- 28 Ağustos 2024
- 164
- 48
- 18
- 33
- Konu Sahibi nefertiti00
Selamlar 6 ay önce doğum yaptım yaşadığım şehir eşimin memleketi ailem uzak bir şehirde kendi isteğim üzerine 40 gün annem geldi kaldı o süreçte kv misafir gibi geldi oturdu yani bi şey beklemiyorum ama bi torununu al pışpışla ağlayınca bana veriyo annem tabi böyle yapmadı yardım edip müdahale ediyodu. Annem gitti kaldım bebekle bi başıma ne geldiler ne yardım ettiler gelsinler evimin işini yapsınlar diye beklemedim zaten ama bi anda bebekle tek kaldım bi gidelim çocuğu tutalım işini halletsin ya da dinlensin diyen olmadı sadece yemeğe cagırırlar hepsi o bir kere geldiler gelmişken yürüyüşe çıkayım dedim noldu çocuğun sana ayak bağımı oldu dedi çok sinir olmuştum yüz göz ysptım gelmediler 6 aydırda cagrmıyorum biz gidiyoruz yemeğe ve torununu göstermeye. Yani ben mi abartıyorum beklentiye girdim bilmiyorum millettin anası kaynanasının sürekli gidip yardım ettiğini görünce. Şuan doğum iznindeyim eşim bakarlar diyor ama hiç o ışığı alamıyorum görümcem yardım eder daha ilgilidir ama onunda çok sabrı yok .