi yönden yardım ederiz diyorum ama anlamıyorAnnesine o kadar sıklıkla gitmeyin tabiki. Bunu sizden istemesi bile çok tuhaf. Kendi annesi sonuçta.. Ama gitmesine, bir miktar para vermesine veya aramasına karışamazsınız. Kendinizi nışanlınızın yerine koyun lütfen. Annesinin size karşı kötü bir tavrı yoksa, nişanlınızın tavırlarına kızıp annesinede sinirlenmeyin lütfen. Eğer değişmez bende çekemem diyorsanız yol yakınken ayrılın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?