- 10 Haziran 2025
- 21
- -2
- 1
- 39
- Konu Sahibi Nagihan6185
-
Neden evinizi ayırmıyorsunuz ? Size saygısızlık yapan biriyle yaşıyorsunuz?Merhabalar herkese öncelikle 40 yaşında 2 çocuklu evli bir bayanım kayınvalidem ile yaşıyorum istemeyerek çünkü hiçbişey den memnun olmayan ve çok patavatsız bir kayınvalidem var geçen kız kardeşimin fotoğrafını gördü kayınvalidem eşime doğru baldız baldan tatlıdır diyor öyle sinir oldum ki anlatamam size bir de dün malum bayram gezmeye çıktık eşime dşyor ki senin eski sevgilin vardı burda dimi diyor yani ben sinir olmakta haksız mıyım sizce
Ayıramıyorum malesef ayrı eve çıkacak durumu yok eşimde zaten laf söyletmiyor annesine bir çıkmazdayım yani eşime bu durumdan muzdarip olduğumu söylüyorum onu savunuyorNeden evinizi ayırmıyorsunuz ? Size saygısızlık yapan biriyle yaşıyorsunuz?
evlendiniz evlenele mi sizinle ? ev ev üstüne olmuyo demek ki. huzurunuzu bozuyorsa gidebilir
Savunuyor derken laf söyletmiyor kötü niyetle söylememiş öyle diyorEvlendiğinizden beri kayınvalide ile mi yaşıyorsunuz? Ayrıca eşiniz annesinin baldız baldan tatlıdır demesini savunuyorsa eşinizle kız kardeşinizi yan yana getirmeyin derim. Ağır sapıklık bu laf.
Nasıl diyim size Bi bakıyorsunuz melek gibi bir bakıyorsunuz böyle ilginç tuhaf bir kişiliği varKötülük te ahlaksizlikta nirvana diye yorumladim
Hani derler ya affedersiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu getiriyorMadem o patavatsız sen de anında yapıştır cevabı belki daha az konuşur
En tehlikelisi, aklinizla kalbinizle oynuyor. Özellikle baldiz lafi hic ama hic hic etik değilNasıl diyim size Bi bakıyorsunuz melek gibi bir bakıyorsunuz böyle ilginç tuhaf bir kişiliği var
Mesela diyorum ki anne o ocağı silme ben silerim diyorum bana diyor ki herşeyi sen biliyorsun yani inanır mısınız laf anlatmak çok zor böyle insanlaraEn tehlikelisi, aklinizla kalbinizle oynuyor. Özellikle baldiz lafi hic ama hic hic etik değil
O bizimle yaşıyorKayınvalide mi sizle yaşıyor yoksa siz mi onun evindesiniz?
Baldız baldan tatlıdır diye birşey yok cahil kaynana onun gerçeği daldız baldan tatlıdır diyeceksin ! Daldız: balı almaya yarayan kaşık araç gereç ne dersen işte o
Şuan malesef ayrı oturma şansımız yok malesef ne, alaka öyle aklına nasıl geliyor anlamıyorumÖmrünüzü böyle mi gecıreceksiniz ?
Baldızı üzerinden yapılan konuşmaya tepki vermeyen adamdan korkun nasıl bu cumleyı kabul ediyor ? Doğrusu da o değil de cümlenin ,olsun yine de söylenme şekli hoş değil . Eski sevgili konusunu ne alaka ne alaka yani
Anladım bir de üstüne size laf sokuyor sürekli eşinizden yüz buluyor tabii.O bizimle yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?