• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme gelmeni istemiyorum demiş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lanadelmilav

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
962
609
103
29
Herkese merhaba,
Kayınvalidemle aslında çok iyi anlaşırdık eşimle kavga etsem dahi hep benim tarafımı tutardı. İki gün önce eşimle kavga ettik ve bu yüzden ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğulacak gibiydim çok ağladığım için başımda çok ağrıyordu ve gerçekten gözüm kararıyordu tansiyonum falan düşmüş olabilirdi ben de saat 19.30 gibi kayınvalideme beni doktora götürür müsün gerçekten hiç iyi değilim dedim O da bana mesaj olarak kardeşini çağır babanı çağır dedi sanki ben kardeşimi veya babamı çağırmayı bilmiyormuşum gibi. Ben onların ne zaman bir şeye ihtiyacı olsa koşa koşa gittim her zaman, kayınvalidemede her zaman maddi manevi destek oldum sürekli görüşürüz çağırırım.
Sonrasında o diğer oğluyla kavga etti bize kalmaya gelmek istedi aynı gün bir saat sonra. Ben de kötü anımda bana destek olmadığı için eşimi istemediğimi söyledim eşim de aptallık yaparak direk iletti. Kayınvalidemde öyle mi tamam bir daha asla gelmem diyerek telefonu kapattı
Ben bayramda barışırız elini öperim diye düşünüyordum kahvaltıya gideriz diye eşim söyledi kayınvalidemi aradığında kayınvalidem beni kesinlikle istemediğini benimle konuşmak istemediğini O yüzden evine kabul etmediğini eşime söyledi ben de onu üzdüğümü düşünerek vicdan yaptım ama tabii ki ben de kırıldım sizce gönlünü almalı mıyım veya nasıl almalıyım veya hiçbir şey yapmamalı mıyım

Herkese merhaba,
Kayınvalidemle aslında çok iyi anlaşırdık eşimle kavga etsem dahi hep benim tarafımı tutardı. İki gün önce eşimle kavga ettik ve bu yüzden ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğulacak gibiydim çok ağladığım için başımda çok ağrıyordu ve gerçekten gözüm kararıyordu tansiyonum falan düşmüş olabilirdi ben de saat 19.30 gibi kayınvalideme beni doktora götürür müsün gerçekten hiç iyi değilim dedim O da bana mesaj olarak kardeşini çağır babanı çağır dedi sanki ben kardeşimi veya babamı çağırmayı bilmiyormuşum gibi. Ben onların ne zaman bir şeye ihtiyacı olsa koşa koşa gittim her zaman, kayınvalidemede her zaman maddi manevi destek oldum sürekli görüşürüz çağırırım.
Sonrasında o diğer oğluyla kavga etti bize kalmaya gelmek istedi aynı gün bir saat sonra. Ben de kötü anımda bana destek olmadığı için eşimi istemediğimi söyledim eşim de aptallık yaparak direk iletti. Kayınvalidemde öyle mi tamam bir daha asla gelmem diyerek telefonu kapattı
Ben bayramda barışırız elini öperim diye düşünüyordum kahvaltıya gideriz diye eşim söyledi kayınvalidemi aradığında kayınvalidem beni kesinlikle istemediğini benimle konuşmak istemediğini O yüzden evine kabul etmediğini eşime söyledi ben de onu üzdüğümü düşünerek vicdan yaptım ama tabii ki ben de kırıldım sizce gönlünü almalı mıyım veya nasıl almalıyım veya hiçbir şey yapmamalı mıyım

Niye ilk kayınvalideni aradın seni hastaneye götürmesi için? Evi mi çok yakın? Birde nasıl götürecek arabası var mı kendi kullandığı?

Herkese merhaba,
O ara belki onunda morali bozuktu.Taksiye binip doktora gitmek çok mu zor ?

Siz eşle kavganızda yanınızda destekçi istemişsiniz, başka neden göremiyorum kayınvalideyi arayıp beni hastaneye götür demenizde. Abini vs çağır dediğine göre onlar da çok uzak değildir size, belki müsait de değildi kadın ayrıca. Bence siz destek göremeyince dellenmiş ve ayıp etmişsiniz.

Herkese merhaba,
Kaç yaşındasınız?

Almamalısın. Burda hep ne diyoruz. Mesafe mesafe. İllaki bu samimiyet biyerde patlak verecekti ya ondan y senden. Barısmasanız çok mu şey kaybedersin. Çıkar lişkisi varmı?
Hayır hiçbir şey kaybetmem sadece iki buçuk yaşındaki oğlum babaanne seni çok seviyor benim yüzümden belki onlar da görüşemez çünkü eminim kayınvalidem gelmez
Kaç yaşındasınız?
28

Dünyanın eeennn mükemmel insanı bile olsa eşinizle sorunlarınızı kayınvalidenize anlatmamalısınız çok büyük bir hata bu. Hatta mümkün mertebe kendi ailenize de anlatmamalısınız. Ayrıca size bir şey olduğunda ilk arayacağınız kişi de kendi aileniz olmalı bu konuda kv haklı. Sizin neden ilk tercihiniz kv oldu?

Enerji sömürgeciligi yapan bir tip daha.
Kendinizden baska kimseyi dusunmuyorsunuz değil mi?

Sizin kötü anlariniz olduğu gibi
Baskalarinin da olamaz mi?
Ters bir gunundeydi de oyle cevap verdi belki de?

Size iyi de davranan bir kadinmis normalde anlattiginiza göre, ama degismeyen kanundur bu, birine bin kere iyilik yaparsin, bir kere geri cevirince senden kötüsü olmaz.

Dünyanın eeennn mükemmel insanı bile olsa eşinizle sorunlarınızı kayınvalidenize anlatmamalısınız çok büyük bir hata bu. Hatta mümkün mertebe kendi ailenize de anlatmamalısınız. Ayrıca size bir şey olduğunda ilk arayacağınız kişi de kendi aileniz olmalı bu konuda kv haklı. Sizin neden ilk tercihiniz kv oldu?
Çünkü kendi ailem şehir dışındaydı

Siz çağırdıktan 1 saat sonra oğluyla tartışmaları olup gelmek istediğine göre siz yazdığınızda da dardaymış belli ki. İyi anlaştığınız için nasılsa açıklarım ben ona diye de kısa tutmuş mesajı. Çocuk gibi hemen neden tavır aldınız ki? Hiç mi yanınız da olmadı bu kadın da ilk seferinde hemen triplere girdiniz. Hakkını yemişsiniz ve yanlış yapmışsınız. Bence çok ısrar etmeden dozunda gönlünü alın.

Enerji sömürgeciligi yapan bir tip daha.
Kendinizden baska kimseyi dusunmuyorsunuz değil mi?

Sizin kötü anlariniz olduğu gibi
Baskalarinin da olamaz mi?
Ters bir gunundeydi de oyle cevap verdi belki de?

Size iyi de davranan bir kadinmis normalde anlattiginiza göre, ama degismeyen kanundur bu, birine bin kere iyilik yaparsin, bir kere geri cevirince senden kötüsü olmaz.
Aynen en kötü benim aynen

Evimiz yakın taksiye binip veya yürüyerek gelebilirdi genelde yürüyerek gelir

Konu sahibi, "beni hastaneye götürür müsün?" Demek önemli bir şey var demektir. Ama anlaşılan senin durumun pekte önemli vr acil değilmiş.

Kadın yürüyerek gelse, seni sonra hastaneye nasıl taşıyacak?
Bayılsan seni nasıl tutacak?
Annen değil, ablan değil ne kadar yakın olursanız olun sorumluluk almak istememiş olabilir.
Takside yakın mesafe bulmak kolay değil.

Birde şu var, sen eve çağırsan kendine baktırmak için kadın gelirdi diye düşünüyorum. Eşini, kendi aileni aramak yerine kayınvalideyi araman onun evine kadar gelmesini beklemen garip geldi bana.

Eşinizle kavgalarınizi neden biliyor kayınvalide? Her kavgada hastanelik mi oluyorsunuz böyle? Çok abartılı geldi bana bunlar.
Siz yine kayinvalideden destek istemişsiniz, sen haklısın falan diyecekti yoksa insan ilk önce kendi ailesini arar.

Kadının o an sıkıntısı olabilir, sizin de bu tarz abartılı tavırlarınız bildiği için hastane işini çok çok ciddiye almamıştır. Ailen gelsin dediğine göre onlar uzakta da değiller. Hemen eve gelmesin demek bu kadar kolaysa o da sizi istemeyebilir artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X