• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme gelmeni istemiyorum demiş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abini babanı çağır demesi bencillik ve umursamazlık gibi görünüyor fakat kadının arabası yokmuş. belli ki mantıklı olarak arabası olan insanları çağırmanızı önermiş tabi bunu hangi tonla söylediği çok önemli
onun sizi istememesi de normal şu an. barışmak istiyorsunuz maden bize anlattığınız gibi ona da direkt anlatın.

Hayır hiçbir şey kaybetmem sadece iki buçuk yaşındaki oğlum babaanne seni çok seviyor benim yüzümden belki onlar da görüşemez çünkü eminim kayınvalidem gelmez

28
Bebek görüşsün istiyorsan barısın ama fazla yüz göz olmayın. Böylelikle fazla beklentiye girilmemiş olur.

Yani eğer direkt babanı çağır yazdıysa ilk o başlatmış. Ama mazeretini söylediyse, gelmek isterdim seninle ama şu şu işim var gibi o zaman boşuna uzatmışsın gibi. En büyük hata da eşin de. Biz dışardayız falan diyebilirdi. Yok yere kötü etmiş sizi.

Herkese merhaba,
Kayınvalidemle aslında çok iyi anlaşırdık eşimle kavga etsem dahi hep benim tarafımı tutardı. İki gün önce eşimle kavga ettik ve bu yüzden ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğulacak gibiydim çok ağladığım için başımda çok ağrıyordu ve gerçekten gözüm kararıyordu tansiyonum falan düşmüş olabilirdi ben de saat 19.30 gibi kayınvalideme beni doktora götürür müsün gerçekten hiç iyi değilim dedim O da bana mesaj olarak kardeşini çağır babanı çağır dedi sanki ben kardeşimi veya babamı çağırmayı bilmiyormuşum gibi. Ben onların ne zaman bir şeye ihtiyacı olsa koşa koşa gittim her zaman, kayınvalidemede her zaman maddi manevi destek oldum sürekli görüşürüz çağırırım.
Sonrasında o diğer oğluyla kavga etti bize kalmaya gelmek istedi aynı gün bir saat sonra. Ben de kötü anımda bana destek olmadığı için eşimi istemediğimi söyledim eşim de aptallık yaparak direk iletti. Kayınvalidemde öyle mi tamam bir daha asla gelmem diyerek telefonu kapattı
Ben bayramda barışırız elini öperim diye düşünüyordum kahvaltıya gideriz diye eşim söyledi kayınvalidemi aradığında kayınvalidem beni kesinlikle istemediğini benimle konuşmak istemediğini O yüzden evine kabul etmediğini eşime söyledi ben de onu üzdüğümü düşünerek vicdan yaptım ama tabii ki ben de kırıldım sizce gönlünü almalı mıyım veya nasıl almalıyım veya hiçbir şey yapmamalı mıyım
Siz esinizle tartisinca drama queen’e baglayip kv’yi kendinize yanci istemissiniz hastane bahane yani. O da o sirada ogluyla tartistigi icin size baskasiyla git demis ve sonuc: kadini evinize kabul etmemissiniz 🤦🏼‍♀️

Yasin 28 oldugunu okudum ama adeta 14

Fazla dramanin sonuçlari. Kaynanayi boyle seylerle ugraştirmayin kaç yasinda insandir kim bilir eşinizi cagirin bir zahmet. Kavga ettiniz diye hastaneye goturmeyecek mi yani? Goturmeli eşiniz, goturmuyorsa kvniz yerine ailenizi cagirin. 🤷 Kocanizla da nasil bir evlilik yasiyorsunuz iyice dusunursunuz hem.

Siz esinizle tartisinca drama queen’e baglayip kv’yi kendinize yanci istemissiniz hastane bahane yani. O da o sirada ogluyla tartistigi icin size baskasiyla git demis ve sonuc: kadini evinize kabul etmemissiniz 🤦🏼‍♀️

Yasin 28 oldugunu okudum ama adeta 14
Hayır canım 10

Fazla dramanin sonuçlari. Kaynanayi boyle seylerle ugraştirmayin kaç yasinda insandir kim bilir eşinizi cagirin bir zahmet. Kavga ettiniz diye hastaneye goturmeyecek mi yani? Goturmeli eşiniz, goturmuyorsa kvniz yerine ailenizi cagirin. 🤷 Kocanizla da nasil bir evlilik yasiyorsunuz iyice dusunursunuz hem.
Olur olur bal gibi olur

Anlamadınız galiba gözüm kararıyor dedim tek başıma hastaneye gidebilecek durumda değildim
Şöyle durum var dediniz ya bir saat sonra aradı.Diger oğluyla kavga etmiş diye o an onunda morali bozuktur.Genede şanslısınız.Burada herkes yazıyor sezaryen doğum yaptım kayınvalidem bebeğime bile bakmadı diye.Bence kayinvalide iyi biri.Sizi oğlundan dan koruyormus.Oglunu kiskirtmiyormus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X