- 28 Eylül 2022
- 1.343
- 4.967
- 63
- 37
Niye bunlar tutsun ki digerleri de varmış onlarda para versin benceEşinizle konuşun bir temizlikçi kadın tutup kvye yönlendirin.
Niye bunlar tutsun ki digerleri de varmış onlarda para versin bence
Anlayışsiz olduktan sonra bekliyorlar ne yazikkiNe alaka ya bebekle ne temizlgi yapacaksın ki sen.Bebegi olan insanin kendi evi bile dörtdörtlük temiz olamıyorken kv evi temizlemek ne alaka cocuklu kadından is mi beklenirmis ?
Bazen gitmem hafta da bir gittim diye kaynanamin suratını görsen sanki dersin mecburum yanına gitmeye işini yaparsan kızısin yapmazsan senden kötüsü yokHiçte gitmem kendini kullandırma milletin hizmetçisi senmisin...annen seni bir daha dünyaya getirmeyecek kendi degerini kendin belirle
Fakir değiller kimsenin para koymasına da gerek yok ama işte eski kafalar hizmet temizlik bekliyorlarDoğru kardeşler aralarında para toplayıp annelerinin evini temizletsin.
Gecen sene lohusaydim bebeğim kırkı çıkmamıştı ayaklarına çağırdılar bunlar ekmek yaparlar ki senelik o kaynanam sende lohusasin demedi bana bebeğe halası bakar sende yardım edersin diyen kadındı anlatsam sen safsin salaksın dersin bana öyle davrananlara ben yine merhamet ediyorumSizin yüzünüz yumuşaktır belki. Bazı insanlar kullanır böylelerini. 1 yasında çocuğu olan birinden nasıl temizlik bekliyorsa hayret birşey.
Yok canım hic öyle demeyecegim. Benzer şeyleri ben de yaptım zamanında. Çok fazla taviz verdim sırf sorun çıkmasın diye ama karşılığını hic alamiyorsun. Biz yıllardır görüşmüyoruz eşim de dahil. Sorsan en kötüsü bizizGecen sene lohusaydim bebeğim kırkı çıkmamıştı ayaklarına çağırdılar bunlar ekmek yaparlar ki senelik o kaynanam sende lohusasin demedi bana bebeğe halası bakar sende yardım edersin diyen kadındı anlatsam sen safsin salaksın dersin bana öyle davrananlara ben yine merhamet ediyorum
Gecen sene lohusaydim bebeğim kırkı çıkmamıştı ayaklarına çağırdılar bunlar ekmek yaparlar ki senelik o kaynanam sende lohusasin demedi bana bebeğe halası bakar sende yardım edersin diyen kadındı anlatsam sen safsin salaksın dersin bana öyle davrananlara ben yine merhamet ediyorum
İşini yapmanız gerçekten büyük saflık olur . Çocuk durmuyor ben kendi işimi yapamıyorum deyin geçin
Onlar ayağına bekler gelmezler kendimden taviz veriyorum sırf üzülmesin diye eşim kısacası salaklık ediyorum bunu da kabul ediyorumEvet neden ediyorsunuz? Neden acaba yapsam mı diyorsunuz? Eşinizin hatrı birtek sizde mi var? Boşverin. Bu arada iyiki lohusayken gelmemiş Allahın sevdiği kuluymuşsunuz
Kesinlikle yapma. Benzer durumdayız. Kayınvalidem bana yardımcı oluyordu ama ben de ona yapıyordum. Şimdi eltim daha yakınında hatta onda kalıyor bazen. Gecen camları silinecekmiş ima etti. Ben de yapamam x e söyle o yapsın seninle kalan o dedim. Gıkı cıkmadıl
Senin ki yine yardım etmiş benim kinin bana bir hayri olmadı yok anam sorun bende sesim çıkmadı sürece çok kullanılcamKesinlikle yapma. Benzer durumdayız. Kayınvalidem bana yardımcı oluyordu ama ben de ona yapıyordum. Şimdi eltim daha yakınında hatta onda kalıyor bazen. Gecen camları silinecekmiş ima etti. Ben de yapamam x e söyle o yapsın seninle kalan o dedim. Gıkı cıkmadı.
Onlar ayağına bekler gelmezler kendimden taviz veriyorum sırf üzülmesin diye eşim kısacası salaklık ediyorum bunu da kabul ediyorum
En iyi mesafe koymak iste onu eşten dolayı yapamıyorsun Kendimi mecbur hissediyorum sanki bu çok canımı sıkıyor ve çok mutsuz oluyorumYok canım hic öyle demeyecegim. Benzer şeyleri ben de yaptım zamanında. Çok fazla taviz verdim sırf sorun çıkmasın diye ama karşılığını hic alamiyorsun. Biz yıllardır görüşmüyoruz eşim de dahil. Sorsan en kötüsü biziz
Evet yardım etmek zorunda değil bunu hep derim ama benden de beklememeli eşim sen haklısın şu bu der bende arada kalmasın diye yapma zorunluğunda hissine kapılıyorum aslında ben lohusayken yardımdan ziyade benim o halimle bende iş güç beklediler kısacasi içime zehir ettiler o güzelim zamanları laf sokmalar şu bu anlatsam bitmez ama işte insanın kalbi doğrulmuyor o günler aklıma geldikceEşiniz lohusa karısına yardımcı olmayan annesine yardım etmediğiniz de üzülüyor mu? Bu arada size yardım etmek zorunda değil ama o zaman beklemeyecekte.
Evet yardım etmek zorunda değil bunu hep derim ama benden de beklememeli eşim sen haklısın şu bu der bende arada kalmasın diye yapma zorunluğunda hissine kapılıyorum aslında ben lohusayken yardımdan ziyade benim o halimle bende iş güç beklediler kısacasi içime zehir ettiler o güzelim zamanları laf sokmalar şu bu anlatsam bitmez ama işte insanın kalbi doğrulmuyor o günler aklıma geldikce
Sesiniz çıksın, net şekilde ben yapamam diyin.Senin ki yine yardım etmiş benim kinin bana bir hayri olmadı yok anam sorun bende sesim çıkmadı sürece çok kullanılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?