Eşinizle konuşun bir temizlikçi kadın tutup kvye yönlendirin.Hayırlı sabahlar tecrübeli hanımlar şimdi benim konu benim kayınvalidem hiç bir şekilde evime taşındığım da eşim eve gelsen oğlana baksan da bizde yerleştirsek falan dedi ben yapamam rahatsızım falan dedi lohusaligim da ne aradı ne sordu ayaklarına beklediler o halimle şimdi evinde tadilat var beni çağırıyor bakmayın rahatsızım dediğine benden iyi yapıyor herşeyi diğer eltimde var o gezmeye falan gittimi çocukları bunun başına atar çokta güzel bakar şu ara onu cagirmiyor beni çağırıyor benim de bebeğim bir yaşında sağolsun durmaz hiç ben takılmak istemiyorum bazen boşver aman diyorum eşimin hatri için yapayım diyorum bazen de kendimi salak gibi görüyorum
Benim canımı sıkan bende hakkı varmış gibi iş sıralar emir kipi ile konuşur enteresan bir kişilikEvinde tadilat yaptıran insan biraz daha üzerine para koyup temizlik işleri için yardımcı tutsun
Kimseden yardım beklemesin
Hele de zamanında yardımcı olmadığı gelininden
Var böyle kv.lerBenim canımı sıkan bende hakkı varmış gibi iş sıralar emir kipi ile konuşur enteresan bir kişilik
Tabi ona göre sen ailenden çıktın onların kölesisin onlara hizmet etmek için doğurulup büyütüldün. Klasik gelenekçi ataerkil kaynana kafası.Benim canımı sıkan bende hakkı varmış gibi iş sıralar emir kipi ile konuşur enteresan bir kişilik
Hayırlı sabahlar tecrübeli hanımlar şimdi benim konu benim kayınvalidem hiç bir şekilde evime taşındığım da eşim eve gelsen oğlana baksan da bizde yerleştirsek falan dedi ben yapamam rahatsızım falan dedi lohusaligim da ne aradı ne sordu ayaklarına beklediler o halimle şimdi evinde tadilat var beni çağırıyor bakmayın rahatsızım dediğine benden iyi yapıyor herşeyi diğer eltimde var o gezmeye falan gittimi çocukları bunun başına atar çokta güzel bakar şu ara onu cagirmiyor beni çağırıyor benim de bebeğim bir yaşında sağolsun durmaz hiç ben takılmak istemiyorum bazen boşver aman diyorum eşimin hatri için yapayım diyorum bazen de kendimi salak gibi görüyorum
Aynen öyle benim kaynana da bayramda önce erkek evine gidilir miş muğlada böyle değilmiymiş falan. Benim abim neden önce gelinin evine gitmiş buna bile karışıyor hayır diğer 2 oğluna laf yok evin en küçüğüne laf sokuyor...... klasik ataerkil kaynana kafası ıyyk bıktım bu tiplerden rahat relax aydın kafalı kaynanalar nasıl olur acaba...Tabi ona göre sen ailenden çıktın onların kölesisin onlara hizmet etmek için doğurulup büyütüldün. Klasik gelenekçi ataerkil kaynana kafası.
Sizin yüzünüz yumuşaktır belki. Bazı insanlar kullanır böylelerini. 1 yasında çocuğu olan birinden nasıl temizlik bekliyorsa hayret birşey.Benim canımı sıkan bende hakkı varmış gibi iş sıralar emir kipi ile konuşur enteresan bir kişilik
Hiçte gitmem kendini kullandırma milletin hizmetçisi senmisin...annen seni bir daha dünyaya getirmeyecek kendi degerini kendin belirleHayırlı sabahlar tecrübeli hanımlar şimdi benim konu benim kayınvalidem hiç bir şekilde evime taşındığım da eşim eve gelsen oğlana baksan da bizde yerleştirsek falan dedi ben yapamam rahatsızım falan dedi lohusaligim da ne aradı ne sordu ayaklarına beklediler o halimle şimdi evinde tadilat var beni çağırıyor bakmayın rahatsızım dediğine benden iyi yapıyor herşeyi diğer eltimde var o gezmeye falan gittimi çocukları bunun başına atar çokta güzel bakar şu ara onu cagirmiyor beni çağırıyor benim de bebeğim bir yaşında sağolsun durmaz hiç ben takılmak istemiyorum bazen boşver aman diyorum eşimin hatri için yapayım diyorum bazen de kendimi salak gibi görüyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?