- 6 Mart 2024
- 10.956
- 20.753
- 318
- Konu Sahibi Nagihan6185
-
Başka çocuğu yok mu ? Eşinizi alın karşınıza benım sana bakış açım değişiyor anneni susturmak yerine onu onaylar gibi Benı susturuyorsun die konuşun .Şuan malesef ayrı oturma şansımız yok malesef ne, alaka öyle aklına nasıl geliyor anlamıyorum
Yani siz evlenirken kendinize ev hazırladınız nikahtan sonra da kayınvalide yanınıza mı geldi? Yoksa halihazırda var olan kayınvalidenin evine mi yerleştiniz? Sizden önce nerede yaşıyordu bu kadın, eli ayağı tutuyorsa niye sizinle kalıyor?O bizimle yaşıyor
Ayyy inanamıyorum çok fesat,iğrenç düşünceli bir kayınvalideniz var. Evleri ayırma imkanınız yok mu şuan? Sinirlenmekte çok haklısınız. Eşinizin eski sevgilisinden bahsediyor patavatsız,hadsiz kadın. Bir de baldız baldan tatlıdır nedir ya. Aman diyim kız kardeşinizi uzak tutun bu kadından.Merhabalar herkese öncelikle 40 yaşında 2 çocuklu evli bir bayanım kayınvalidem ile yaşıyorum istemeyerek çünkü hiçbişey den memnun olmayan ve çok patavatsız bir kayınvalidem var geçen kız kardeşimin fotoğrafını gördü kayınvalidem eşime doğru baldız baldan tatlıdır diyor öyle sinir oldum ki anlatamam size bir de dün malum bayram gezmeye çıktık eşime dşyor ki senin eski sevgilin vardı burda dimi diyor yani ben sinir olmakta haksız mıyım sizce
Biz evlenince yanımıza geldi daha önce eşimin abisiyle kalmış 5 yaşında ve 4 aylık bir kızım var bir de kayınvalidem 72 yaşında Ama canı isterse yardımcı olur istemezse olmaz yani hem patavatsız hem gamsız bir kayınvalidem var tahammülü zor eşimle aramız bozulmasın diye katlanıyorumYani siz evlenirken kendinize ev hazırladınız nikahtan sonra da kayınvalide yanınıza mı geldi? Yoksa halihazırda var olan kayınvalidenin evine mi yerleştiniz? Sizden önce nerede yaşıyordu bu kadın, eli ayağı tutuyorsa niye sizinle kalıyor?
İki kardeş bir olup 1+1 ev tutamıyor mu, eşinden emekli maaşı vs var mı kayınvalidenin? Niye baştan kabul ettiniz, niye bu şartlarda evlendiniz, size yazık değil mi? Oğlum gelinim beni zorda darda bırakmadı diyeceğine şeytanlık peşinde bir kadınla mecbur beraber yaşıyorsunuz. Bence eşinizle aranız bozulsun, sular bulansın. Böyle anneye ağzından çıkanı kulağın duysun demeyen kocaya huzur vermemek lazım.tahammülü zor eşimle aramız bozulmasın diye katlanıyorum
Arkadaşlarımızdan biri de yazmış, “Baldız Baldan Tatlıdır” sapık ruhlu birilerinin uydurduğu bir şeydir, aslı Daldız Baldan Tatlıdır, ama sizin kayınvalide bunu anlayacak kapasitede olmadığından anlayacağı dilde cevap vermek lazım, kayınvalidenize senin kocan baldan tatlı baldızına göz koymuş ki içine oturmuş deseydiniz keşke.geçen kız kardeşimin fotoğrafını gördü kayınvalidem eşime doğru baldız baldan tatlıdır diyor
Inada yapiyor daha cok kocanla inadina var olman gerek bence :) ama yapamiyosan esin bi cözüm bulsun.Merhabalar herkese öncelikle 40 yaşında 2 çocuklu evli bir bayanım kayınvalidem ile yaşıyorum istemeyerek çünkü hiçbişey den memnun olmayan ve çok patavatsız bir kayınvalidem var geçen kız kardeşimin fotoğrafını gördü kayınvalidem eşime doğru baldız baldan tatlıdır diyor öyle sinir oldum ki anlatamam size bir de dün malum bayram gezmeye çıktık eşime dşyor ki senin eski sevgilin vardı burda dimi diyor yani ben sinir olmakta haksız mıyım sizce
Nasıl diyim size Bi bakıyorsunuz melek gibi bir bakıyorsunuz böyle ilginç tuhaf bir kişiliği var
Neden sizinle yaşıyor? Keşke baştan kabul etmeseydiniz. Ev üzerine ev olmaz, melek olsa kanadı çarpar diye bir laf vardır. Başka evladı yok mu? Ya da kendi evi? Başta söyleyim KV ile yaşama olayına karşıyım ama siz de bu kadar kafaya takarsanız laflarını kafayı yersiniz.O bizimle yaşıyor
Kaynanan kudurmuş, diline vurmuş, kudurdum diyemeyince size yakıştırıyo.Merhabalar herkese öncelikle 40 yaşında 2 çocuklu evli bir bayanım kayınvalidem ile yaşıyorum istemeyerek çünkü hiçbişey den memnun olmayan ve çok patavatsız bir kayınvalidem var geçen kız kardeşimin fotoğrafını gördü kayınvalidem eşime doğru baldız baldan tatlıdır diyor öyle sinir oldum ki anlatamam size bir de dün malum bayram gezmeye çıktık eşime dşyor ki senin eski sevgilin vardı burda dimi diyor yani ben sinir olmakta haksız mıyım sizce
Maddiyat sebepli malesefNeden evi ayıramıyorsunuz? Maddiyat sebepli mi yoksa başka şeyler mi var?
Siz çalışıyor musunuz?Maddiyat sebepli malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?