Kayınvalidem ve nişanlım

Bunlar daha şimdiden sizi rahatsız ediyor evlenince çok daha fazlası olacak. Eğer sevgimiz herşeye yeter diyorsanız devam edin ama eğer huzuzrsuz olacaksanız ayrılın gerçekten evlilikte en büyük şey saygı ve sevgidir ikiside eksik oldumu yürümüyor.

Ben sen gidersin dediğimde sende benle gelceksin diye kavga çıkartıyor. Durumu çok iyi değil ev araba yok 2 bin lira kalcak bize anca yeter diye düşünüyorum.

Annesinin geliri var ama zaten ihtiyacı olursa eğer alırız diyorum ama ihtiyacı yokken para göndermesini istemiyorum
Ben çalışıyor olsaydım ben de annemin ihtiyacı olmasa da yalnız yaşadığı için para gönderirdim. O anne sonuçta. Maalesef ben bir işe girene kadar annem rahmetli oldu. Ona hiç yardımcı olamadığım için çok üzülüyorum. Ihtiyacı var mıydı? Hayır.
Seni aç açık bırakıp ihtiyaçlarını hiçe sayıp, senin elindeki parayı almadığı müddetçe annesine istediği kadar gönderebilir. Çalışıyorsan sen de kendi annene gönder veya onun annesine gönderdiği kadar kendin için kenara at. Can sıkacak bir mevzu değil.
Gidip gelme meselesi daha ciddi bence.

Ben sen gidersin dediğimde sende benle gelceksin diye kavga çıkartıyor. Durumu çok iyi değil ev araba yok 2 bin lira kalcak bize anca yeter diye düşünüyorum.
diretmesi kötü.. 2 bın lıra kalacaksa evet anca size yeter. faturalar mutfak harçlık fln bilemedim bence düşünn tekrrdan .. acele etmeyın evlilik için eger yapamam diyorsanz..

diretmesi kötü.. 2 bın lıra kalacaksa evet anca size yeter. faturalar mutfak harçlık fln bilemedim bence düşünn tekrrdan .. acele etmeyın evlilik için eger yapamam diyorsanz..
bende anneme para göndermem gerekıyor.. madem sen çalışıyosun kendi parandan annene ver bende çalışayım kendi paramdan anneme vereyim bize anca yetecek rızkı madem paylaşıyosun üstelık annenn de geliri varken bende paylaşırım o zaman de..

Ben çalışıyorum ama evlenince Çalışmamı istemiyor
Çalışmanı istememesi bence daha büyük sıkıntı , işini bırakmamanı tavsiye ederim. O annesine para göndersin sende kendi kazancından o kadar bir kısmını kendi geleceğin için kenara at ve kesinlikle harcama ve verme.

Farklı memleketlerde yaşıyoruz o yüzden evlenince bırakıp işimi onların memleketine gitmem gerek ama kafamda sorular var

Farklı memleketlerde yaşıyoruz o yüzden evlenince bırakıp işimi onların memleketine gitmem gerek ama kafamda sorular var
Gittiğin yerde uygun bir iş bulup çalışacağını söyle , bir abla kabul et beni evlenecek tüm genç kızlara tavsiyem asla işinizi bırakmayın , dünyanın bin türlü hali var , eğer düzgün bir mesleğim ve işim olmasaydı ne yapardım bilmiyorum bak benim 5,5 yaşında küçük oğlum var birlikte yaşayıp gidiyoruz kimseye minnetimiz yok. Umarım her şey gönlünce olur ama para meselesine çok takılma zaten size yetişmezse annesine de vermez annesi de istemez diye düşünüyorum.

Ben olsam yol yakınken ayrılırdım açıkcası bunun sonu aynı evde yaşamak balık baştan kokar yani çok zor

O iki güne gitmeler çocuk olunca sizde yaşamaya döner,
Ve tek başına yaşasa da evinin eksiği hiç bitmez,
Siz baş başa tatile gidecek olsanız acındırır kendini de sizle gelir.
Buradaki çoğu evli arkadaş sana yol yakınken ayrıl diyorsa bir bildiği vardır.
Çünkü en anneci olmayan erkek bile evlenince annecim annecim diyorsa sizinki sen sus annem varken sen kimsin moduna gider bizden demesi.
Nikah yok düğün yok anam babam ne der evlenip dönmeme derdi yok en temizi ayrılmak

Bunlar sadece fragman)))
Gerisini dugunden sonra gorursunuz )))

Şimdiden açıkça söylemiş ilerisi için nasıl olacağını şu an bile kabullenemiyorsun bu olayı ilerde evlenince bu konular canını bir hayli sıkacak ve kesinlikle karşı tarafı suçlayacak bir konumun olmayacak çünkü sana en başta demiştim diyecek ve anlattığın kadarıyla annesine fazlaca düşkün asla değişmez ya olduğu gibi kabul edeceksin yada şimdi yol yakınken ayrılacaksın senin söylemenle düzelmez çünkü kesin ve net konuşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…